• سلب مسئولیت : هر مطلب صرفا بيانگر نظر و عقيده نويسنده آن است و بيانگر نظر و عقيده مسئولان و مدیران انجمن گیک کلاب و يا تفکر حاکم بر اين انجمن نيست. بديهی است مسئوليت تمامی مطالب و نوشته ها بر عهده شخص نويسنده آنهاست.

آخرین فعالیت

• nima
    nima به موضوع سوالات پیرامون چک پاسخ داد.
    بانک شهر بود.. بدون شرکت و اجاره نامه مغازه و گردش مالی و .. راحت همینطوری میدن؟
  • hamedovic5405
    hamedovic5405 reacted to Amir's post in the thread شکایت از صاحب خانه with Like Like.
    با اجازه صاحب تاپیک من تجربه خودمو اینجا میزارم شاید به درد خورد تقریباً 1 ماه و نیم پیش یه خونه پیدا کردم رفتم دیدم به نسبت قیمتش خوب...
  • hamedovic5405
    hamedovic5405 به موضوع سوالات پیرامون چک پاسخ داد.
    چه بانکی؟ دسته چک اینترنتی رو راحت می‌تونی بگیری ها
  • nima
    پارسال کلی درگیر دست چک بودم.. به هرکی رو زدیم کمکی نکرد.. یادم افتاد اسمم تو لیست هیئت مدیره شرکت برادرم بود.. بخاطر یه دست چک گرفتن...
  • majid
    majid reacted to nima's post in the thread سوالات پیرامون چک with Like Like.
    ممنونم.. ببنینم اگه دوستان همنیجا نتونستن کمکی کنن نهایتش ازت خواهش میکنم برام بپرسی..
  • moo
    moo به موضوع از هر دری سخنی پاسخ داد.
    مرورگر brave قبلا تمامی این تبلیغات رو حذف میکرد ولی جدیدا نمیکنه , تنظیماتش رو هم چک کردم چیزی پیدا نکردم !
    • Screenshot 2026-02-02 155327.png
  • moo
    moo به موضوع سوالات پیرامون چک پاسخ داد.
    برای گرفتن اولین دست چک آشنا داشتی ؟ کدوم بانک ؟
  • moo
    آخه قصه سر دراز دارد خلاصه اش رو بخوام بهت بگم فروشگاه اینترنتی اونم توی ایران که مشتری عادی کاسب شکایته، مشتری عمده هم گرگ بازاره و تا...
  • hamedovic5405
    hamedovic5405 به موضوع سوالات پیرامون چک پاسخ داد.
    قرار بود سقف بذارن نمی‌دونم گذاشتن اصلا یا نه
  • nima
    ممنونم.. ببنینم اگه دوستان همنیجا نتونستن کمکی کنن نهایتش ازت خواهش میکنم برام بپرسی..
  • nima
    nima reacted to majid's post in the thread سوالات پیرامون چک with Like Like.
    داخل بازار آشنا که چکی خیلی کار میکنن دارم، اگه به جوابت نرسیدی بگو تا بپرسم برات
  • majid
    majid به موضوع سوالات پیرامون چک پاسخ داد.
    داخل بازار آشنا که چکی خیلی کار میکنن دارم، اگه به جوابت نرسیدی بگو تا بپرسم برات
  • nima
    میگم من درخواست دست چک دوم رو دادم.. گفت چند روز دیگه میاد.. امیتاز حسابت هم 25 هست... دیگه یادم رفت بپرسم سقف چک نوشتنم با این امتیاز...
  • majid
    از میهن وب هاست دیشب هاست خریدم وردپرس نصب کردم. امروز دیدم suspend شده :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:
  • majid
    majid reacted to EK2's post in the thread نرخ دلار with Like Like.
    خرید و فروشش از صرافی هیچ سودی الان نداره صرفا خلاص شدن از پهنی به نام ریاله ، اون روز دلال ها 159 میفروختن صرافی 159600 از ساعت 10 که...

عقب
بالا