گیک کلاب

تجربه هایی که ممکنه به درد دیگران بخوره رو اینجا بگو

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع majid
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
اگه آدم احساسی هستی مواظب باش.. تو دو برابر آدم های غیر احساسی آسیب پذیری
راحت ممکنه دلت دنیا رو طلاق بده و درگیر گل و مواد و .. بشی..
مهم ترین دارایی مرد وقار و قدرت و اعتبارشه..
اینا رو از دست دادی یعنی دیگه هیچ..
کسی دیگه از خودش نمی پرسه طرف چرا فکری شد..
دوست صمیمش فوت کرد..؟
عشقشو از دست داد؟
زن و بچه ش رو از دست داد؟
چیز قشنگی براش تو دنیا نمونده...؟
یا هرچی..

نذار وقار و قلمرو و صفات مهم دیگه مردانگی که برای هر مرد مهمه ازت تضعیف بشه..
نذار تو جمع ها آدمایی که هیچی به شخمشون نیست و فقط عرق سگی میخورن مورد احترام بیشتری قرار بگیرن و تو ...
بسه..
هرچی آدم دل زلال دیدیم معتاد شدن و هرچی آدم لاشی دیدم سر پا هستن و راست راست دارن راه میرن و توی خیلی مسائل موفق ترن...

از این به بعد :
اگه دوست دخترت ولت کرد.. بعدش بگو به شخمم..
اگه خونه و ماشین و کار و همه چیزتو از دست دادی... بگو به شخمم..
اگه به نا حق 5 سال از زندگیت عقب افتادی.. بگو به شخمم..
اگه هر باخت دیگه یی دادی.. بگو به شخمم..

یادت نره..
تو باید پا برجا تو صحنه بمونی..
اگه هیچی برات نموند.. مثل آدم شمشیر به کمر و تاج به سر بمون و برخورد کن..
مرد شمشیر شکسته ,مرد از بازی به در شده ست..

نویسنده: @nima

ادامه این تاپیک گرانبها
....

نظامی ها یه جمله دارن که میگه:
همیشه خطاها قابل جبران نیستند
اولین اشتباه، آخرین اشتباه است

یا کوهنوردا میگن:
با یک بار اشتباه، نمرت 19 نمیشه، 0 میشه

ولی بعضی اشتباها از همه اینا بدترن
مثل اَره میره تو نون آدم که نه عقب میتونی بکنی نه جلو
نه میتونی درش بیاری و نه میتونی ادامه بدی

مثبت گرایی و صحیح گرایی..
زندگیتون رو آچارکشی میکنه..

انتظار از بقیه چیز کشنده ایه
اگر به کسی خوبی میکنید برای خودتون اینکارو بکنید نه دیگران.
پس فردا بدی میبینید ازش و ۲ سال ذهنتون درگیره و خودتونو عذاب میدید

با ساختار دنیا نجنگ..
هرکسی و هرچیزی سرجای خودشه..
-آدم بدبخت رو بخوای جابجاش کنی خودش مقاومت میکنه..
-آدمی که تمایل به فریب خوردن داره بازم فریب میخوره..
-آدم قرمساق آدم بشو نیست..
-آدم شیاد و فریب کار..ببخشیش , از یه در دیگه دوباره میاد..
-آدم تنگ و مسئولیت پذیر خودش راه خودشو پیدا میکنه..
-دست هرکس رو بگیری بیش از بخوای بیاریش بالا یا مقاومت میکنه یا اگه اومد گند میزنه به همه چیز..
-جنس مخالف اولویت های خودشو داره.. طبیعت خودشو داره.. تره هم برای شخص خودت و دلت خورد نمیکنه..بخصوص توی سنین بالای 27

--پول داشته باشی یا نداشته باشی احترام و اعتبار کلامت متفاوته.. دل شکستگی هاتو بذار کنار..بخصوص زمانی که پولدار شدی..
از تغییر رنگ آدما دلخور نشو ..ساختار رو بپذیر بجاش کار بلد باش.. با چیزی هم نجنگ ..با آدمایی که میان سمتت لاست رو بزن.. استفادت رو بکن.. خوش بگذرون..ولی firewall ت رو داشته باش
بخوای بجنگی..سرت میترکه..

آخرین ویرایش:
هر طوری که شده سعی کن کمالگرایی رو بزاری کنار
کمالگرایی تقریبا در تمام زندگیم من رو بدبخت کرده بود
خود من خیلی شانسی گذاشتمش کنار خیلی از چیزی که فکر میکردم راحت تر بود
چند سال قبل که اضافه وزن داشتم خیلی میخواستم برم باشگاه و اینا ولی هی میگفتم برنامه ندارم رژیم غذایی ندارم لباس ندارم و ...
و این فقط یه نمونه از هزار تا کاری بود که میخواستم انجام بدم ولی نمیدادم و بعدا مثل سگ پشیمون میشدم
خلاصه یک روز تو اینترنت اتفاقی خوندم که طناب زدن بیشتر از دویدن کالری میسوزونه ( و من هم از دویدن متنفرم )
نمیدونم یک دفعه یادم اومد که من طناب دوران راهنمایی خودم رو هنوز دارم رفتم همونو برداشتم با شلوارک و تی شرت تو پارکینگ شروع کردم به طناب زدن و مسیر زندگی من از همونجا عوض شد
دیگه از اون به بعد اگه کاری رو میخوام انجام بدم روزی ده دقیقه هم که شده براش وقت میزارم که بعدا اگه ولش کردم حسرت نخورم چون قبلا امتحانش کرده بودم و نشد
به شما هم پیشنهاد میکنم کمالگرایی رو بزارید کنار خیلی رو زندگی تاثیر داره

به راستی پول وسیله افزایش قدرت است یا تامین رفاه؟ ؟!

تامین رفاه جز با افزایش قدرت ممکنه؟
خیلی ها درگیر بازی افزایش قدرت میشن و بهبود رفاه رو یادشون میره..
نمونش بعضی بازاری ها ، پول خونه خریدن دارن ولی ترجیح میدن پول تو کار باشه و مدام مستاجرن..
یا بعضی از خودمون ،زورمون میاد پول خرج ایمپلنت دوتا دندون بکنیم.. ولی تو کار راحت ریسک بزرگتر میکنیم..
ضرر هم کردیم میگیم عب نداره..
و این داستان افزایش قلمرو قدرت هیچوقت تموم نمیشه..

به سطح تستسرونت اهمیت زیادی بده .. هر بدبختی که به سر مرد جماعت میاد بخاطر کم شدن تستسرونه .

از سیگار کشیدن تا قلیون . مشروب . جق زدن .. تا فست فود آماده شده تا سطح تستسرونت رو ببره پائین تا خطری برای سران قدرت نداشته باشی .

شاید راضی باشی به این که تو جامعه هیچی نباشی .. اما این بدبختی تا پشت در اتاق خوابت منتظرته .

فروید بی جهت نگفته مهمترین عامل پیشرفت بشر شهوته . نزار شعله وسط پات خاموش بشه .

به سطح تستسرونت اهمیت زیادی بده .. هر بدبختی که به سر مرد جماعت میاد بخاطر کم شدن تستسرونه .

از سیگار کشیدن تا قلیون . مشروب . جق زدن .. تا فست فود آماده شده تا سطح تستسرونت رو ببره پائین تا خطری برای سران قدرت نداشته باشی .

شاید راضی باشی به این که تو جامعه هیچی نباشی .. اما این بدبختی تا پشت در اتاق خوابت منتظرته .

فروید بی جهت نگفته مهمترین عامل پیشرفت بشر شهوته . نزار شعله وسط پات خاموش بشه .
photo_2024-09-12_18-53-48.jpg

میوه
خرما
تخم مرغ
فلفل دلمه یی
کلم بروکلی..
لیمو ترش..
تغذیه سالم.. سلامتی و قدرت امروز... سلامتی و پایداری میانسالی..

آخرین ویرایش:
مشاهده پیوست 329

میوه
خرما
تخم مرغ
فلفل دلمه یی
کلم بروکلی..
لیمو ترش..
تغذیه سالم.. سلامتی و قدرت امروز... سلامتی و پایداری میانسالی..

بالاییه بدجور گره خورده به غذای فرآوری شده و بیرونی .. این همخونه جدیده یا همون قدیمیه اس ؟

دور رفیق بازی رو خط بکش
واقعا رفیق بازی بلای خانمان سوزیه و اونقدری که باید بهش پرداخته نمیشه
چقدر آدم از دایی خدا بیامرز خودم و پسرعمه ملعونم گرفته تا دوست و آشنا به چشم دیدم که زندگیشون بخاطر رفیق بازی نابود شد ( تازه اینها سمت خلاف نرفته بودن، وگرنه دیگه بدتر )
من خودم آیینه عبرت زیاد دور و برم بوده سعی کردم سمت رفیق بازی نرم و واقعا میگم که خیلی تو زندگیم تاثیر مثبت داشته ( حداقل بین اینهمه بدبختی لااقل رفیق بازی بهش اضافه نشده )
من همیشه به داداشام میگم که من که اینهمه سال تو انتخاب رفیق دقت کردم و دور و برم خلوت بوده اینجوری ضدحال خوردم دیگه وای به حال شما
کسی که 9 سال عین داداشم بود اونجوری از پشت بهم خنجر زد حالا فکر کن دور و برت ده بیست تا نخاله باشه

دور رفیق بازی رو خط بکش
واقعا رفیق بازی بلای خانمان سوزیه و اونقدری که باید بهش پرداخته نمیشه
چقدر آدم از دایی خدا بیامرز خودم و پسرعمه ملعونم گرفته تا دوست و آشنا به چشم دیدم که زندگیشون بخاطر رفیق بازی نابود شد ( تازه اینها سمت خلاف نرفته بودن، وگرنه دیگه بدتر )
من خودم آیینه عبرت زیاد دور و برم بوده سعی کردم سمت رفیق بازی نرم و واقعا میگم که خیلی تو زندگیم تاثیر مثبت داشته ( حداقل بین اینهمه بدبختی لااقل رفیق بازی بهش اضافه نشده )
من همیشه به داداشام میگم که من که اینهمه سال تو انتخاب رفیق دقت کردم و دور و برم خلوت بوده اینجوری ضدحال خوردم دیگه وای به حال شما
کسی که 9 سال عین داداشم بود اونجوری از پشت بهم خنجر زد حالا فکر کن دور و برت ده بیست تا نخاله باشه
درک میکنم..
ولی سخت نگیر..
اون دوره دنیای آدم یجور دیگه ست..دنیا رو یطور دیگه می بینه..

بقول نیچه پشیمانی کار پسندیده یی نیست.. کرده هایت را بی سرپرست مگذار..

عقب
بالا