• سلب مسئولیت : هر مطلب صرفا بيانگر نظر و عقيده نويسنده آن است و بيانگر نظر و عقيده مسئولان و مدیران انجمن گیک کلاب و يا تفکر حاکم بر اين انجمن نيست. بديهی است مسئوليت تمامی مطالب و نوشته ها بر عهده شخص نويسنده آنهاست.

تاپیک فخر فروشان گیکلاب

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Karlee
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
  • Featured
حالا هیچ کدوم تون از فخرفروشی هاتون مستند نذاشتید خودم میذارم:
35 ترا دیتا دارم کل اینترنتو دانلود کردم
مشاهده پیوست 1041

میا خلیفه فیلم جدید نداده؟
بزودی با اقامت افغانستان پاکستان و‌ بنگلادش تیرانیان میتونن فخرفروشی کنن... مثلا وبلاگ تو اینترانت بزنن زیر آسمان کابل (البته سر مرز با نت شیران) و‌‌ هر ماه بیان سر مرز هرات با سیم شیرانسل وصل شن نت میلی اپدیتش کنن...
با برق و آب و اینترنت افغانستان پاکستان و بنگلادش حسابی خلاصه میتونیم بعد عزیمت به این کشورا فخر بفروشیم. یا با رفتار بشردوستانه پلیس طالبان در قیاس با برادران...
الان یکی بگه ده تا سکه طلا دارم کسی به شخمش هم نیست
ولی اگر بگه رفتم افغانستان دارم حال میکنم نت آزاد و پول هم با ارزش
اون موقع نون همه به سوختن میاد

مشغول خوردن دمنوش دست ساز زعفران و دارچین هستم
شیره خرما هم ریختم توش ، فلذا خیلی باید دلتون بسوزه .

بعد از روز ها و شب های خماری ،
یه کانفیگ کار داد سر صبحی ،
.
پ.ن : دیگه کار نمیده 🥲

Screenshot_20260121_084256.jpg

من فخر فروش نیستم اسکایلر من خودِ فخرم
یکی از فخر حرف میزنه میخوای بهش حسودی کنی ولی اونم داره به من حسودی میکنه اسکایلر😁
حیف زندگی فخرانه ای که این اواخر چیزی ازش نموند

از تاپیک به خوبی استقبال نشده رومون نمیشه فخر بفروشیم استارتر
چاره اندیشی کنید جناب
@Karlee

به واسطه هوایی شدنم که رفتم چند تا کلانشهر زیبا رو دیدم کلا روحیه ام عوض شد و آدم دیگه ای شدم زیبایی مسکو انرژی و امید به زندگیتو تا سقف میچسبونه انصافا مینسک هم قشنگ بود(یک درصد قابل مقایسه با شهرهای ایران نبودن)تو لهستان سخت گذشت ولی تجربه قشنگی بود بعد چند ماه که رفتیم استانبول اونجا هم حسابی خوش گذشت ۱۰ روز موندیم بخاطر جور شدن کارا...خوب به خودم رسیدم بعد جریانات بعدش که برگشتم خونه قسمت خوب ماجرا این بود که ماشین و چیزایی که فروخته بودم بعدش پدرم همه رو برام دوباره خرید واقعا نزاشت تو اجتماع و پیش بقیه زمین بخورم همیشه منو مدیون خودش کرد
آب تو دلم تکون نخورد
این سری هم میگه جلوی رفتنت رو نمیگیرم ولی اگه رفتی رو کمک من حساب کن نه ۱۰۰٪ ولی قسمتی از مخارجتو پوشش میدم

عقب
بالا