تو یوتیوب بودی چند برابر بازدهی داشت البته میگن دیگه به ایرانیا پول نمیدنبرای چنلم کلی زحمت کشیدم اما فقط ماهی 400 تومن از اپارات کسب درامد دارم. خیلی کم میده. تا حالا نزدیک 6 تومن برام واریزی داشته اما واریزی هاش منظم است
موزیک وقت گیره و بحث کپی رایتتو یوتیوب بودی چند برابر بازدهی داشت البته میگن دیگه به ایرانیا پول نمیدن
قید وب فارسی رو بزن چیزی تو چنته داری به انگلیسی بگو آسانسوری میری بالا اگه کیفیت داشته باشه
من خواستم چنل موزیک بزنم حوصله ام نکشید بیخیال شدم
توی این وضعیت نرخ درآمد ها چقدر بیشتر شده؟!برای چنلم کلی زحمت کشیدم اما فقط ماهی 400 تومن از اپارات کسب درامد دارم. خیلی کم میده. تا حالا نزدیک 6 تومن برام واریزی داشته اما واریزی هاش منظم است
تغیری نکردهتوی این وضعیت نرخ درآمد ها چقدر بیشتر شده؟!
چون دختر نیستی سودی نمیکنیبچه ها من این مدت که نت ملی بود استریم آپارات رو چک کردم دختره با7K فالور روزی حدود2 میلیون تومن دونیت جمع میکنه :l
میخوام منم استریم کنم ولی چون دختر نیستم نمیدونم سودی میکنم یا نه . کسی تجربشو داشته؟
یک سری از دونیت ها فیک هست , بقول معروف از این جیب به اون جیبهبچه ها من این مدت که نت ملی بود استریم آپارات رو چک کردم دختره با7K فالور روزی حدود2 میلیون تومن دونیت جمع میکنه :l
میخوام منم استریم کنم ولی چون دختر نیستم نمیدونم سودی میکنم یا نه . کسی تجربشو داشته؟
این همیشه بوده توی دنیای بازیگری و اجرا..بحث جنسیت نیس
طرف دختره هزار قلم میکاپ کرده ولی هنر نداره ساب و لایک نمیگیره ولی طرف پسره هنر و زبون داره میلیونی ساب میگیره...یا برعکس...
موضوع کانالتون چه؟برای چنلم کلی زحمت کشیدم اما فقط ماهی 400 تومن از اپارات کسب درامد دارم. خیلی کم میده. تا حالا نزدیک 6 تومن برام واریزی داشته اما واریزی هاش منظم است
https://www.aparat.com/navidmayموضوع کانالتون چه؟
میتونم ببینمش؟
چرا تو یوتیوب و آپارات دیگه فعالیت نمیکنی؟
والا آپارات خیلی درامد زایی اش ضعیفه خیلی تلاش بکنی ماهی یکی دو تومن بیشتر بهت نمیده. یوتوب هم که الگوریتم خیلی پیچیده ای دارد و تازگی ها هم آی پی های ایران که با فیلتر شکن میاد را شناسایی کرده و درامد ها را خیلی کاهش داده در ضمن یوتوب کمی که کانالت رشد کنه ممکنه درام زایی را غیر فعال کند در کل به نظر من ارزی وقت گذاشتن نداردچرا تو یوتیوب و آپارات دیگه فعالیت نمیکنی؟