• سلب مسئولیت : هر مطلب صرفا بيانگر نظر و عقيده نويسنده آن است و بيانگر نظر و عقيده مسئولان و مدیران انجمن گیک کلاب و يا تفکر حاکم بر اين انجمن نيست. بديهی است مسئوليت تمامی مطالب و نوشته ها بر عهده شخص نويسنده آنهاست.

راه 2 برابر کردن سرمایه در کمترین زمان ممکن

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Navid
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

Navid

کاربر عضو
وب سایت
www.aparat.com
لایک ها
243
امتیاز بازارچه 0 / 0 / 0
سلام و درود
دوستان 20 هزار دلار دارم می خوام در کمترین زمان هدفم اینه بکنمش 40 هزار تا. کسی ایده ای راهی چیزی بلده لطفا مطرح کنه. لطفا اشخاص حرفه ای نظر بدن

سلام
توی بخش بازارچه چند تاپیک واردات محصول هست..
همشون مربوط به یک وارد کننده هست..
قیمت فروششون بنظرم حاشیه سود عالی داره..
علاوه بر اون تهران یا حتی خود شهر شما ,همدان هم تولید کننده زیاد دارن..
میتونی جنس به صورت اینترنتی بفروشید..
همین فروم ها هم خودشون یه جامعه آماری معقولی هستن بای شروع فروش اولیه.. بالاخره یه اعتبار نسبی بخاطر قدیمی بودنتون دارید

با خرید و فروش سکه از دولت شدم 25 هزار دلار. هدف بعدی 30 هزار است ببینیم به یک عددی میرسیم از ایران بزنیم بیرون راحت شیم از حکومت آخوندی

روال کارش به چه شکله؟
نقطه شروع کجاست؟
مالیات هم داره؟
فروختن اینا چطوریه؟
چون طلافروش فقط سکه های خودش رو میخره اونم از آدم معتمد

فقط باید طلا میخریدی و صندوق دارمد ثابت

روال کارش به چه شکله؟
نقطه شروع کجاست؟
مالیات هم داره؟
فروختن اینا چطوریه؟
چون طلافروش فقط سکه های خودش رو میخره اونم از آدم معتمد
باید در سامانه طلا و سکه احراز هویت کنی. مالیات نداره. فروختن من خیلی طلا فروشی ها را در همدان جستجو کردم یکی را پیدا کردم با 2 تا 3 تومن زیر قیمت خرید همیشه هم میخره بعضی ها از طلا فروش ها چون حقه بازن چون وکیوم نداره می خواهند زیر قیمت بخرند باید مواظب باشی گول نخری اینها هیچ فرقی با وکیوم شده ندارند و 300 تومن پول وکیوم است

فقط باید طلا میخریدی و صندوق دارمد ثابت
صندوق درامد ثابت بدرد نمی خوره تا 30 درصد سود میده اما تورم 70 درصد است و پولت می سوزه در حال حاضر در ایران فقط طلا جواب میده

نقره هم امسال کولاک کرده و 130 درصد سود داده اما موقع فروش خیلی کم میخرند

بظر من خرید رم ddr5

عقب
بالا