• سلب مسئولیت : هر مطلب صرفا بيانگر نظر و عقيده نويسنده آن است و بيانگر نظر و عقيده مسئولان و مدیران انجمن گیک کلاب و يا تفکر حاکم بر اين انجمن نيست. بديهی است مسئوليت تمامی مطالب و نوشته ها بر عهده شخص نويسنده آنهاست.

اینترنت

هیچی وصل نیست. کفتم برم آپارات یه چیزی پلی کنم
توی همین چند روز 30 گیگ ترافیک اینترنتم رو تموم کرد!! با اینکه زده مصرف نیم بها، منم زیاد استفادش نکردم. اونم با کیفیت 144

آخرین ویرایش:
هیچی وصل نیست. کفتم برم آپارات یه چیزی پلی کنم
توی همین چند روز 30 گیگ ترافیک اینترنتم رو تموم کرد!! با اینکه زده مصرف نیم بها، منم زیاد استفادش نکردم. اونم با کیفیت 144
آپارات تمام بهاست..
کانکشن رایگان نیم بها کردن هست فکنم..
شاید سایت شکن داشته باشه..

کانکشن رایگان نیم بها کردن هست فکنم..
اون که چرت و پرت محضه ! قیمتش با بسته اینترنت یکی هست ! خب اگه قرار باشه معادل بسته اینترنت پول نیم بها کردن بدم , همون پول رو میدم بسته میخرم دیگه :ROFLMAO:

کی هک شده ؟ ساعت 4 رفتم کارت به کارت کنم 2تا بانک رفتم هر دو atm ها خاموش بود!

ادعای هک این بانک / ادعای حمله سایبری در دیت بررسی است

روابط عمومی بانک سپه اعلام کرد گروه آی‌تی این بانک در حال بررسی ابعاد ادعای حمله سایبری به این بانک است و به زودی اطلاع‌رسانی رسمی انجام می‌شود.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین به نقل از مهر، در پی انتشار اخباری در فضای مجازی درباره وقوع یک حمله سایبری به سامانه‌های بانک سپه، پیگیری‌ها از روابط عمومی این بانک نشان می‌دهد که گروه‌های آی‌تی و امنیت سایبری بانک در حال حاضر مشغول بررسی ابعاد این ادعا هستند.

بر اساس اعلام روابط عمومی بانک سپه، بررسی‌های اولیه در جریان است و در صورت تأیید یا رد هرگونه رخداد امنیتی، نتیجه نهایی در اسرع وقت و از طریق مجاری رسمی اطلاع‌رسانی خواهد شد.

پیگیری نهایی نتایج این بررسی‌ها متعاقباً اعلام خواهد شد.

روابط عمومی بانک سپه اعلام کرد گروه آی‌تی این بانک در حال بررسی ابعاد ادعای حمله سایبری به این بانک است و به زودی اطلاع‌رسانی رسمی انجام می‌شود.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین به نقل از مهر، در پی انتشار اخباری در فضای مجازی درباره وقوع یک حمله سایبری به سامانه‌های بانک سپه، پیگیری‌ها از روابط عمومی این بانک نشان می‌دهد که گروه‌های آی‌تی و امنیت سایبری بانک در حال حاضر مشغول بررسی ابعاد این ادعا هستند.

بر اساس اعلام روابط عمومی بانک سپه، بررسی‌های اولیه در جریان است و در صورت تأیید یا رد هرگونه رخداد امنیتی، نتیجه نهایی در اسرع وقت و از طریق مجاری رسمی اطلاع‌رسانی خواهد شد.

خب پس یعنی تایید کردن

هک فقط اون هک قبلی که ۳ ماه بانکو تخته کرد
مابقیش خاله بازیه اگه اینم اینطوره که واقعا شاهکاره ولی اگه نیست صداشم درنمیاوردن بهتر بود

عقب
بالا