• سلب مسئولیت : هر مطلب صرفا بيانگر نظر و عقيده نويسنده آن است و بيانگر نظر و عقيده مسئولان و مدیران انجمن گیک کلاب و يا تفکر حاکم بر اين انجمن نيست. بديهی است مسئوليت تمامی مطالب و نوشته ها بر عهده شخص نويسنده آنهاست.

پیشنهادات و انتقادات مدیریتی فروم

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع ADMIN
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
همو فحش کش کردن
درست نیست که سر این چیزا هر چی از دهنشون دربیاد نثار هم کنن
با کدوم کاربر؟ حداقل ببینیم میشه یه وساطتتی کرد نون یکی رو بدیم اون یکی شیرمال کنه و بزنه بر بدن از دلش در بیاد

یک مشکل اساسی که انجمن برای مبحث سئو داره اینه که تمام لینک ها عدده. threads/2 یا forum/19 این ساختار برای گوگل مناسب نیست بنظرم

افزونه های سئو رو چک کردیم نال شده ها مشکل دارن و احتمال بهم خوردن فروم هست
نسخه پولی هم..
افزونه خوب کانفیگ شه ورودی خیلی خوب میره بالا

یک مشکل اساسی که انجمن برای مبحث سئو داره اینه که تمام لینک ها عدده. threads/2 یا forum/19 این ساختار برای گوگل مناسب نیست بنظرم
بیزی گفته بود که اون دوران گذشته و الان دیگه اهمیتی نداره..
@Business plan

افزونه های سئو رو چک کردیم نال شده ها مشکل دارن و احتمال بهم خوردن فروم هست
نسخه پولی هم..
افزونه خوب کانفیگ شه ورودی خیلی خوب میره بالا
افزونه‌های رایگان رو تست کنید
اگر قرار هست سایت بیاد بالا که خب باید چند تاپیک درست حسابی زده بشه که عنوان و لینک و محتوای پست اولشون حساب شده باشه
تعجب میکنم میگید مهم نیست لینک، فروم‌های فعال که بازدید دارند رو میشه چک کرد ببینیم ساختارش به چه شکله

افزونه‌های رایگان رو تست کنید
اگر قرار هست سایت بیاد بالا که خب باید چند تاپیک درست حسابی زده بشه که عنوان و لینک و محتوای پست اولشون حساب شده باشه
تعجب میکنم میگید مهم نیست لینک، فروم‌های فعال که بازدید دارند رو میشه چک کرد ببینیم ساختارش به چه شکله
خود پنل مدیریتی خیلی بخش سئوش توسعه یافتگی کامل نداره..
افزونه مناسب که کار کنه هم هنوز پیدا نشده..
حالا با مدیر حمید باید تصمیمشو بگیرم..
یا افزونه های ریسکی نصب کنیم یا با هوش مصنوعی افزونه اختصاصی بنویسیم..

ثبات رویه مهمه
همیشه با یک فرمون پیش بری
یعنی لینک های قدیمی عوض نشن
البته اگر بشه راهی پیدا کرد که لینک های داخلی هم تغییر کنن
الان که اینجا اونقدر بالا نیست، لینک خارجی و بک لینک خاصی هم نداره، وقشه لینک ها رو عوض کرد
ولی یک بار برای همیشه
نه دوباره بعدا تصمیم عوض بشه
برای رشد فروم خیلی ایده ها هست...

ثبات رویه مهمه
همیشه با یک فرمون پیش بری
یعنی لینک های قدیمی عوض نشن
البته اگر بشه راهی پیدا کرد که لینک های داخلی هم تغییر کنن
الان که اینجا اونقدر بالا نیست، لینک خارجی و بک لینک خاصی هم نداره، وقشه لینک ها رو عوض کرد
ولی یک بار برای همیشه
نه دوباره بعدا تصمیم عوض بشه
برای رشد فروم خیلی ایده ها هست...
صحبت سر اینه که گفته بودی دیگه مهم نیست اینکه عنوان مطلب توی لینک باشه یا نه..

صحبت سر اینه که گفته بودی دیگه مهم نیست اینکه عنوان مطلب توی لینک باشه یا نه..
تاثیر شگفت انگیزی نداره
تقریبا تاثیرش صفره
اما مهم ثبات رویه هست
مثلا طرف تا دیروز با phpbb فروم زده امروز میخواد با زنفرو بزنه، این کار اشتباهه
پی تی اگر از این کثیف کاری ها میکرد گوگل براش مهم نبود، کاربر ثابت خودش رو داشت و برای کاربر هم مهم نیست هیچی

تاثیر شگفت انگیزی نداره
تقریبا تاثیرش صفره
اما مهم ثبات رویه هست
مثلا طرف تا دیروز با phpbb فروم زده امروز میخواد با زنفرو بزنه، این کار اشتباهه
پی تی اگر از این کثیف کاری ها میکرد گوگل براش مهم نبود، کاربر ثابت خودش رو داشت و برای کاربر هم مهم نیست هیچی
این بچه تعصب پی تی رو میکشه
بابا دمت گرمه

این بچه تعصب پی تی رو میکشه
بابا دمت گرمه
مثال زدم
چون جای دیگه رو یادم نبود
ولی یادم بود پی تی اولش زن فرو نبود
بعدا لینک ها و همه چیش رو عوض کرد
قبلش vb بود بعد زنفرو زد کل لینک ها رو عوض کرد ولی ریدایرکت فکر نکنم زده بود
من ترجیح میدم با همون pbpbb کار کنم بخاطر همون ثبات رویه
چون اون رایگانه ولی زنفرو بعدا ممکنه به مشکل لایسنس و کرک و فلان بخوره
توی سایت builtwith.com هم دیدم آمار استفاده از phpbb بیشتره

ههییی
یه لیست بزرگ از فروم های ایرانی داشتم، توی همه لینک و اسپم داشتم
الان هیچ کدوم باقی نموندن!

درود بر دوستان عزیز و بزرگوار و ادادت ویژه به بچه های قدیمی که داران لطف میکنن وقت میزارن و پیگیر هستن برای پیشرفت فروم.

تشکر و قدر دانی میکنم از همه دوستان

وقت گذاشتم و تک تک نظرات دوستان رو خوندم.

خودم کوچکتر از اونم که بخوام نظر بدم.

4-5تا موضوع رو عنوان میکنم.بیشتر سلیقه شخصی خودم هست و تو زمان قدیم تو فروم پرشین تولز و لیون که انجام میدادن من دوست داشتم.

اگه مدیران صلاح دونستن میشه اینجا هم انجامش داد.

1:تاریخ عضویت هست برای دوستانی که تو فروم پرشین تولز و لیون حضور داشتن.

2:مسئله ای که چند تا دوستان هم اشاره کردن اعطای ستاره یا نمادی برای دوستانی که توفروم های پرشین تولز یا لیون حضور داشتن و سابقه فعالیت دارن و برای دوستانی که جدید اضافه میشن بر اساس میزان فعالیتشون تو بخش های مختلف اعطا بشه.

3:راه اندازی سیستم امتیاز دهی برای معاملات قسمت بازارچه

4:یه سطح بندی هم قدیم تو فروم لیون بود قدیم که من خودم به شخصه دوسش داشتم کاربران بر اساس میزان فعالیتشون به سطح کاربر برنزی-نقره ای-طلایی-پلاتینیوم-تیتانیوم-دیاموند و...به همراه یه نشان ستاره و الماس چیزی کنارش مشخص میشدن(این رو من دوست داشتم قدیم)

5:یه دیتا بیس حتی اگه بشه شامل کد ملی آدرس شماره تماس و ... از تمام دوستان عضو ن پیش مدیران ارشد باشه

من عذرخواهی میکنم خیلی پر حرفی کردم وطولانی شد پیامم

درود بر دوستان عزیز و بزرگوار و ادادت ویژه به بچه های قدیمی که داران لطف میکنن وقت میزارن و پیگیر هستن برای پیشرفت فروم.

تشکر و قدر دانی میکنم از همه دوستان

وقت گذاشتم و تک تک نظرات دوستان رو خوندم.

خودم کوچکتر از اونم که بخوام نظر بدم.

4-5تا موضوع رو عنوان میکنم.بیشتر سلیقه شخصی خودم هست و تو زمان قدیم تو فروم پرشین تولز و لیون که انجام میدادن من دوست داشتم.

اگه مدیران صلاح دونستن میشه اینجا هم انجامش داد.

1:تاریخ عضویت هست برای دوستانی که تو فروم پرشین تولز و لیون حضور داشتن.

2:مسئله ای که چند تا دوستان هم اشاره کردن اعطای ستاره یا نمادی برای دوستانی که توفروم های پرشین تولز یا لیون حضور داشتن و سابقه فعالیت دارن و برای دوستانی که جدید اضافه میشن بر اساس میزان فعالیتشون تو بخش های مختلف اعطا بشه.

3:راه اندازی سیستم امتیاز دهی برای معاملات قسمت بازارچه

4:یه سطح بندی هم قدیم تو فروم لیون بود قدیم که من خودم به شخصه دوسش داشتم کاربران بر اساس میزان فعالیتشون به سطح کاربر برنزی-نقره ای-طلایی-پلاتینیوم-تیتانیوم-دیاموند و...به همراه یه نشان ستاره و الماس چیزی کنارش مشخص میشدن(این رو من دوست داشتم قدیم)

5:یه دیتا بیس حتی اگه بشه شامل کد ملی آدرس شماره تماس و ... از تمام دوستان عضو ن پیش مدیران ارشد باشه

من عذرخواهی میکنم خیلی پر حرفی کردم وطولانی شد پیامم
سلام
ممنون از پیشنهادات سازنده تون..
که من روز اول از جناب مدیر @Hamid2day خواهش کردم به واسطه تجربه شون , مدیریت داخلی کل فروم رو به عهده بگیرن ,
خودم هم بیشتر برای کارهای اجرایی و فنی و همینطور توسعه و پیشرفت فروم در ابعاد دیگه فعالیت میکنم..
خوشبختانه بخاظر حضور ایشون , این اطمینان رو با قوت فراوان بهتون میدیم که فضای مدیریتی داخل فروم مثل گذشته ی پرشین تولز , حرفه یی و کاربر مدار خواهد بود..
بازم ممنون از پیشنهاداتون..

آخرین ویرایش:
سلام
ممنون از پیشنهادات سازنده تون..
خدمتتون بگم که یکی از بزرگترین ویژگی های خوب اینجا حضور مدیر ارشد سابق پرشین تولز , جناب مدیر @Hamid2day هستن..
که من روز اول ازشون خواهش کردم به واسطه تجربه شون , مدیریت داخلی کل فروم رو به عهده بگیرن ,
خودم هم بیشتر برای کارهای اجرایی و فنی و همینطور توسعه و پیشرفت فروم در ابعاد دیگه فعالیت میکنم..
خوشبختانه بخاظر حضور ایشون , این اطمینان رو با قوت فراوان بهتون میدیم که فضای مدیریتی داخل فروم مثل گذشته ی پرشین تولز , حرفه یی و کاربر مدار خواهد بود..
بازم ممنون از پیشنهاداتون..
قربانت.بزرگواری
بله کاملا میشناسم و ارادت داریم.
از بچه های خیلی قدیمی پرشین تولز هستن

عقب
بالا