چند سال قبل که پی تی قرار بود ببنده و کاربرا سره رفتن به یه فروم جدید هماهنگ نمیشدن و مدیران مردمی پی تی هم از قبول مسئولیت و راهبری کاربران سرگردان پی تی به یک فروم مشخص سرباز میزدند از بین همه اون فروم ها پی سی پین بیشتر توافق روش بود و ما هم به امید دیدار دوباره دوستان پی تی بیشتر از چندصد پخ تو فروم و تلگرام و....دادیم با لینک پی سی پین که همه میان شما هم بیاین ولی کاش دستم میشکست و اینکار را نمی کردم چون به محض افزایش کاربران چند کاربر معلوم الحال به نامهای ....مثل زامبی هجوم آوردن بخش پاتوق و انواع توهینها و فحش ها و برچسب ها که لایق خودشون بود به کاربران پاتوق زدن ؛ داد و بیداد میکردن که اینجا بازارچه ست و پاتوق نیست و برین یه فروم دیگه برا خودتون بسازین و من پولش رو میدم ....آخه بگو گدا تو که هر روز آویزون بازارچه یه فرومی پولت کجا بود الدنگ کله شیری....داستانش مفصله سر وقت بقیه شو تعریف میکنم و اگه مدیریت اجازه داد اسامی اون سسکش های توهین کننده رو می نویسم وجوابی بهشون میدم که عبرت تاریخ بشن
جانا به غریبستان..
چندین به چه می مانی..
باز آ کز این غربت..
تا چند پریشانی ؟!
باز آ که در آن حبس..
قدر تو نداند کس..
با سنگ دلان منشین..
.
چون گوهر این کانی..
- مولانا
اتفاقا امروز کاربر چیرمن لینک داد همون تاپیک رو دیدم
مصطفی نامی اصرار داشت پاتوق همه مریضن و برید جای دیگه :/
ای کاش همون کاربر مصطفی رو از نزدیک دیده بودین ،
که کی داره این توهین ها رو میکنه..
نمیشه هم حرمت یکی دوبار برخورد حضوری رو زیر پا گذاشت و هرچیزی گفت..
مشاهده پیوست 1079
این کاربر تو پی تی اصلا کاره ای نبود.
تو تلگرام یه گروهی اومد بینمون شدیدا هوادار پانترکیسم بود و با ملی گراها بحثش شد و فحاشی کرد و کیکش کردن دوستان
قضاوت نمیکنم عقیده شو یا دعوا کردنشو چون عصبانی شد یا هر چی حالا، فقط این نظری که جوری داده انگار از قدیمیای پی تیه یا کاربرای فعالش اصلا اینطور نیست.
//////////
//////////
//////////
//////////
مشاهده پیوست 1080
مشاهده پیوست 1081
اما این که تو پی تی اواخر اومد جای خالی شادمغز رو پر کرده بود و پتانسیل اینو داشت بزنه رو دست اون حتی که متاسفانه فروم از رونق افتاده بود دیگه و از پستای همین پی سی پینش صد در صد مشخصه قاتی داره و کارش از قرص که نوشته گذشته و باید حتما بیمارستان روزبه یه مدت بره.
درکل جانشین واقعی پی تی همینجاس.
اتفاقا دیروز پریروز نوشته همین کاربر مصطفی جان رو خطاب به یه شخصی توی تاپیک انتقادات و پیشنهادات دیدم ، دوباره با لحن بد صحبت کرده بود..
دیگه نتونستم ادبیات و لحن صحبتش رو تحمل کنم ،
اعتراضم رو در موردش توی همون تاپیک انتقادات و پیشنهادات گفتم..
الان بالا اومدن این تاپیک هم همزمان با اون پست اعتراضی که نوشتم شده ، سوای از اون بحث اهالی پاتوق و .. واقعا اون پست رو بخاطر ادبیات گستاخیش توی فضای فروم ها نوشتم..
توی هر تاپیکی راجب هر موضوعی کلا این بی تربیتی و گستاخیش رو داشته از زمان پی تی..
اگرم چشمشون به این تاپیک بخوره ، چندان برام مهم نیست که سو برداشتی بشه که من بخاطر فلان حرف یا موضعش در مورد اهالی پاتوق اون اعتراض رو کردم..
کلا بخاطر کارکترش اون پست رو نوشتم.
حالا هرکی هم نمیخواد باور کنه اصراری ندارم..
(اصلا مگه فقط همین یه نفر بود که اون حرفا رو در مورد بخش پاتوق زد )
در مورد خود پی سی پین هم خیلی ها نسبت به نوع مدیریتیش اعتراض دارن.. دو سه نفر توی این یکی دو سال اخیر اومدن تلگرام گفتن اگه اوکی یی یه سری کابرا رو بیاریم فرومت.. گفتم من اهل کاربر دزدی و این مسخره بازی های دهه بیست سالگی نیستم.. بالاخره یه فرومه به یه وضعیت معقولی رسیده ، و کار خیلی ها روزانه توش داره راه میوفته..
همین وضعیت غیر ایده آلش هم خیلی بهتر از این بود که اصلا همچین فرومی درست نمیشد و همه اهالی سخت افزار و بازارچه سرگردان میموندن..( چرخوندن یه محیط پر آدم با کلی حواشی روزمره هم ، اعصاب خوردی های خودشو داره مسلما.)
(خودمم خداییش چندتا خرید و فروش کردم اونجا و کلی کارام راه افتاده)
با این وجود ، درعین حال ، فردا روز که بخش بازارچه رو آوردیم بالا ، نمیتونیم به کاربرانی اونجا هم فعالیت دارن یا بعضا قصد کوچ دارن ، خوش آمد نگیم ..