گیک کلاب

آخرین فعالیت

• pedram12
    pedram12 به موضوع بحث و گفتگو بین وبمسترها پاسخ داد.
    درسته
  • pedram12
    من چندین دوره seo گوگل شرکت کردم ! یک چیزی فهمیدم ! این چیزایی که برای seo در سایت های ایرانی نوشتن عملا کسشعری بیش نیست !! مثلا ...
  • amirradan26
    از تو انتظار نداشتم مسخره کنی مومن مازی جون غم و چشم انتظاری ( مازی همدم من)..!! فقط این مونده از تو یادگاری (مازی همدم من)..!!
  • Iranescence
    Iranescence به موضوع از هر دری سخنی.. پاسخ داد.
    الان بازم کشیکم نمیتونم زیاد بنویسم ولی....داداش هر چی هم بگی برای من جذاب نیست حالا من ژنم فرق داره یا هر کصشر دیگه من از اول خونواده...
  • Iranescence
    Iranescence reacted to Q--Q's post in the thread از هر دری سخنی.. with Sad Sad.
    چخبر دکی پیامی از طرف دریافت کردی یا به خاطره ها پیوست؟؟ درد تو تو سایت سرایت کرد گریبان گیر دبوی شد بعید نیس پسفردا هم بیزی بیاد قصه...
  • Iranescence
    Iranescence به موضوع از هر دری سخنی.. پاسخ داد.
    نه ۹ روزه هیچ خبری نیست همه چتام رو گذاشته بودم
  • nima
    من چندین دوره seo گوگل شرکت کردم ! یک چیزی فهمیدم ! این چیزایی که برای seo در سایت های ایرانی نوشتن عملا کسشعری بیش نیست !! مثلا ...
  • majid
    خب یه آماری از در و همسایه ها بگیر ببین چیزی میدونن از این یارو؟ شماره دختره رو نداری؟
  • majid
    از تو انتظار نداشتم مسخره کنی مومن مازی جون غم و چشم انتظاری ( مازی همدم من)..!! فقط این مونده از تو یادگاری (مازی همدم من)..!!
  • majid
    وضعم داغونه مومن خدا روحی مالی خانوادگی ...
  • majid
    majid reacted to Q--Q's post in the thread از هر دری سخنی.. with Haha Haha.
    چخبر دکی پیامی از طرف دریافت کردی یا به خاطره ها پیوست؟؟ درد تو تو سایت سرایت کرد گریبان گیر دبوی شد بعید نیس پسفردا هم بیزی بیاد قصه...
  • majid
    majid reacted to hamedovic5405's post in the thread از هر دری سخنی.. with Haha Haha.
    تلاش کن از این دختری که عاشقش شدی بترسی پس
  • majid
    majid reacted to Amir7310's post in the thread از هر دری سخنی.. with Like Like.
    هرکی بدون ریز کردن بخواد با همون بسته بندی میکنیم پلاستیک میبره. هرکی ریز کردنی بخواد براش خرد میکنیم حالا کبابی یا غذایی. دو پلاستیکه...
  • Q--Q
    Q--Q به موضوع از هر دری سخنی.. پاسخ داد.
  • وکیل الرعایا

عقب
بالا