- لایک ها
- 674
من حس میکنم باتوجه به رفتار مشکوکت اینا فکر میکنن تو قاتل سریالی چیزی هستی..راستی اون خواهره که گفتم اومد سمتم معلوم شد میخواسته بگه ما ازت بدمون نمیاد و بیا جلو
اون رو که میگن کباب لای نونه...تعداد خواهر
نون زیر کباببرای خودتون یک لیست رد فلگ و گرین فلگ داشته باشید
رد فلگ، مثلا همین که گفت تعداد خواهر برادراش زیاد نباشن، سیگاری یا حنده نباشه
البته همچین زنی رو باید داد کارخونه براتون بسازه ولی خب شما هم برای خودتون حساب و کتاب و خط قرمز داشته باشید بهتره
اون رو که میگن کباب لای نونه...
این تویی:https://www.ninisite.com/discussion/topic/2350474/خاطره-های-شرم-اور-زندگیتون?postId=77648131داشته جفت ممه هاشو میشسته که یکی اومده...

تو چقدر پیگیر زنیوقتی مردی شما را بخواهد، هيچ چيز نمیتواند جلوی او را بگيرد..
تنها چيزی که جلوی او را میگيرد يک زن جدید است؛ دشمن از جنس خودتان است...
باید همچین شرایطی رو برای زن ها درست کرد
مگرنه اگر بفهمه تو تنها گزینش هستی، برات میرینه
میگم اصلا تابحال تو با جنس مخالفی بودی ؟؟یه چیزی رو میگم
زن مجازی رو باید رید روش
یا باید از محل و شهر خودتون باشه
یا شما برید به محل و شهر اون
مگرنه زن مجازی هیچ فرقی با زنی که توی فیلم چوپره نداره
با این تفاوت که داری پول و زمان خرجش میکنی
پس اگه نمیتونی از شهر خودت جابجا بشی دنبالت آدم مجازی هم نگرد
واقعیش چه گوهیه مجازیش دیگه بماند
مادرشون مجرد نیست.من حس میکنم باتوجه به رفتار مشکوکت اینا فکر میکنن تو قاتل سریالی چیزی هستی..
یا شایدم میخوان تورو برای مادر مجردشون جور کنن..
در غیر اینصورت شواهد حاکی از تبدیل داستان عاشقانه به چوپر تری.سام هست...
@Hamid2dayhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/2350474/خاطره-های-شرم-اور-زندگیتون?postId=77648131داشته جفت ممه هاشو میشسته که یکی اومده...
مومن من دستمو جلو بابام دراز نمیکنم بیام جلو دختر دراز کنم؟! الآنم که کلا درآمدم به خاطر اینترنت پرید و منفی شدماصفهونی هم باشه دبوی قراره بشه جزوی از زندگیش.
داشته باشه و بخواد از دستش نده براش خرج میکنه
راست میگی همیشه بلند پروازی میکردم فلان ماشین رو میخرم خونه میخرم و ... از همه کارتهای زندگیم غافل شدم به خاطر پول درآوردن و همونم نشد. الان یک کوییک شده برام آرزواز همون پرشین تولز یادمه توی خیال بافی بودی و هنوزم هستی....بابا چیزی نمیشه یه حرکتی بزن نشد هم فدای سرت چقدر سناریو میسازی...اصلا چه اهمیتی داره که چی میشه....هرچی شد برو جلو
متاسفانه نیما برام تله گذاشت.ادامه تاپیک دبوی رو تو تاپیک نیما شاهد هستیم...
مومن حرفا خودمو به خودم تحویل میدیطرف صبح تا شب بغل یکی دیگه میخوابه بعد تو به فکر اینی که دلش با توئه؟گیریم که باشه حاظری با همچین شخصیتی ازدواج کنی؟از کجا معلوم اومد باهات اوکی کرد ولی بعدش یکی مشابه تو رو پیدا نکرد و با اونم برنامه نکرد؟شاید بگی تو فرق میکنی براش ولی طرف یه کاری رو یه بار کرده(معلومم نیست یه بار باشه شاید ۱۰ بار بوده باشه)مطمئن باش دوباره میتونه انجامش بده چون طبیعتش اینه
مگر اینکه تفاوت داشته باشی با اون پسر مثلا اون ترنس باشه تو مرد
چون غیر این باشه نه برتری داری نسبت بهش و نه کم و کاستی داری نسبت بهش!و تو نشستی رو نیمکت ذخیرهای که دست بر قضا چند نفر دیگه هم کنارت نشستن![]()
به نظرت از اون کارهای بد هم میکنه؟مومن من دستمو جلو بابام دراز نمیکنم بیام جلو دختر دراز کنم؟! الآنم که کلا درآمدم به خاطر اینترنت پرید و منفی شدم
فقط دارم اجاره میدم.
راست میگی همیشه بلند پروازی میکردم فلان ماشین رو میخرم خونه میخرم و ... از همه کارتهای زندگیم غافل شدم به خاطر پول درآوردن و همونم نشد. الان یک کوییک شده برام آرزو
الان موندم با انبوهی از مشکلات. ریدم با این زندگی کردنم
متاسفانه نیما برام تله گذاشت.
مومن حرفا خودمو به خودم تحویل میدی
خب منم همینارو گفتم. البته دو سه سالی سر به زیر بود از وقتی اینو پیدا کرد اینطوری شد که حقم داره باید بره دنبال زندگیش دیگه
تا پنج سر کاره. بعدش چند ساعتی میره با این بیرون ولی تقریباً هر شب میره.
یعنی 3 سال بهت آمار میداده و نرفتی دنبالشالبته دو سه سالی سر به زیر بود