گیک کلاب

گفتگو در مورد توسعه پیج اینستاگرام

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع شتر
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

شتر

Registered
پیج فروشگاهی چجوری تو اینستا بالا بیارم ؟ ملت برا اجناس که فکر نکنم فالو کنن

محتوای share خور , اکثرا به ساخت کلیپ چیپ روی آوردن..ولی با خلاقیت به حالت های دیگه هم میشه

محصولت چیه؟
چند تا راه داری
محتوای فان درست کنی (من زیاد علاقه ندارم)
سعی کنی رابطه دوستانه برقرار کنی با فالوورات
نیاز نیست خیلی مستقیم روی فروش تمرکز کنی
محصولاتتو درست حسابی معرفی کن و مزایاشون رو توضیح بده اول ویدیو هم سعی کن قلاب بذاری
معمولا با یه محصول خیلی خاص شروع میکنن
مثلا یکی از به ها یه پیج رو با یه محصول به اسم همزن جادویی بالا آورد اونموقع دیجی کالا هم داشتش ولی این میومد مزایاش رو نشون میداد ویدیو های هم زدن همه چی حتی فان براش درست کرد بعد رو تعداد بالا خودش مستقیم از امارات میاورد بعد که کارش بیشتر گرفت محصولات دیگه مثل قهوه و شات و ... آورد
و نکته آخر که باید اولین نکته میبود
کمال گرا نباش شروع کن توی آزمون و خطا دستت میاد باید چیکار کنی
از شکست هم نترس توی همین شکست ها ممکنه کلی تجربه بهت اضافه بشه
تنها چیزی که توش باید کمالگرا باشی گرافیک و پیج و اعتماد سازیه که بفهمن کارت درسته و فالوت کنن
توی اینستا راحت اعتماد نمیکنن اول باید در نگاه اول حس معتبر بودن رو بدی که فالوت کنن و بعد با استوری و محتوا حس صمیمیت بدی
نرخ تبدیل و مشتری ثابت توی اینستا خیلی بالاتره طبق چیزی که من تجربه کردم فقط دقت کن که اکثرا کاربر حرفه ای نیستن و باید نوع برخوردت رو متناسب با اونا تنظیم کنی

محتوای share خور , اکثرا به ساخت کلیپ چیپ روی آوردن..ولی با خلاقیت به حالت های دیگه هم میشه
محصولت چیه؟
چند تا راه داری
محتوای فان درست کنی (من زیاد علاقه ندارم)
سعی کنی رابطه دوستانه برقرار کنی با فالوورات
نیاز نیست خیلی مستقیم روی فروش تمرکز کنی
محصولاتتو درست حسابی معرفی کن و مزایاشون رو توضیح بده اول ویدیو هم سعی کن قلاب بذاری
معمولا با یه محصول خیلی خاص شروع میکنن
مثلا یکی از به ها یه پیج رو با یه محصول به اسم همزن جادویی بالا آورد اونموقع دیجی کالا هم داشتش ولی این میومد مزایاش رو نشون میداد ویدیو های هم زدن همه چی حتی فان براش درست کرد بعد رو تعداد بالا خودش مستقیم از امارات میاورد بعد که کارش بیشتر گرفت محصولات دیگه مثل قهوه و شات و ... آورد
و نکته آخر که باید اولین نکته میبود
کمال گرا نباش شروع کن توی آزمون و خطا دستت میاد باید چیکار کنی
از شکست هم نترس توی همین شکست ها ممکنه کلی تجربه بهت اضافه بشه
تنها چیزی که توش باید کمالگرا باشی گرافیک و پیج و اعتماد سازیه که بفهمن کارت درسته و فالوت کنن
توی اینستا راحت اعتماد نمیکنن اول باید در نگاه اول حس معتبر بودن رو بدی که فالوت کنن و بعد با استوری و محتوا حس صمیمیت بدی
نرخ تبدیل و مشتری ثابت توی اینستا خیلی بالاتره طبق چیزی که من تجربه کردم فقط دقت کن که اکثرا کاربر حرفه ای نیستن و باید نوع برخوردت رو متناسب با اونا تنظیم کنی
میخوام ترشی خونگی بفروشم بچه ها .فینگر فود هم هست
یه سوال داشتم اینکه استوری و دایرکت زیاد بیان تو دیده شدن پیج تاثیری داره؟
راستی محتوای دیگران رو بدزدم بزارم تو پیجم مشکلی داره؟

میخوام ترشی خونگی بفروشم بچه ها .فینگر فود هم هست
یه سوال داشتم اینکه استوری و دایرکت زیاد بیان تو دیده شدن پیج تاثیری داره؟
راستی محتوای دیگران رو بدزدم بزارم تو پیجم مشکلی داره؟

یه مدت برو اکسپلور گردی کن کلی ایده میگیری
همین ترشی کلی حتوای فان و باحال میشه باهاش درست کرد
همه چیو به ترشی ربط بده
مثلا یه پست درست کن ترشی ماه های مختلف ترشی کرفس رو بزن برا فروردین ماهیا ون اصلا باهاشون حال نمیکنم :LOL: ملت تو اینستاگرام دنبال همین چیزشعران رو ترند ها موج سواری کن
خوره اینستا بشی خیلی فاز میده بهت یهو یه پستی میزنی کلی بازدید میگیره و ...

پشمای هلاکویی ریخته بود یک زن با عکس های معمولی روزمره اش 100هزار فالوئر گرفته بود

به نظرم از ربات استفاده کن تا روی پیجت کار کنه و فالوور واقعی برات جذب کنه
مثل این ربات

دم همگی گرم
ترشیام بعضی هاش روش کپک زده بود :(
با قاشق تمیز کردم بردم همه رو یجا فروختم . اصلا قرار نبود اینطوری بفروشم میخواستم با برند خودم بفروشم :( دیگه تا پیجم ب نتیجه برسه ترشیا فاسد میشد

دم همگی گرم
ترشیام بعضی هاش روش کپک زده بود :(
با قاشق تمیز کردم بردم همه رو یجا فروختم . اصلا قرار نبود اینطوری بفروشم میخواستم با برند خودم بفروشم :( دیگه تا پیجم ب نتیجه برسه ترشیا فاسد میشد
بزن به فاز سس خلی تو اینستا هم کلی فالوور میگیری هم یه ساله کارخونه میزنی :ROFLMAO:

رتبه سایت هات.. چه این چه اون اصلیه , توی گوگل چطوریه؟
چرا با بیزی راجب ارتقا سئو شون صحبت نمیکنی؟
یه سری مشکل با خودم دارم که حل نمیشه اونها
تا اونها حل نشه صحبت با بقیه الکیه

بدون سسخل بازی ایده ت چیه برای پیج کفش؟
برای هر کفش یه کاراکتر درست کن یه داستان کوتاه ۳۰ ثانیه ای یه دقیقه ای برای هر پست
با نرم افزار های مختلفم میتونی صداتو عوض کنی برای هر کاراکتر
این ایده میلیاردیه ها

برای هر کفش یه کاراکتر درست کن یه داستان کوتاه ۳۰ ثانیه ای یه دقیقه ای برای هر پست
با نرم افزار های مختلفم میتونی صداتو عوض کنی برای هر کاراکتر
این ایده میلیاردیه ها
بیشتر توضیح بده
اینجا یا پخ

عقب
بالا