• سلب مسئولیت : هر مطلب صرفا بيانگر نظر و عقيده نويسنده آن است و بيانگر نظر و عقيده مسئولان و مدیران انجمن گیک کلاب و يا تفکر حاکم بر اين انجمن نيست. بديهی است مسئوليت تمامی مطالب و نوشته ها بر عهده شخص نويسنده آنهاست.

آخرین فعالیت

• nima
    nima reacted to Iranescence's post in the thread اینترنت with Like Like.
    یک فیلترشگن خریدم خودم رو راحت کردم
  • nima
    nima به موضوع بحث و گفتگو بین وبمسترها پاسخ داد.
    چرا آپدیت نکنیم؟
  • Iranescence
    Iranescence به موضوع اینترنت پاسخ داد.
    نه برام عجیبه چرا فقط روز یک بهمن دیدم طبیعتا باید میدیدمش
  • JohnRambo
    JohnRambo به موضوع اینترنت پاسخ داد.
    آنچه دیده می‌شود نگران‌کننده است. بازگشت اتصال بصورت تدریجی و از طریق وایت‌لیست کردن درحال انجام است. چیزی که سال‌ها از آن می‌ترسیدیم...
  • majid
    majid به موضوع اینترنت پاسخ داد.
    یکی هم برای اون زیدت بخر. ندیدیش دیگه؟
  • Iranescence
    Iranescence به موضوع اینترنت پاسخ داد.
    یک فیلترشگن خریدم خودم رو راحت کردم
  • برَد نَپیت
    برَد نَپیت به موضوع نرخ دلار پاسخ داد.
    از پارکای بی در و پیکر جنس نگیرید قاطی داره اینا حلال خور نیستن ببین چیکار میکنن با جوان مردم
  • hamedovic5405
    درود بر شما عرض ادب و ارادت خوب هستید شما لطف دارید خیلی متشکرم. بنظرم برای خودم نیازی به انتقال سوابق بازارچه نیست. امیدوارم با کمک شما...
  • I
    iirraann به موضوع نرخ دلار پاسخ داد.
    با جنگ ایران تجزیه خواهد شد
  • I
    iirraann به موضوع نرخ دلار پاسخ داد.
    اقتصاد ایران وارد ابر تورم شده . برید حالشو ببرید من گفتم ۲ سال دیگه هر دلار هفتصد تومن میشه اشتباه گفتم . الان میگم ۲ ساله دیگه هر...
  • abiabiabi
    درود بر شما عرض ادب و ارادت خوب هستید شما لطف دارید خیلی متشکرم. بنظرم برای خودم نیازی به انتقال سوابق بازارچه نیست. امیدوارم با کمک شما...
  • ebi
  • ebi
    @ebi درود آقا حیدری... خیلی خوش اومدید.. در حال حاضر امکان افزودن سابقه بازارچه در جاهای دیگه به پروفایل شخصی وجود داره.. مشابه نمونه...
  • nima
    nima reacted to Tidus's post in the thread قیمت نقره with Like Like.
    اسم و پست اول بعضی تاپیکها به نظرم باید اصلاح شن... درمورد اینجا فقط اسم تاپیک @nima
  • omidss3
    omidss3 reacted to amirradan26's post in the thread از هر دری سخنی with Like Like.
    هر چی بیوتی داره تهش مادر ج.دس هدی بیوتی، صدف بیوتی، هادی چوپان بیوتی.

عقب
بالا