• سلب مسئولیت : هر مطلب صرفا بيانگر نظر و عقيده نويسنده آن است و بيانگر نظر و عقيده مسئولان و مدیران انجمن گیک کلاب و يا تفکر حاکم بر اين انجمن نيست. بديهی است مسئوليت تمامی مطالب و نوشته ها بر عهده شخص نويسنده آنهاست.

آخرین فعالیت

• nima
    nima به موضوع بحث و گفتگو بین وبمسترها پاسخ داد.
    دییگه اونجا جزییات رو میشه راحت تر دید.. پ ن : سطح آشغال هم همینطور
  • Business plan
    از طریق disk manage توی سی پنلت حجم ها رو ببین.. هر پوشه یی هم خواستی باز کنی..علامت ریز کنارش رو بزن که لیست فایل ها و پوش های داخلیش...
  • Business plan
    جاش رو پیدا کردم لعنتی افزونه گراویتی فرم!!! یه سایت دیگه دارم خیلی بزرگتر از این، حجم کل بکاپش 80 مگابایت ولی این نصف اونم نبود، حجم کل...
  • Lost
    Lost reacted to S H 4 H 4 i3's post in the thread از هر دری سخنی with Like Like.
    یعنی نتیجه نگرفته؟! نتیجه از ۶ماه تا یکسال نشون میده در صورت استمرار هرچی زودتر دست به کار شی وقتی نشانه هارو دیدی بهتر نتیجه میده(موقع...
  • Lost
    Lost به موضوع از هر دری سخنی پاسخ داد.
    نه تازه گرفت دکتر بهش نسخه داد
  • Karlee
    Karlee reacted to hamedovic5405's post in the thread قیمت نقره with Like Like.
    نقره خیلی حباب داره تو ایران اخیرا الان که چک نکردم، اما قبل قطعی نت میخواستم نقره بخرم ۳۰-۳۵ درصد حباب داشت در صورتی که قصد خرید دارید...
  • nima
    nima به موضوع بحث و گفتگو بین وبمسترها پاسخ داد.
    از طریق disk manage توی سی پنلت حجم ها رو ببین.. هر پوشه یی هم خواستی باز کنی..علامت ریز کنارش رو بزن که لیست فایل ها و پوش های داخلیش...
  • Business plan
    مثال زدم چون جای دیگه رو یادم نبود ولی یادم بود پی تی اولش زن فرو نبود بعدا لینک ها و همه چیش رو عوض کرد قبلش vb بود بعد زنفرو زد کل...
  • Karlee
    Karlee به موضوع از هر دری سخنی پاسخ داد.
    ببین اصلا تا جایی که من میدونم مشکل ریزش مو مردانه برمیگرده به گیرنده های آندروژن که یا مثلا توی پوست سر افراد با ریزش موی ارثی زیاده یا...
  • nima
    این بچه تعصب پی تی رو میکشه بابا دمت گرمه
  • majid
    امام حتی در زمان نبودن و غیبت چون پدری مهربان متوجه حال ییروان ، شیفتگان درگاهش هست و به ایشان نظر لطف دارد مخصوصا این دو مرید و...
  • majid
    وَ مکرو وَ مکرالله والله خیرالماکرین سلام علیکم ضمن تشکر از کلیه دوستان و یاران بابت لطف و محبتی که به اینجانب داشتند، باید عرض کنم که...
  • Navid
    Navid reacted to hamedovic5405's post in the thread قیمت نقره with Like Like.
    نقره خیلی حباب داره تو ایران اخیرا الان که چک نکردم، اما قبل قطعی نت میخواستم نقره بخرم ۳۰-۳۵ درصد حباب داشت در صورتی که قصد خرید دارید...
  • nima
    nima به موضوع متوهمان فروم پی سی پین پاسخ داد.
    جانا به غریبستان.. چندین به چه می مانی.. باز آ کز این غربت.. تا چند پریشانی ؟! باز آ که در آن حبس.. قدر تو نداند کس.. با سنگ دلان...
  • hamedovic5405
    hamedovic5405 reacted to Navid's post in the thread قیمت نقره with Like Like.
    انس جهانی نقره در این لحظه 113 دلار

عقب
بالا