• سلب مسئولیت : هر مطلب صرفا بيانگر نظر و عقيده نويسنده آن است و بيانگر نظر و عقيده مسئولان و مدیران انجمن گیک کلاب و يا تفکر حاکم بر اين انجمن نيست. بديهی است مسئوليت تمامی مطالب و نوشته ها بر عهده شخص نويسنده آنهاست.

بهترین پیام رسان ایرانی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع 30stani
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

30stani

کاربر عضو
وب سایت
www.google.com
لایک ها
1
telegram
mn5040
امتیاز بازارچه 0 / 0 / 0
با سلام
خواستم از دوستان یه سوال بپرسم . که بین پیام رسان های ایرانی ( ایتا ، سروش ، روبیکا و.... ) کدوم از بقیه بهتره . مثلا از نظر سرعت . .تعداد کاربرا . کانال . هشتک و...

لطفا از روی تجربه دوستان بگید رو کدوم پیج بزنم روش کار کنم . البته یه پیج اینستا دارم ۱۶۰ کا ولی بخاطر پیلترینگ و کاهش سرعت . می خوام تو ایرانیا هم یه پیج بزنم

با سلام
خواستم از دوستان یه سوال بپرسم . که بین پیام رسان های ایرانی ( ایتا ، سروش ، روبیکا و.... ) کدوم از بقیه بهتره . مثلا از نظر سرعت . .تعداد کاربرا . کانال . هشتک و...

لطفا از روی تجربه دوستان بگید رو کدوم پیج بزنم روش کار کنم . البته یه پیج اینستا دارم ۱۶۰ کا ولی بخاطر پیلترینگ و کاهش سرعت . می خوام تو ایرانیا هم یه پیج بزنم

مخاطبینت رو دسته بندی کن

مثلا خیلیییییییی خرااااااا : بیشتر سمت ایتا هستن
اونایی که سرشون به تنشون نمیارزاه: سروش یا همون سریش
کمتر خرا و گاهی اونایی که مجبورن با خرا ارتباط برقرار کن: روبیکا

تو گروه مخاطبین و کاربرای خودم من این دسته بندی بیشتر بهشون میخوره.

با سلام

وای خدای من سیگنال این نوشته یعنی اینترنت به زودی کاملا ملی میشه؟

طبق تجربه من همه اونا مشکلات زیادی دارند

ایتا از نظر اینکه کمی شبیه تلگرام هست بهتره

روبیکا دارم مجبورم بخاطر بعضیا
چند روزی بود دستمون از اینترنت اونور آبی ها کوتاه شد ناچار دوباره نصبش کردم و دیدم یه بخشی داره توش میشه فیلم دید بنظرم حرکت مثبتی اومد دو قسمت از عجل معلق رضا عطاران رو دیدم خواستم قسمت سوم ببینم اشتراک خواست ۲ روز داشتم امتحان میکردم تا درگاه پرداخت بیاره اشتراک یک ماهه بخرم و دست بر قضا امروز عصر موفق شدم اشتراک رو خریدم ولی دیگه فیلما رو پخش نمیکنه با اگرم بکنه بعد دو سه دقیقه استاپ میشه تا از برنامه نیای بیرون و برنگردی resume نمیشه و بازم بعد ۲ ۳ دقیقه دوباره اینجوری میشه
منکه ۵۰ تومن برام مهم نبود خرج این ماه عوامل روبیکا افتاد گردن من اشکال نداره ولی این ته پیام رسان داخلیه!
ناقص و بدردنخور

با سلام

تلگرام بی رقیب

تمام پیام رسانها داخلی

شروع کردن
تقسیم بندی

سایتهای خبری
سایتهای دولتی و کاربردی و اداری و بانکها،....
فیلم و سریال و شبکه های تلویزیونی

بخش های شبیه اینستاگرام ، یوتیوب ، تلگرام ، واتساپ ، تیک تاک ،...

کانالهای تبلیغاتی و کسب و کار

به اینترانت ( اینترنت داخلی) سلام کنید

با اینترنت جهانی و بین المللی خدا حافظی کنی

تمام پیام رسانها داخلی

شروع کردن
تقسیم بندی

سایتهای خبری
سایتهای دولتی و کاربردی و اداری و بانکها،....
فیلم و سریال و شبکه های تلویزیونی

بخش های شبیه اینستاگرام ، یوتیوب ، تلگرام ، واتساپ ، تیک تاک ،...

کانالهای تبلیغاتی و کسب و کار

به اینترانت ( اینترنت داخلی) سلام کنید

با اینترنت جهانی و بین المللی خدا حافظی کنی
سیستم سوشال کردیت چین هم اضافه بشه عالی میشه...
مثلاً هرکس اعتبارش کمتر باشه دسترسی به بعضی قسمت های این پیام رسانها محدود میشه.

فعلا ک هیچگدومشون کار نمیکنه
توی روبیکا فقط میشه پیام های قبلی رو فوروارد کرد

ارسال پیام طبقه بندی میشه مثلا کارگر و کارمند امکان ارسال پیام ندارن، سیستم فئودالی.

فعلا ک هیچگدومشون کار نمیکنه
توی روبیکا فقط میشه پیام های قبلی رو فوروارد کرد
فعلا فقط نمیشه پیام داد (متن ،صوت ،تصویر)
از ترس ارسال عکس ، ....

تماس تصویری و تلفنی که دارن مثل تلفن

براشون احراز هویت کسی که استفاده می‌کنه ، کنترل فعالیت هایش ،از طریق پیام رسان داخلی
مهمه

فعلا فقط نمیشه پیام داد (متن ،صوت ،تصویر)
از ترس ارسال عکس ، ....

تماس تصویری و تلفنی که دارن مثل تلفن

براشون احراز هویت کسی که استفاده می‌کنه ، کنترل فعالیت هایش ،از طریق پیام رسان داخلی
مهمه
تماس هم کار نمیکنه

سیستم سوشال کردیت چین هم اضافه بشه عالی میشه...
مثلاً هرکس اعتبارش کمتر باشه دسترسی به بعضی قسمت های این پیام رسانها محدود میشه.
بدبختی اینا تکنولوژی درست حسابی و گزینش به سبک جمهوری خلق چین هم ندارن که
به فرمت قرون وسطی رانت تقسیم میکنن
مثلا شرط می بندم نصف این سیمکارت سفیدا هیچ اعتقادی به سیستم ندارن و چه بسا بتونن علیه اینام اقدام میکنن، صرفا رگ خواب بخشای گزینشی ج.ا رو دارن و مثل بنز رانت میگیرن، بعد سر بزنگاه همه چیو می فروشن میره

مث همین تراستی ها که دیدن اوضاع خرابه 12 میلیارد دلارو کشیدن بالا بردن!!

بدبختی اینا تکنولوژی درست حسابی و گزینش به سبک جمهوری خلق چین هم ندارن که
به فرمت قرون وسطی رانت تقسیم میکنن
مثلا شرط می بندم نصف این سیمکارت سفیدا هیچ اعتقادی به سیستم ندارن و چه بسا بتونن علیه اینام اقدام میکنن، صرفا رگ خواب بخشای گزینشی ج.ا رو دارن و مثل بنز رانت میگیرن، بعد سر بزنگاه همه چیو می فروشن میره

مث همین تراستی ها که دیدن اوضاع خرابه 12 میلیارد دلارو کشیدن بالا بردن!!
همین افزایش قیمت لبنیات بخشیش به خاطر صادرات شیر خشک هستش، صادراتش ممنوعه و یه عده خاص رانت دارن که شیر خشک درست میکنن و صادر میکنن، چند ماه پیش روی هر کانتینر بالای 2 میلیارد سود داشته.

پیامرسان داخلی
فقط شخص به شخص ،اون هم فقط متن میشه ارسال کرد
عکس و فیلم ،صوت فعلا مسدود

تقریبا همه پیام رسانه‌ای داخلی
روبیکا،ایتا،سروش،بله،گپ،ای گپ،،...

به حالت عادی برگشتن ...:D

عقب
بالا