• سلب مسئولیت : هر مطلب صرفا بيانگر نظر و عقيده نويسنده آن است و بيانگر نظر و عقيده مسئولان و مدیران انجمن گیک کلاب و يا تفکر حاکم بر اين انجمن نيست. بديهی است مسئوليت تمامی مطالب و نوشته ها بر عهده شخص نويسنده آنهاست.

آخرین فعالیت

• JohnRambo
    پس اول اونایی که حامد جان گفت رو آپلود کن بی زحمت.
  • JohnRambo
    نه یه سایتی هست مثل زد لیب اونم آرشیو داره ولی دانلود کردن ازش سخته، هزینه اشتراک زد لیب رو ندیدم فکر کنم یه بار پرداخت میکنی سایتش رو...
  • Navid
    Navid به موضوع عکس کنسول های قدیمی پاسخ داد.
    والا من یکدونه فت دارم خیلی وقته درم خیلی خوب کار میکنه نه صدا نه باگ نه هیچ مشکلی خواستی بخری دقت کن و یا بپرس که دستگاه پلم باشه و باز...
  • JohnRambo
    این سایته رو میگی؟: https://archive.org فکر کنم یکسری ترکر خصوصی مخصوص کتاب هست منتهی دعوتنامه و اینا میخواد zlib هم متاسفانه خیلی وقته...
  • squall
    درود بر شما باندل رایزن دارم Msi B350 TOMAHAWK CPU R7 2700 هردو با جعبه هستن قیمت20تومن
  • Q--Q
    Q--Q به موضوع اندوخته پاسخ داد.
    عن دوخته تو زیاده ماشالاه ثروتمند :دی
  • Q--Q
    کتاب های انتشارات DK خیلی عالین، مصورن و به شدت جذاب حتی کتاب خون هم نباشید کتاب خون میشید...
  • Karlee
    زد لیب دیگه اجازه نمیده دانلود کنی، جایگزین دیگه ای داره؟ یدونه آنا آرشیو هست که دهنت سرویس میشه تا دانلود بشه وسطش هم قطع میشه، زد لیب...
  • Karlee
    این سایته رو میگی؟: https://archive.org فکر کنم یکسری ترکر خصوصی مخصوص کتاب هست منتهی دعوتنامه و اینا میخواد zlib هم متاسفانه خیلی وقته...
  • nima
    حقوق کارمندان بانک شهر میانگین 68 میلیون تومنه.. @Business plan @Iranescence پزشک مملکت بعد اون همه درس خوندن همچین حقوقی میگیره ؟...
  • Navid
    Navid reacted to EK2's post in the thread نرخ دلار with Like Like.
    خرید و فروشش از صرافی هیچ سودی الان نداره صرفا خلاص شدن از پهنی به نام ریاله ، اون روز دلال ها 159 میفروختن صرافی 159600 از ساعت 10 که...
  • nima
    nima reacted to Navid's post in the thread ورشکستگی طلا فروشی ها with Like Like.
    با این روندی که قیمت طلا داره. اگر کسی چند ماه پیش مغازه طلا فروشی ش را فروخته بود کلی به نفعش بود چون مغازش بصورت ریالی رشد کرده و...
  • nima
    nima reacted to Navid's post in the thread ورشکستگی طلا فروشی ها with Like Like.
    در شهر ما همدان خیلی وقته چندین طلا فروش مشهور مغازشون را می خواهند بفروشند کسی معامله نکرده
  • nima
    nima reacted to pedram12's post in the thread ورشکستگی طلا فروشی ها with Like Like.
    دیگه وقتی طلا گرون شد مردم گله ای رفتن طلا فروشی زدن باید فکر اینجا رو هم میکردن طلا فروشی فقط به فروختن طلا نیست افزایش وزن طلا هست و...
  • nima
    فقط به صورت ریالی رشد نکرده دیگه به صورت دلاری هم رشد کرده. طلا ۳ برابر شده امسال، حجم خرید و فروش طلا فروشی ۱/۳ هم شده باشه تفاوتی...

عقب
بالا