• سلب مسئولیت : هر مطلب صرفا بيانگر نظر و عقيده نويسنده آن است و بيانگر نظر و عقيده مسئولان و مدیران انجمن گیک کلاب و يا تفکر حاکم بر اين انجمن نيست. بديهی است مسئوليت تمامی مطالب و نوشته ها بر عهده شخص نويسنده آنهاست.

بحث و گفتگو بین وبمسترها

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع ADMIN
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
کی گفته نمیشه؟ میشن
نمیشه، به صورت سفارشی توسط هواوی تولید میشه، یه ویدیو تو یوتیوب دیدم حدود یکی دو ماه قبل اونجا دو مدل گوشی رو از کره شمالی خارج کرده بودن اصلا یه چیز عجیب غریبی بود، اولاً که وایفای هیچ کدوم وصل نمیشه و فقط با سیمکارت به شبکه اینترانت کشور وصل میشد، بعد کیبوردش کاستوم بود به این صورت که یه سری از کلمات رو نمیتونستی تایپ کنی و سانسور میکرد، دوربین گوشی ها داغون و بی کیفیت بود عکس مینداختی رو همش واترمارک داشت :دی
بعد یه اپی داشتن که سریال های مورد تأیید کمیته کمونیستی داخلش بود، مثلاً آخرین سریال هایی که داخلش بود مال ده پانزده سال پیش بود بعد هیچ سریال غربی یا آمریکایی داخل اپ وجود نداره فقط سریال های هندی و روسی.

نمیشه، به صورت سفارشی توسط هواوی تولید میشه، یه ویدیو تو یوتیوب دیدم حدود یکی دو ماه قبل اونجا دو مدل گوشی رو از کره شمالی خارج کرده بودن اصلا یه چیز عجیب غریبی بود، اولاً که وایفای هیچ کدوم وصل نمیشه و فقط با سیمکارت به شبکه اینترانت کشور وصل میشد، بعد کیبوردش کاستوم بود به این صورت که یه سری از کلمات رو نمیتونستی تایپ کنی و سانسور میکرد، دوربین گوشی ها داغون و بی کیفیت بود عکس مینداختی رو همش واترمارک داشت :دی
بعد یه اپی داشتن که سریال های مورد تأیید کمیته کمونیستی داخلش بود، مثلاً آخرین سریال هایی که داخلش بود مال ده پانزده سال پیش بود بعد هیچ سریال غربی یا آمریکایی داخل اپ وجود نداره فقط سریال های هندی و روسی.
به هر صورت از همون شبکه اینترانت هم آپدیت میشه چون کلا بر پایه همون رشد کرده

فکر کنم SSL خبرآنلاین هم بهم خورده بردنش رو ساب
hxxps://images.khabaronline.ir/

چند دقیقه پیش داشتم بهش فکر میکردم ولی نمیخوام قطع بودن اینترنت رو عادی سازی کنم
این که از web dev دور شدم هم بی تاثیر نیست
آخرین باری که یادمه داشتی کارای سایت آموزشی رو میکردی.
شکر بیرون از مجازی داری کارمیکنی حالا خوبه به نظرت یا نه؟
به نظر من تو کمتر از یه هفته وصل میشه
ولی وصل هم بشه اگه موتور جستجوی ایرانی کسی بسازه و خوب کار کنه یه سری میرن سمتش. همینایی که به جای تلگرام ایتا/روبیکا/بله استفاده میکنن (نه مثل این پروکسی های گوگل و بینگ که نصفه نیمه کار میکنن، موتور اختصاصی)
آخر عاقبت یوز چی شد با اون همه بودجه فقط یه مدت اولش واسه تست کردن که ببینیم چطوره بعدش یادمون رفت به کل تا همین قطعی فعلی باعث شد دنبالش بگردم و متوجه شدم کلا بسته شده.

شکر بیرون از مجازی داری کارمیکنی حالا خوبه به نظرت یا نه؟
بیرون مجازی نیستم تا یه هفته پیش داشتم unreal engine یاد میگرفتم. الانم کم و بیش دوره هایی که دانلود کردم میبینم

بیرون مجازی نیستم تا یه هفته پیش داشتم unreal engine یاد میگرفتم. الانم کم و بیش دوره هایی که دانلود کردم میبینم
اواخر پی تی یوزرت رو نمیاورد برام گفتم از نت کلا زدی بیرون شاید
همین چند وقت پیش داشتم وسایلم رو جابجا میکردم dvd آموزشی که فرستاده بودی رو دیدم حس پیری کردم :دی

تو کدوم بخش فعال بودید؟

موسی رحیمی گفت بعد قطع شدن نت کسی بوده از ایران خارج شده تا بکاپ سایت رو برای ما بیاره تا به سرور ایران بیاد . من نمیدونم این چقدر درآمد دارن که همچین کاری میکنن
اسکلید؟؟؟
استارلینک دارن بابا

اسکلید؟؟؟
استارلینک دارن بابا
نزدیک مرزم میشه با سیمکارت خارجی
من نزدیک مرز آذربایجان میرم سیگنال سیمکارتای اونور قویتر از داخلیاست با این که اونور مرز همش جنگله تا چند کیلومتر
تو کدوم بخش فعال بودید؟
پی تی مدیر وبمستری و بازارچه بودم

آخرین ویرایش:
نزدیک مرزم میشه با سیمکارت خارجی
من نزدیک مرز آذربایجان میرم سیگنال سیمکارتای اونور قویتر از داخلیاست با این که اونور مرز همش جنگله تا چند کیلومتر
بابا استارلینک مثل نقل و نبات ریخته بود قبل این قضایا با 40 تومن میخریدن اشتراک ماهیانه 2.5 هم براشون چیزی نبود

اسکلید؟؟؟
استارلینک دارن بابا
شاید بد توضیح دادم .من به رحیمی معترض شدم چرا باید برای هر گیگ انتقال یه میلیون بگیرید ایشون گفتن ارزش داره و مبلغ کمی هست چون ما فردی داشتیم برای بکاپ سایتش از ایران خارج شده تا بیرون از ایران بکاپ رو تهیه کنه . داداش حرف شما اشتباه نیست ولی اینو در نظر داشته باشید افراد در شهرهای مرزی میتونن به نت خارج دسترسی پیدا کنن. در ضمن من بیام با رحیمی کل کل کنم چیزی عاید نمیشه

عقب
بالا