• سلب مسئولیت : هر مطلب صرفا بيانگر نظر و عقيده نويسنده آن است و بيانگر نظر و عقيده مسئولان و مدیران انجمن گیک کلاب و يا تفکر حاکم بر اين انجمن نيست. بديهی است مسئوليت تمامی مطالب و نوشته ها بر عهده شخص نويسنده آنهاست.

ورشکستگی طلا فروشی ها

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Navid
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

Navid

کاربر عضو
وب سایت
www.aparat.com
لایک ها
243
امتیاز بازارچه 0 / 0 / 0
با این روندی که قیمت طلا داره. اگر کسی چند ماه پیش مغازه طلا فروشی ش را فروخته بود کلی به نفعش بود چون مغازش بصورت ریالی رشد کرده و بعلاوه الان قدرت خرید مردم طوری شده که نمی توانند طلای زیادی بخرند و بقولی کارشون کساد میشه و بخصوص کسایی که مغازه اجاره کردند به بن بست می خورند و طلافروش ها هم ضرر های سنگین متحمل می شوند . این نظر من بود

در شهر ما همدان خیلی وقته چندین طلا فروش مشهور مغازشون را می خواهند بفروشند کسی معامله نکرده

دیگه وقتی طلا گرون شد مردم گله ای رفتن طلا فروشی زدن باید فکر اینجا رو هم میکردن طلا فروشی فقط به فروختن طلا نیست افزایش وزن طلا هست و تبلیغات کلام به کلام باعث میشه یکی طلافروش بشه بعد ۱۰ سال الانم طلا فروش وقتی طلا میفروشه همون لحظه باید جاشو یکم پایین تر یا همون قیمت پر کنه شانس بیاره بالاتر پر نکنه شغل پر استرسیه فقط از دور قشنگه

با این روندی که قیمت طلا داره. اگر کسی چند ماه پیش مغازه طلا فروشی ش را فروخته بود کلی به نفعش بود چون مغازش بصورت ریالی رشد کرده و بعلاوه الان قدرت خرید مردم طوری شده که نمی توانند طلای زیادی بخرند و بقولی کارشون کساد میشه و بخصوص کسایی که مغازه اجاره کردند به بن بست می خورند و طلافروش ها هم ضرر های سنگین متحمل می شوند . این نظر من بود
فقط به صورت ریالی رشد نکرده دیگه
به صورت دلاری هم رشد کرده.
طلا ۳ برابر شده امسال، حجم خرید و فروش طلا فروشی ۱/۳ هم شده باشه تفاوتی نکرده از نظر بحث اجاره و ...

با این وضعیت طلا بنظزتون سرمایه اندکی هم که داریم چجوری حفظش کنیم؟
من به نثره فکر میکردم اما حباب 30 درصدی داره توی همه چی
با این وضعیت به تتر و ... هم امیدی ندارم اینترنت قطع میشه همه اش دود میشه بعدش هم یه بار هم تراکنشم پریده میترسم😁🤣

با این وضعیت طلا بنظزتون سرمایه اندکی هم که داریم چجوری حفظش کنیم؟
من به نثره فکر میکردم اما حباب 30 درصدی داره توی همه چی
با این وضعیت به تتر و ... هم امیدی ندارم اینترنت قطع میشه همه اش دود میشه بعدش هم یه بار هم تراکنشم پریده میترسم😁🤣
اسکناس بگیر به جای تتر خب

عقب
بالا