گیک کلاب

آدام مرادی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Navid
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

Navid

تایید هویت
وب سایت
www.aparat.com
دوستان عزیزم ویدیو های آدام را دیدم ویدیوهای انگیزشی می سازه می گه چند سال پیش هیچی نداشته الان یک بیزنس من بزرگ شده میلیون دلار داره. میگه نرید خارج سرمایه گذاری کنید داخل ایران فرصت های زیادی برای پولدار شدن هست اما من باهاش مخالفم تو ایران آدم به هیچ جا نمیرسه. نظر شما چیه؟

دوستان عزیزم ویدیو های آدام را دیدم ویدیوهای انگیزشی می سازه می گه چند سال پیش هیچی نداشته الان یک بیزنس من بزرگ شده میلیون دلار داره. میگه نرید خارج سرمایه گذاری کنید داخل ایران فرصت های زیادی برای پولدار شدن هست اما من باهاش مخالفم تو ایران آدم به هیچ جا نمیرسه. نظر شما چیه؟
اینها پولدار نیستن
میگن پولداریم، پکیج موفقیت میفروشن پولدار میشن

اندازه مارکت ایران قابل مقایسه با مارکت دنیا نیست.
اما بالا اومدن توش هم راحت تره
در واقع نسبت به بازارهای بزرگ رشد توش راحته اما خب اندازه مارکت کوچیکه

از سرتا پاش حقه و کثافت و دروغ میباره
واقعا چطور تو کلاهبردار بودن اینا تردید دارید

مرادی، آدام! اصلا بهم نمی‌خونه
باید یه دور کل فامیل های ایرانی رو عوض کنن
مثلا طرف اسمش هست فرشته عبدل فلان دورقوز آبادی
عوض کردن فامیل و شناسنامه، گرون درمیاد، سگ دو زدن اداری داره، آخر سر هم مثلا توی سند و فلان مشکل پیش میاد
یه بار باید آزاد بذارن همه از نو اسم های *** رو عوض کن

اسم واقعی ایشون خشایار است که به آدام تغییر داده. آدم بزرگی هستند و کتاب زیاد خونده. ویدیو هاشون واقعا عالیه. خیلی هم باهوش هستند توی ایران هم بیزنس دارند هم در ترکیه و هم در دبی. سرپرستی 100 تا کودک را بر عهده گرفته و در سیستان و بلوچستان مدرسه ساخته. فقط گردنبندش 1 میلیارد تومن قیمت داره و کلکسیون ساعتش 2 میلیون دلار ارزش داره. آدم بزرگی هستند

اسم واقعی ایشون خشایار است که به آدام تغییر داده. آدم بزرگی هستند و کتاب زیاد خونده. ویدیو هاشون واقعا عالیه. خیلی هم باهوش هستند توی ایران هم بیزنس دارند هم در ترکیه و هم در دبی. سرپرستی 100 تا کودک را بر عهده گرفته و در سیستان و بلوچستان مدرسه ساخته. فقط گردنبندش 1 میلیارد تومن قیمت داره و کلکسیون ساعتش 2 میلیون دلار ارزش داره. آدم بزرگی هستند
احتمالا از پول زیاد هست که دکور تولید محتوای ۱۰ نفرشون یکیه و مسئله دنگی دونگی نیست.

2 تا دوره رایگان آدام مرادی یعنی عابر کائنات و کلاب میلیونر ها عالیه و در یوتوب هست

جرجندی 5 سال کونشو پاره کرده که بفهمونه شیاد هست ایشون ! تازه اینجا یک سایت مخصوص وبمستر ها هست ( یک چیزی که تو توده و عوام بیشتر باید بلد باشه )

اسکرین این پیام رو براش بفرستم مطمعن هستم کمرش میشکنه !

عقب
بالا