• سلب مسئولیت : هر مطلب صرفا بيانگر نظر و عقيده نويسنده آن است و بيانگر نظر و عقيده مسئولان و مدیران انجمن گیک کلاب و يا تفکر حاکم بر اين انجمن نيست. بديهی است مسئوليت تمامی مطالب و نوشته ها بر عهده شخص نويسنده آنهاست.

بحث و گفتگو بین وبمسترها

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع ADMIN
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
چند سال پیش تازه با دی ال آشنا شده بودم. اون زمان هر سایتی رو قبول نمیکردن ازشون هاست گرفتم بعد ۳ روز سایت من دچار خطا شد من تیکت دادم من تازه اومدم چرا سایت بالا نمیاد اول چیزی نگفتن و مشکل رو برطرف کردن . بعد دو روز پیام دادن مشکل از دیتاسنتر بود ولی به شما دیگه سرویس نمیدیم . ۲۴ ساعت وقت دادن سایت رو منتقل کنم . بعد از ۳ ماه یه اکانت دیگه ساختم و مجدد ازشون هاست خریدم
خودشون گفتن جمع کن برو بعد سه ماه دوباره رفتی:/
خودمون داریم گندشون میکنیم اینام سوار میشن دیگه.
چند سال پیش از یه هاستینگ خارجی با ارز دیجیتال سرور گرفتم ولی چون دفعه اولم بود دقیق نمیتونستم هزینه تراکنش رو بهشون بزنم و کمتر انتقال داده میشد (سه بار تراکنش بدون کارمزد زدم) و سرویس خودکار فعال نمیشد بهشون تیکت زدم در عرض کمتر از ۲۴ ساعت قبول کردن و همون تراکنش هارو هم شارژ کردن. بعد شرکتای ایرانی آدم و کفری میکنن.

چند سال پیش از یه هاستینگ خارجی با ارز دیجیتال سرور گرفتم ولی چون دفعه اولم بود دقیق نمیتونستم هزینه تراکنش رو بهشون بزنم و کمتر انتقال داده میشد (سه بار تراکنش بدون کارمزد زدم) و سرویس خودکار فعال نمیشد بهشون تیکت زدم در عرض کمتر از ۲۴ ساعت قبول کردن و همون تراکنش هارو هم شارژ کردن. بعد شرکتای ایرانی آدم و کفری میکنن.
مشتری مداری صفر...
البته هر جا اقتصاد رانتی و دولتی و باشه و بازار آزاد نباشه همینه
نمیدونم این هاست دی ال چه رانتی داره
اکثر الزامات هاستینگم رعایت نکرده ولی هنوز داره کار میکنه
حتی درگاه پرداختشم به اسم خودش نیس

رفتم جایی دیگه کیفیتشون مثل دی ال نبود یه مقدار پول بیشتری میدی ولی در طول ماه اعصاب سرجاشه گند اخلاق هستن کیفیتشون خوبه

مشتری مداری صفر...
البته هر جا اقتصاد رانتی و دولتی و باشه و بازار آزاد نباشه همینه
نمیدونم این هاست دی ال چه رانتی داره
اکثر الزامات هاستینگم رعایت نکرده ولی هنوز داره کار میکنه
حتی درگاه پرداختشم به اسم خودش نیس
مشتری مداری زیر صفر
دیگه به اخلاقشون عادت کردم

جناب اقای موسی رحیمی . اطلاعیه دادن هر کسی علاقه داره انتقال بده با پرداخت هزینه امکان‌پذیره هر گیگ نزدیک یک میلیون هزینه داره . من بهشون اعتراض کردم که مبلغ زیادیه گفتن انتقال از راهی صورت میگیره که برای ما هزینه زیادی داره .
تو هارد یا فلش میدن مسافر میاره از آلمان

تخصصشون خوبه ولی همه چیو میندازن گردن خودت.
بدتر از همه اینکه قیمتشونم خیلی بالاست.

حتی یه شماره تماسم ندارن
سایت قدیمشون یادتون هست که قسمت تیکت زدم گفتم دسترسی ندارم امکانش هست برای من بک آپ بگیرید راحت گفتن خیر
گیر بودم شدید
ولی خدایش از نظر کیفیت و آپ تایم دی ال عالی و تک هست
سایت من حدود یک میلیون پست حدود ۴ گیگ دیتابیس یک روزم دان نبودش

من پیشنهاد میکنم ببری یک جای دیگ
اشتراکی یکساله ایران با خیال راحت
قبلا ایران سرور بودیم ما
یه بار میخواستم یه چی دیگه پاک کنم سسدستی کردم زدم سایت اصلی رو پاک کردم
بکاپ هاشون ناقص بود و کار نمی‌کرد. مجبور شدم سایت رو از نو آوردم بالا
لینک محصولات و دسته ها رو هم از کنسول گوگل کپی میکردم دهنم سرویس شد
اینجا مشکلی نبوده تا الان

قبلا ایران سرور بودیم ما
یه بار میخواستم یه چی دیگه پاک کنم سسدستی کردم زدم سایت اصلی رو پاک کردم
بکاپ هاشون ناقص بود و کار نمی‌کرد. مجبور شدم سایت رو از نو آوردم بالا
لینک محصولات و دسته ها رو هم از کنسول گوگل کپی میکردم دهنم سرویس شد
اینجا مشکلی نبوده تا الان
خوب میزبان داریم تا میزبان
الان این سایت روی مهین وب هاست هست جالبتر توی پنل برای هر ما ۲ تاریخ بک آپ دارن به راحتی جایگزین میشن.

تمام لایسنس ها بهم خورده

Licensing error
Request timed-out trying to reach licensing servers for license validation.

Make sure this server has internet access and connections to licensing.directadmin.com is not being blocked.

Connectivity from CLI can be checked with command:

curl -f -v https://licensing.directadmin.com

تو هارد یا فلش میدن مسافر میاره از آلمان
موسی رحیمی گفت بعد قطع شدن نت کسی بوده از ایران خارج شده تا بکاپ سایت رو برای ما بیاره تا به سرور ایران بیاد . من نمیدونم این چقدر درآمد دارن که همچین کاری میکنن

موسی رحیمی گفت بعد قطع شدن نت کسی بوده از ایران خارج شده تا بکاپ سایت رو برای ما بیاره تا به سرور ایران بیاد . من نمیدونم این چقدر درآمد دارن که همچین کاری میکنن
هاست دی ال خیلی هزینه بالا میگیره اونم ماهانه شما حساب کن چند سایت روی سرور های اینا هست

الان ایران هم بیارید با این وضعیت بسته بودن گوگل هیچ فایده ای نداره

هاست دی ال خیلی هزینه بالا میگیره اونم ماهانه شما حساب کن چند سایت روی سرور های اینا هست
هزینه اش برای سایت با ترافیک بالا مفته
ما 100 کا ترافیک داشتیم مفتی تقریبا میزبانی میکرد

اگه وضعیت گوگل درست بشه من سریع یک سایت بالا میارم.
احساس میکنم ی چیزی توی دنیا کم دارم.
روزهایی ک خونه هستم حس میکنم عمرم تباه میشه

عقب
بالا