• سلب مسئولیت : هر مطلب صرفا بيانگر نظر و عقيده نويسنده آن است و بيانگر نظر و عقيده مسئولان و مدیران انجمن گیک کلاب و يا تفکر حاکم بر اين انجمن نيست. بديهی است مسئوليت تمامی مطالب و نوشته ها بر عهده شخص نويسنده آنهاست.

وام فوری

از ۱۰۰ تا ۲۰۰ میلیون تومان: سه ضامن

حروم لقمه ها برا 100 میلیون 3 تا ضامن میخوان :mad:
همینه دیگه اینا برای هر وامی ۱۰۰ مدل سنگ میندازن که کمتر کسی بتونه بگیره....این وام ها سرکاری هستن ...وام های اصلی و گردن کلفت به افراد ویژه و خاص داده میشه نه ادم عادی

این زمین هایی که آگهی میکنن مینویسن وام داره
چطور وامی؟ چند؟ با چه شرایطی؟ بقیه زمین ها هم وام دارن؟ از کجا میشه فهمید؟

این زمین هایی که آگهی میکنن مینویسن وام داره
چطور وامی؟ چند؟ با چه شرایطی؟ بقیه زمین ها هم وام دارن؟ از کجا میشه فهمید؟

احتمالا فروش نمیره، طرف بقیه پولشو به صورت اقساطی میبنده.

یه زنگ به یکی دوتاشون بزن ببین چی میگن

احتمالا فروش نمیره، طرف بقیه پولشو به صورت اقساطی میبنده.

یه زنگ به یکی دوتاشون بزن ببین چی میگن
آره درسته
چیزی که خراب باشه آگهیش میکنن
ماشین خراب
خونه خراب
زن خراب
مگرنه اگر زمینش زمین بود، وام هم داشت، مگه دیوونس که بیاد بفروشه؟

IMG_5118.png
این یعنی انقد سکه شو بگیری دسته چک خود بانک بهت تعلق میگیره و انقدر وام؟

من بیشتر دنبال یه دست چک حسابیم بگیرم چک صیادی بکشم
اگر به همین راحتی میدادن که خلق اله حمله ور میشدن
خوده من با اینور کردن سکه استارت وام زدم تستی
حدود ۶۰ هزار کارمزد و احراز هویت
۱ واریز شد و من ۲ دقیقه بعد اومدم تسویه کنم باز کارمزد گرفت

دسته چک هم همین داستانه
یکی از آشنایان حقوق کل پرسنل شرکت و گردش حساب چند نفر رو برای گرفتن سکه و وام از طریق ویپاد کرد ولی با نسخه نمیدونم چی چیه ايرانيان هم باید داشته باشی آخر سر پشیمون شد

دسته چک هم همین داستانه
یکی از آشنایان حقوق کل پرسنل شرکت و گردش حساب چند نفر رو برای گرفتن سکه و وام از طریق ویپاد کرد ولی با نسخه نمیدونم چی چیه ايرانيان هم باید داشته باشی آخر سر پشیمون شد
چه مسخره بازیهایی
حالا کلی آدم مفلس و کلاهبردار با اعتبار منفی تو سیستم بانکی دیدم دسته چک دارن

برای دسته چک ، شخصی اقدام کردم تو شعبه گفتن الکی ندو که به جایی نمیرسی:mad: ، با معرفی نامه رفتم رییس شعبه خودش فرم هام رو پر کرد 4 روزه هم آماده شد که بیشتر اون زمان رو هم برای تاییده محل سکونت گرفته شد

برای دسته چک ، شخصی اقدام کردم تو شعبه گفتن الکی ندو که به جایی نمیرسی:mad: ، با معرفی نامه رفتم رییس شعبه خودش فرم هام رو پر کرد 4 روزه هم آماده شد که بیشتر اون زمان رو هم برای تاییده محل سکونت گرفته شد
دقیقا..
هرچی بخوای اصولی تر باشی بیشتر اذیتت میکنن..
منم اینو یکی بهم گفته بود...
گفت برو پیش رئیس شعبه.. خارج از حالت صحیح و مودبانه و رسمی.. همینطوری شخمی مثل یه گاو با لحن خودمونی برو جلو بگو یه دست چک میخوام..
بلانسبت خودم رفتم چندتا بانک همین کارو کردم.. یکیشون راحت اوکی رو داد..
گفت فقط یه سند خونه یا حتی ماشین بنام خودت بیار که من مطمئن شم یه پشتوانه مالی چیزی بنام خودت داری و چک رو بهت میدم..
گفتم باشه.. ولی خوب چون چیزی بنام خودم نداشتم دیگه رفتم..

• Like
Reactions: EK2
دقیقا..
هرچی بخوای اصولی تر باشی بیشتر اذیتت میکنن..
منم اینو یکی بهم گفته بود...
گفت برو پیش رئیس شعبه.. خارج از حالت صحیح و مودبانه و رسمی.. همینطوری شخمی مثل یه گاو با لحن خودمونی برو جلو بگو یه دست چک میخوام..
بلانسبت خودم رفتم چندتا بانک همین کارو کردم.. یکیشون راحت اوکی رو داد..
گفت فقط یه سند خونه یا حتی ماشین بنام خودت بیار که من مطمئن شم یه پشتوانه مالی چیزی بنام خودت داری و چک رو بهت میدم..
گفتم باشه.. ولی خوب چون چیزی بنام خودم نداشتم دیگه رفتم..
همه چیز به رییس شعبه بستگی داره خیلی به این که روی شیشه زده فلان مدرک بیسار مدرک رو بیار توجه نکنید من از بانک سینا با معرفی نامه گرفتم حتی قبل از این نمیدونستم یه همچین بانکی هم هست بانک ملی هم که شخصی اقدام کردم کل گردش حسابام و یه سپرده خوب با رتبه خوب داشتم ولی هیچ تاثیری نداشت.

همه چیز به رییس شعبه بستگی داره خیلی به این که روی شیشه زده فلان مدرک بیسار مدرک رو بیار توجه نکنید من از بانک سینا با معرفی نامه گرفتم حتی قبل از این نمیدونستم یه همچین بانکی هم هست بانک ملی هم که شخصی اقدام کردم کل گردش حسابام و یه سپرده خوب با رتبه خوب داشتم ولی هیچ تاثیری نداشت.
مهم پیدا کردن آشنا و کسی هست که معرفی نامه بده بهت! اکثریت ندارن.

اون داشته باشی قطعیه نداشته باشی باید سیکیم خیاری وارد شعبه بانک های مختلف بشی مخصوصا جاهایی که سرشون خلوت تر باشه بلاخره یکیش جواب میده در نهایت دست چک رو بستگان درجه یک آدم هم نباید بدونن داری که باعث نابودیه

یکی از دوستان هفت هشت سال پیش گفت میتونی بام بیای دفتر ثبت برای شرکتم؟!
گفتم واسه چی؟
گفت واسه شرکتم نیاز هست یکی دو نفر به عنوان بازرس ثبت کنم..
گفتم خب حواشی چی میتونه برای من داشته باشه؟ دردسر نشه!!
گفت نه خیالت راحت فقط جان تو بیا.. تو مدارک و یه کپی مدارک میاری و یه امضا میکنی.. فرمالیته ست..
منم گفتم کار یه بنده دوستی رو هم راه بندازیم خوبه بالاخره.. ثواب داره.. رفتم باهاش و امضا کردیم و اومدیم..
گذشت .. تا همین قضیه چک نیاز داشتنم... بهش زنگ زدم حال و احوال پرسی..گفتم برای دست چکم یه معرفی نامه از شرکتت نیاز دارم..
هیچ بار و ریسک حقوقی هم برات نداره.. چک هم بنام شخص خودم صادر میشه.. اگرم شک داری میتونی قبلش یه آماری بگیری ببینی چجوریه.. واقعا ریسکی میتونه برات داشته باش یا نه؟!!
بدون اینکه حداقل الکی بگه باشه پیگیری میکنم خبرشو بهت میدم.. بعد دوه سه روزش بگه حقیقتش برام ممکن نیست..
همون لحظه بعد حرفم نه گذاشت نه برداشت , گفت نه.. 1% هم حرمت و احترام رعایت نکرد یجور دیگه بگه نه..
خیلی رک و شیری گفت نه..
دیگه باش خدافظی کردم و اون دوستی چند ساله رو با پا شوت کردم زیرش..

یکی از دوستان هفت هشت سال پیش گفت میتونی بام بیای دفتر ثبت برای شرکتم؟!
گفتم واسه چی؟
گفت واسه شرکتم نیاز هست یکی دو نفر به عنوان بازرس ثبت کنم..
گفتم خب حواشی چی میتونه برای من داشته باشه؟ دردسر نشه!!
گفت نه خیالت راحت فقط جان تو بیا.. تو مدارک و یه کپی مدارک میاری و یه امضا میکنی.. فرمالیته ست..
منم گفتم کار یه بنده دوستی رو هم راه بندازیم خوبه بالاخره.. ثواب داره.. رفتم باهاش و امضا کردیم و اومدیم..
گذشت .. تا همین قضیه چک نیاز داشتنم... بهش زنگ زدم حال و احوال پرسی..گفتم برای دست چکم یه معرفی نامه از شرکتت نیاز دارم..
هیچ بار و ریسک حقوقی هم برات نداره.. چک هم بنام شخص خودم صادر میشه.. اگرم شک داری میتونی قبلش یه آماری بگیری ببینی چجوریه.. واقعا ریسکی میتونه برات داشته باش یا نه؟!!
بدون اینکه حداقل الکی بگه باشه پیگیری میکنم خبرشو بهت میدم.. بعد دوه سه روزش بگه حقیقتش برام ممکن نیست..
همون لحظه بعد حرفم نه گذاشت نه برداشت , گفت نه.. 1% هم حرمت و احترام رعایت نکرد یجور دیگه بگه نه..
خیلی رک و شیری گفت نه..
دیگه باش خدافظی کردم و اون دوستی چند ساله رو با پا شوت کردم زیرش..
از اینجور آدما همیشه پیدا میشه، تایمی که نیاز به کمک دارن التماس میکنن وقتی ازشون کمک میخوای پشتت رو خالی میکنن، ماکیاولیسم ایرانیا رو بدجوری به فنا داده...

بدون سپرده وام بالای 500تا 1 2 میدن ؟ همه واما امتیازی شدن

عقب
بالا