• سلب مسئولیت : هر مطلب صرفا بيانگر نظر و عقيده نويسنده آن است و بيانگر نظر و عقيده مسئولان و مدیران انجمن گیک کلاب و يا تفکر حاکم بر اين انجمن نيست. بديهی است مسئوليت تمامی مطالب و نوشته ها بر عهده شخص نويسنده آنهاست.

آخرین فعالیت

• majid
    majid reacted to Parviz_r's post in the thread تنهایی و ازدواج with Haha Haha.
    به برکت نون قسمش می‌دادی راستش بگه درباره حلقه...:D
  • Parviz_r
    Parviz_r به موضوع تنهایی و ازدواج پاسخ داد.
    به برکت نون قسمش می‌دادی راستش بگه درباره حلقه...:D
  • majid
    majid به موضوع تنهایی و ازدواج پاسخ داد.
    چندبار دیگه تو همون بازه زمانی تو روزهای دیگه هم برو نون بگیر، شاید دوباره دیدیش. احتمالا مال همون محله
  • majid
    اینکه بعد از رفتنش هم نگاش میکرده شرایطو عوض میکنه. اگه میرفت مزاحمت نبوده. یه سوال میکرده و تمام
  • majid
    majid reacted to nima's post in the thread تنهایی و ازدواج with Like Like.
    ولا حلقه تو دستش هم یه نقره خیلی ارزون بود.. من گفتم شاید یه نامزدی کم هزینه یی استارت زدن. شایدم بقول تو بخاطر شرایطش دروغین زده بود...
  • hamedovic5405
    hamedovic5405 به موضوع تنهایی و ازدواج پاسخ داد.
    بعد راهکارن اینه بره مزاحمش شه
  • nima
    nima به موضوع تنهایی و ازدواج پاسخ داد.
    ولا حلقه تو دستش هم یه نقره خیلی ارزون بود.. من گفتم شاید یه نامزدی کم هزینه یی استارت زدن. شایدم بقول تو بخاطر شرایطش دروغین زده بود...
  • Navid
    درود بر دوستان و همکاران عزیز و بزرگوار 3 عدد باندل به شرح زیر برای فروش موجوده. همه تست شده هستن و برای خریدار 48ساعت فرصت تست در نظر...
  • nima
    nima reacted to majid's post in the thread تنهایی و ازدواج with Like Like.
    ببین خیلی از حلقه ها الکیه، برای این میپوشن که کسی مزاحمشون نشه. مخصوصا با سبک استایل و مشخصاتی که ازش گفتی و داخل این گروه از خانما این...
  • S
    من که رسما دلم به هیچی نمیرفت این مدت ولی ایمیلم چک کردم دیدم پیغام تبریک سرچ کنسول فرستاده بود ! یک وبلاگ داشتم دامنه کام بود.. اما...
  • majid
    ببین خیلی از حلقه ها الکیه، برای این میپوشن که کسی مزاحمشون نشه. مخصوصا با سبک استایل و مشخصاتی که ازش گفتی و داخل این گروه از خانما این...
  • وکیل الرعایا
    خلاصه امروز بعد از تقریبا ۸۰ روز، اماکن رفع تعلیق نماد من رو تایید کرد ، گفتن چند روز طول میکشه برسه به درگاه ملی مجوزها ولی چه فایده...
  • abiabiabi
    سلام کسی اطلاعاتی داره درامدش و مزایا و معایبش چجوریه؟...
  • وکیل الرعایا
    امکان ثبت درخواست ایندکس دستی در سرچ کنسول در حال حاضر در دسترسه
  • nima
    nima به موضوع تنهایی و ازدواج پاسخ داد.
    شانس ما توی این بازار خرابی شوهر.. این شوهر از کجا جور کرده بود ..

عقب
بالا