Hamid2day
مدیر ارشد
منبع؟گوشی های کره شمالی آپدیت نمیشه اینم روش.
منبع؟گوشی های کره شمالی آپدیت نمیشه اینم روش.
میگیرن حتما سر یوز چقدر سر و صدا شد آخرش نابودش شدحالا ببنید یکسری چه رانتی بگیرن سر این ماجرا
باز داستان موتور جستجوی ملی و کلی بودجه
نمیشه، به صورت سفارشی توسط هواوی تولید میشه، یه ویدیو تو یوتیوب دیدم حدود یکی دو ماه قبل اونجا دو مدل گوشی رو از کره شمالی خارج کرده بودن اصلا یه چیز عجیب غریبی بود، اولاً که وایفای هیچ کدوم وصل نمیشه و فقط با سیمکارت به شبکه اینترانت کشور وصل میشد، بعد کیبوردش کاستوم بود به این صورت که یه سری از کلمات رو نمیتونستی تایپ کنی و سانسور میکرد، دوربین گوشی ها داغون و بی کیفیت بود عکس مینداختی رو همش واترمارک داشت :دیکی گفته نمیشه؟ میشن
به هر صورت از همون شبکه اینترانت هم آپدیت میشه چون کلا بر پایه همون رشد کردهنمیشه، به صورت سفارشی توسط هواوی تولید میشه، یه ویدیو تو یوتیوب دیدم حدود یکی دو ماه قبل اونجا دو مدل گوشی رو از کره شمالی خارج کرده بودن اصلا یه چیز عجیب غریبی بود، اولاً که وایفای هیچ کدوم وصل نمیشه و فقط با سیمکارت به شبکه اینترانت کشور وصل میشد، بعد کیبوردش کاستوم بود به این صورت که یه سری از کلمات رو نمیتونستی تایپ کنی و سانسور میکرد، دوربین گوشی ها داغون و بی کیفیت بود عکس مینداختی رو همش واترمارک داشت :دی
بعد یه اپی داشتن که سریال های مورد تأیید کمیته کمونیستی داخلش بود، مثلاً آخرین سریال هایی که داخلش بود مال ده پانزده سال پیش بود بعد هیچ سریال غربی یا آمریکایی داخل اپ وجود نداره فقط سریال های هندی و روسی.
آخرین باری که یادمه داشتی کارای سایت آموزشی رو میکردی.چند دقیقه پیش داشتم بهش فکر میکردم ولی نمیخوام قطع بودن اینترنت رو عادی سازی کنم
این که از web dev دور شدم هم بی تاثیر نیست
آخر عاقبت یوز چی شد با اون همه بودجه فقط یه مدت اولش واسه تست کردن که ببینیم چطوره بعدش یادمون رفت به کل تا همین قطعی فعلی باعث شد دنبالش بگردم و متوجه شدم کلا بسته شده.به نظر من تو کمتر از یه هفته وصل میشه
ولی وصل هم بشه اگه موتور جستجوی ایرانی کسی بسازه و خوب کار کنه یه سری میرن سمتش. همینایی که به جای تلگرام ایتا/روبیکا/بله استفاده میکنن (نه مثل این پروکسی های گوگل و بینگ که نصفه نیمه کار میکنن، موتور اختصاصی)
بیرون مجازی نیستم تا یه هفته پیش داشتم unreal engine یاد میگرفتم. الانم کم و بیش دوره هایی که دانلود کردم میبینمشکر بیرون از مجازی داری کارمیکنی حالا خوبه به نظرت یا نه؟
من همش فکر می کردم تو این وضعیت دیجی سود کرده
اواخر پی تی یوزرت رو نمیاورد برام گفتم از نت کلا زدی بیرون شایدبیرون مجازی نیستم تا یه هفته پیش داشتم unreal engine یاد میگرفتم. الانم کم و بیش دوره هایی که دانلود کردم میبینم
تو کدوم بخش فعال بودید؟بیرون مجازی نیستم تا یه هفته پیش داشتم unreal engine یاد میگرفتم. الانم کم و بیش دوره هایی که دانلود کردم میبینم
اسکلید؟؟؟موسی رحیمی گفت بعد قطع شدن نت کسی بوده از ایران خارج شده تا بکاپ سایت رو برای ما بیاره تا به سرور ایران بیاد . من نمیدونم این چقدر درآمد دارن که همچین کاری میکنن
شما نمیدونید فکر کنم مدیر بخش وبمستری بودهتو کدوم بخش فعال بودید؟
من همه تخم مرغ ها رو تو سبد گوگل چیدم
منم همین نظر دارماسکلید؟؟؟
استارلینک دارن بابا
نزدیک مرزم میشه با سیمکارت خارجیاسکلید؟؟؟
استارلینک دارن بابا
پی تی مدیر وبمستری و بازارچه بودمتو کدوم بخش فعال بودید؟
بابا استارلینک مثل نقل و نبات ریخته بود قبل این قضایا با 40 تومن میخریدن اشتراک ماهیانه 2.5 هم براشون چیزی نبودنزدیک مرزم میشه با سیمکارت خارجی
من نزدیک مرز آذربایجان میرم سیگنال سیمکارتای اونور قویتر از داخلیاست با این که اونور مرز همش جنگله تا چند کیلومتر
شاید بد توضیح دادم .من به رحیمی معترض شدم چرا باید برای هر گیگ انتقال یه میلیون بگیرید ایشون گفتن ارزش داره و مبلغ کمی هست چون ما فردی داشتیم برای بکاپ سایتش از ایران خارج شده تا بیرون از ایران بکاپ رو تهیه کنه . داداش حرف شما اشتباه نیست ولی اینو در نظر داشته باشید افراد در شهرهای مرزی میتونن به نت خارج دسترسی پیدا کنن. در ضمن من بیام با رحیمی کل کل کنم چیزی عاید نمیشهاسکلید؟؟؟
استارلینک دارن بابا
امیر شیری تو ماستت رو بفروشی ملت خوشحال ترنمنم همین نظر دارم