hamedovic5405
کاربر عضو
- لایک ها
- 1362
چت جی پی تی خب دسترسی نداره به سایت های ایرانچت جی پی تی اگه برات بالا بیاد فکنم بتونه
چت جی پی تی خب دسترسی نداره به سایت های ایرانچت جی پی تی اگه برات بالا بیاد فکنم بتونه
این نون گشاد رو نشناختی هنوزبعضی از سایت ها history از whois سایت ها جمع میکنن..
شاید بره بین اونا بگرده..
اگر مزه پول و انحصار بره زیر زبونشون و بهشون حال بدهتو اکثر کلمات کلیدی حوزه پوشاک قطعی سرورهای ایران باعث شده دیجیکالا و ترب بیان رتبه اول و دوم این همه تلاش فروشگاه های شخصی به باد رفتن
آپارات و فیلیمو همینجوری باعث شدن یوتیوب فیلتر دائمی و تاینی و کلی سایت دیگه جمع کنن هیچ بعید نیست همین کار روهم با کلی فروشگاه بکنن.اگر مزه پول و انحصار بره زیر زبونشون و بهشون حال بده
نت هم بخواد وصل بشه اینا نمیذارن
میکنن دیگآپارات و فیلیمو همینجوری باعث شدن یوتیوب فیلتر دائمی و تاینی و کلی سایت دیگه جمع کنن هیچ بعید نیست همین کار روهم با کلی فروشگاه بکنن.
برای حل مشکل ssl تنها راهکار فعلی cdn داخلی یا راهکار دیگه هم هست؟
@hamedovic5405
همین مشکل رو چند روز پیش داشتی چطوری حل شد؟
به پشتیبانی هاست دی ال پیام دادم گفت let's encrypt رو با متود dns نصب کنخود حاجی اعتصامی فر نصبش کرد
گفت با متود dns نصب کردم نمیدونم چجوریه دیگه
هاست دی ال از خارج باز میشه الان؟ چطور مال بقیه که باز میشه و ربات گوگل کراول میکنه؟به پشتیبانی هاست دی ال پیام دادم گفت let's encrypt رو با متود dns نصب کن
گفتم از اونجا که دسترسی به گوگل و ... نیست میشه توضیح بیشتر بدی
خودش انجام داد و گفت با متود dns نصب کردم
من نفهمیدم دیگه چجوریه
من رو هاست دی الم چک کن خودت ببینهاست دی ال از خارج باز میشه الان؟ چطور مال بقیه که باز میشه و ربات گوگل کراول میکنه؟
برای حل مشکل ssl تنها راهکار فعلی cdn داخلی یا راهکار دیگه هم هست؟
@hamedovic5405
همین مشکل رو چند روز پیش داشتی چطوری حل شد؟
ممنون فعلا با همین کارم راه افتاد تا ببینیم چی میشه.ChatGPT said:
Yep — Let’s Encrypt absolutely supports SSL via the DNS method
It’s called the DNS-01 challenge, and it’s especially useful when:
Your server isn’t publicly reachable on ports 80/443 You want a wildcard certificate (*.example.com) You don’t want to mess with web server configs
What is the DNS-01 method?
Instead of Let’s Encrypt checking your website over HTTP, it verifies domain ownership by asking you to create a DNS TXT record.
If you control DNS → you can get a cert.
High-level steps (how it works)
You request a certificate Let’s Encrypt asks for a DNS proof You add a TXT record like:_acme-challenge.example.com = "random-string"
Let’s Encrypt checks DNS
Certificate is issued
این سایت fanzostyle رو هاست دی اله؟من رو هاست دی الم چک کن خودت ببین
گوگل کنسول نمیاد برام
درون مرزهای کشور چهار فصل و مهمان نوازاین سایت fanzostyle رو هاست دی اله؟
هاست خارج یا داخل؟
که جررر خورده.درون مرزهای کشور چهار فصل و مهمان نواز
مشکل اینه که الان همه راه های تبلیغ مثل اینستا و تلگرام بسته هست.اگه یکی یه سرویس راه بندازه که هم مشکل ایندکس برطرف بشه هم بارگزاری راحت از داخل کشور بشه ،
عملا میشه سریع مشتری تعداد بالا با قیمت خوب براش جور کرد؟