• سلب مسئولیت : هر مطلب صرفا بيانگر نظر و عقيده نويسنده آن است و بيانگر نظر و عقيده مسئولان و مدیران انجمن گیک کلاب و يا تفکر حاکم بر اين انجمن نيست. بديهی است مسئوليت تمامی مطالب و نوشته ها بر عهده شخص نويسنده آنهاست.

آخرین فعالیت

• nima
    nima reacted to JohnRambo's post in the thread اینترنت with Sad Sad.
    اینترنت دوباره داره به سمت ملی شدن میره سریعتر هرچیزی نیاز دارید دانلود کنید! دسترسی سرورهای ایران به اینترنت داره دیتاسنتر به دیتاسنتر...
  • nima
    دوباره شلوغ میشه... از امروز تا سه ماه دیگر... بماند به یادگار...
  • majid
    خیلی ها میان چک میکنن و میرن.. بحث داغی تازه یی فعلا نیست..
  • Lost
    Lost reacted to JohnRambo's post in the thread اینترنت with Like Like.
    اینترنت دوباره داره به سمت ملی شدن میره سریعتر هرچیزی نیاز دارید دانلود کنید! دسترسی سرورهای ایران به اینترنت داره دیتاسنتر به دیتاسنتر...
  • nima
    nima به موضوع وام فوری پاسخ داد.
    دقیقا.. هرچی بخوای اصولی تر باشی بیشتر اذیتت میکنن.. منم اینو یکی بهم گفته بود... گفت برو پیش رئیس شعبه.. خارج از حالت صحیح و مودبانه و...
  • JohnRambo
    JohnRambo به موضوع اینترنت پاسخ داد.
  • JohnRambo
    دوباره شلوغ میشه... از امروز تا سه ماه دیگر... بماند به یادگار...
  • Amir
    Age of Empires II
  • nima
    nima reacted to EK2's post in the thread وام فوری with Like Like.
    برای دسته چک ، شخصی اقدام کردم تو شعبه گفتن الکی ندو که به جایی نمیرسی:mad: ، با معرفی نامه رفتم رییس شعبه خودش فرم هام رو پر کرد 4 روزه...
  • nima
    خیلی ها میان چک میکنن و میرن.. بحث داغی تازه یی فعلا نیست..
  • Karlee
    Karlee به موضوع پیکرتراشی؟ پاسخ داد.
    الهه آتیش Is that you ?? :LOL: بیا مطب خودم برات میتراشم یه الگوی ساعت شنی ازت در میارم روح مرلین مونرو خدابیامرز حسودیش بیا
  • saeid700
    درود بر شما عرض ادب و ارادت خوب هستید شما لطف دارید خیلی متشکرم. بنظرم برای خودم نیازی به انتقال سوابق بازارچه نیست. امیدوارم با کمک شما...
  • majid
    اگر خیلی پیگیر زدن اون تاپیکی به هر کی رسیدی چهار تا فحش آبدار بده، تا نیم ساعت دیگه تاپیکش هوا میشه
  • hamedovic5405
    hamedovic5405 reacted to EK2's post in the thread وام فوری with Like Like.
    برای دسته چک ، شخصی اقدام کردم تو شعبه گفتن الکی ندو که به جایی نمیرسی:mad: ، با معرفی نامه رفتم رییس شعبه خودش فرم هام رو پر کرد 4 روزه...
  • hamedovic5405
    اگر خیلی پیگیر زدن اون تاپیکی به هر کی رسیدی چهار تا فحش آبدار بده، تا نیم ساعت دیگه تاپیکش هوا میشه

عقب
بالا