• سلب مسئولیت : هر مطلب صرفا بيانگر نظر و عقيده نويسنده آن است و بيانگر نظر و عقيده مسئولان و مدیران انجمن گیک کلاب و يا تفکر حاکم بر اين انجمن نيست. بديهی است مسئوليت تمامی مطالب و نوشته ها بر عهده شخص نويسنده آنهاست.

تنهایی و ازدواج

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع nima
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
  • Featured
کارت کشیدم براش
رمزشو بهم گفت
لابد قبلشم با روی باز یه سلامی هم کرده
تازه وقتی هم رفته بیرون ازتون سپاسگزاری کرده
این نشانه‌های چیست آخر ای بنده خدا
سبحان‌الله

استاتر گفته ها اسپم ندین

اگر میشد بدون زن گرفتن صاحب بچه شد خیلی خوب بود.....

نمیدونم چرا باید بچه های بی سرپرست به زن های مجرد داده بشه ولی به مردهای مجرد داده نشه...مگه مردهای مجرد مشکلشون چی میتونه باشه؟ مگه همه خرابن؟ نمیدونم والا

خیلی این روزها یعنی این چند ماه اخیر مخصوصا ۸ ۹ ماه اخیر تو این افکار بودم...الان یه نقطه ای رسیدم که خب تقریبا همه کار کردم الان واقعا دیگه زندگی چی میتونه داشته باشه برای یه ادم مجرد مثل من مثلا وقتی همه چی رو دیدم و تجربه کردم چه انگیزه ای میتونه باشه برای ادامه....

اصلا بحث امید به زندگی و ارزشمند بودن زندگی و اینا رو نمیخوام باز کنم ولی منظورم اینه که خب مثلا ۶۰ سال ۷۰ سال هم عمر کردی بعد هم مردی و رفتی سودش چیه...بلاخره نباید یه دوزار کار مفید هم کرده باشی ....

خب الان مثلا من ترجیح میدم یه بچه رو هزینه اش رو بدم و بزرگش کنم تا اینکه زن بگیرم و هزار جور مسخره بازی و توقع و ادا رو برخورد کنم و تحمل کنم و خودم بچه دار بشم....الان چرا من نباید بتونم یه بچه رو به سرپرستی بگیرم؟

قانون به نظر شما ضعف نداره در این مورد؟
بچه انسان مثل گنجشک نیست روی یه شاخه بشینه آب و دونش رو بخوره
در اولویت اول نیاز داره به داشتن خونه
بعد نیاز داره به ماشین
پول و منبع و درآمد و پس انداز، که با اونا بتونه به بقیه نیاز هاش برسه
مدرسه و دانشگوه و سربازی در اولویت هزارم هم نیست، اولویت هم بماند، جزء مضرات هست نه نیاز ها
ولی توی خانواده ایرانی، سربازی در درجه اوله. خونه؟! در اولویت آخر هم نیست
و بعد اینکه جا و مکان مهمه، مثلا توی ایرانه یا جای دیگه؟ اگر توی ایران زندگی می‌کنه همه چی هم داشته باشه ولی امنیت و آزادی نداشته باشه انگار هیچی نداره
میشه بدون خونه و ماشین و این چیزا هم زندگی کرد، چرا نشه؟ همون‌طور که با دست قطع شده هم میشه زندگی کرد
اما کیفیت زندگی چطور؟!

بله دقیقا ولی الان سوال من این بود که چرا زن مجرد میتواند بچه به سرپرستی بگیرد ولی مرد مجرد نمیتواند در شرایط یکسان مالی و اقتصادی

یعنی اگر یک بچه دست بهزیستی بماند و بزرگ شود شرایط بهتری دارد تا به دست یک مرد مجرد با شرایط معقول اقتصادی بزرگ شود؟!

در واقع این قانون داره میگه زن مجرد میتواند تمام نیازهای بچه بی سرپرست رو پاسخگو باشد ولی مرد مجرد نمیتواند...این رسما خلاصه و چکیده قانونه دیگه
بچه انسان مثل گنجشک نیست روی یه شاخه بشینه آب و دونش رو بخوره
در اولویت اول نیاز داره به داشتن خونه
بعد نیاز داره به ماشین
پول و منبع و درآمد و پس انداز، که با اونا بتونه به بقیه نیاز هاش برسه
مدرسه و دانشگوه و سربازی در اولویت هزارم هم نیست، اولویت هم بماند، جزء مضرات هست نه نیاز ها
ولی توی خانواده ایرانی، سربازی در درجه اوله. خونه؟! در اولویت آخر هم نیست
و بعد اینکه جا و مکان مهمه، مثلا توی ایرانه یا جای دیگه؟ اگر توی ایران زندگی می‌کنه همه چی هم داشته باشه ولی امنیت و آزادی نداشته باشه انگار هیچی نداره
میشه بدون خونه و ماشین و این چیزا هم زندگی کرد، چرا نشه؟ همون‌طور که با دست قطع شده هم میشه زندگی کرد
اما کیفیت زندگی چطور؟!

!

قوانین جهانی رو نمی‌دونم ..
قوانین ج ا هم ارزش پیگیری و بررسی ندارن.

بله دقیقا ولی الان سوال من این بود که چرا زن مجرد میتواند بچه به سرپرستی بگیرد ولی مرد مجرد نمیتواند در شرایط یکسان مالی و اقتصادی

یعنی اگر یک بچه دست بهزیستی بماند و بزرگ شود شرایط بهتری دارد تا به دست یک مرد مجرد با شرایط معقول اقتصادی بزرگ شود؟!

در واقع این قانون داره میگه زن مجرد میتواند تمام نیازهای بچه بی سرپرست رو پاسخگو باشد ولی مرد مجرد نمیتواند...این رسما خلاصه و چکیده قانونه دیگه

!
مشاهده پیوست VID_20260114_235413_453.mp4

بیزی یه سری صحبت در مورد نیاز به خونه و ... اینها داره
یه سری صحبت در مورد اینکه زن‌ها فلانن
رندوم یکی از اینا رو تکرار می‌کنه همیشه
الان باید ضد زن می‌نوشت اشتباهی رفت سراغ طومار نیازها

بیزی یه سری صحبت در مورد نیاز به خونه و ... اینها داره
یه سری صحبت در مورد اینکه زن‌ها فلانن
رندوم یکی از اینا رو تکرار می‌کنه همیشه
الان باید ضد زن می‌نوشت اشتباهی رفت سراغ طومار نیازها
تو توی یه کشور دیگه زندگی می‌کنی؟
با زن ایرانی نبودی تا حالا؟
بله خونه داشته باشی پولم داشته باشی همینا می‌خوان شیرت رو از تو شرتت بدزدن ببرن واسه خودشون
اما اگر نداشته باشی، قضیه برعکس میشه
میشی مایه ننگ و نکبت
برای همین زن پیرمرد ها میشن چون املاک دارن
مهم نیست تو و بقیه حرف من رو تایید کنن یا نه
خودم باید بفهمم که با کی طرفم و راه چیه که میفهمم
و تمام انرژیم رو میذارم واسه خونه.

تو توی یه کشور دیگه زندگی می‌کنی؟
با زن ایرانی نبودی تا حالا؟
بله خونه داشته باشی پولم داشته باشی همینا می‌خوان شیرت رو از تو شرتت بدزدن ببرن واسه خودشون
اما اگر نداشته باشی، قضیه برعکس میشه
میشی مایه ننگ و نکبت
برای همین زن پیرمرد ها میشن چون املاک دارن
مهم نیست تو و بقیه حرف من رو تایید کنن یا نه
خودم باید بفهمم که با کی طرفم و راه چیه که میفهمم
و تمام انرژیم رو میذارم واسه خونه.
همینه همه جای دنیا
زن ایرانی و خارجی نداره، حتی زن و مرد هم نداره
پول داشته باشی شانس موفقیت بالاتره

همینه همه جای دنیا
زن ایرانی و خارجی نداره، حتی زن و مرد هم نداره
پول داشته باشی شانس موفقیت بالاتره
یاد یکی قدیما تو پی تی افتادم به همین تایم عزیز بحث میکردیم گفت من استرالیام رفتم تو شیران راحتتر از اونجا میشه عشق و حال کرد :دی

بیزی در معرض بلاک‌ شدن تو اکانتمه..

اصلا هر موقع اون پل واکر خدابیامرزو توی فلیمای سریع خشن می بینیم یاد بیزی و خرگوش سرکششو و حشر و این اراجیف می افتیم تر میخوره به فیلم دیدنمون
روح پل واکر در عذابه :دی

اصلا هر موقع اون پل واکر خدابیامرزو توی فلیمای سریع خشن می بینیم یاد بیزی و خرگوش سرکششو و حشر و این اراجیف می افتیم تر میخوره به فیلم دیدنمون
روح پل واکر در عذابه :دی
سر پل صراط میزنه در نون بیزی بیفته تو جهنم:دی

عقب
بالا