• سلب مسئولیت : هر مطلب صرفا بيانگر نظر و عقيده نويسنده آن است و بيانگر نظر و عقيده مسئولان و مدیران انجمن گیک کلاب و يا تفکر حاکم بر اين انجمن نيست. بديهی است مسئوليت تمامی مطالب و نوشته ها بر عهده شخص نويسنده آنهاست.

بحث و گفتگو بین وبمسترها

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع ADMIN
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
اگه وضعیت گوگل درست بشه من سریع یک سایت بالا میارم.
احساس میکنم ی چیزی توی دنیا کم دارم.
روزهایی ک خونه هستم حس میکنم عمرم تباه میشه
برو بشین تو دکان دیگ

گوگل نباشه هیچ هست
اگر وضعیت ادامه پیدا کنه، برد رو کسی میبره که یه سرچ انجین وطنی طراحی کنه همین سایت های نصفه و نیمه ای که هست رو بیاره داخلش نه اینکه چند تا سایت ایندکس شده رو بهت نشون بده.

اگر وضعیت ادامه پیدا کنه، برد رو کسی میبره که یه سرچ انجین وطنی طراحی کنه همین سایت های نصفه و نیمه ای که هست رو بیاره داخلش نه اینکه چند تا سایت ایندکس شده رو بهت نشون بده.
چند دقیقه پیش داشتم بهش فکر میکردم ولی نمیخوام قطع بودن اینترنت رو عادی سازی کنم
این که از web dev دور شدم هم بی تاثیر نیست

با کدوم زیرساخت؟

این ذره بین رو اینهمه روش مانور دادن بدرد لای جرز دیوار هم نمیخوره
خنگ میزنه خیلی. یعنی کلا قاطی باقالیا هست
چقدر من براش یوزر میگرفتم

چند دقیقه پیش داشتم بهش فکر میکردم ولی نمیخوام قطع بودن اینترنت رو عادی سازی کنم
این که از web dev دور شدم هم بی تاثیر نیست
با توجه به تجربه های قبلی هرکس که الان ورود کنه برد کرده، این وضعیت دائمی هستش بعید میدونم دسترسی برگردانده بشه...
از سال 88 هر ساله بودجه سنگین برای بحث اینترانت تصویب میشد تازه این سوای هزاران میلیارد هزینه پنهانی هست که برای مبحث فیلترینگ و چیزای دیگه شده.

همین انجمن پتانسیل بالایی داره...
با توجه به اینکه پی تی تعطیل شده میتونه دوباره دوره طلایی انجمن ها رو برگردونه، بدون محدودیت پیام رسان های داخلی.

با توجه به تجربه های قبلی هرکس که الان ورود کنه برد کرده، این وضعیت دائمی هستش بعید میدونم دسترسی برگردانده بشه...
از سال 88 هر ساله بودجه سنگین برای بحث اینترانت تصویب میشد تازه این سوای هزاران میلیارد هزینه پنهانی هست که برای مبحث فیلترینگ و چیزای دیگه شده.
به نظر من تو کمتر از یه هفته وصل میشه
ولی وصل هم بشه اگه موتور جستجوی ایرانی کسی بسازه و خوب کار کنه یه سری میرن سمتش. همینایی که به جای تلگرام ایتا/روبیکا/بله استفاده میکنن (نه مثل این پروکسی های گوگل و بینگ که نصفه نیمه کار میکنن، موتور اختصاصی)

• Like
Reactions: max
به نظر من تو کمتر از یه هفته وصل میشه
ولی وصل هم بشه اگه موتور جستجوی ایرانی کسی بسازه و خوب کار کنه یه سری میرن سمتش. همینایی که به جای تلگرام ایتا/روبیکا/بله استفاده میکنن (نه مثل این پروکسی های گوگل و بینگ که نصفه نیمه کار میکنن، موتور اختصاصی)
وصل نمیشه، الان کسایی که دستی تو کار دارن تا تنور داغ هست باید استفاده کنن، خیلی ها برای این شرایط آماده نبودن.

همین انجمن پتانسیل بالایی داره...
با توجه به اینکه پی تی تعطیل شده میتونه دوباره دوره طلایی انجمن ها رو برگردونه، بدون محدودیت پیام رسان های داخلی.
انجمن رو باید یه دستی به سر و روش بکشیم

آپدیت گوشی های همراه چی؟
آپدیت سرور ها و خیلی از موارد دیگ

من اگر قرار بود به اینا مشاوره بدم برای وصل شدن اینترنت قطعاً بهشون میگفتم وصل نکنید چون باز بودن اینترنت براشون هزینه بسیار سنگینی داره.

حالا ببنید یکسری چه رانتی بگیرن سر این ماجرا
باز داستان موتور جستجوی ملی و کلی بودجه

عقب
بالا