میخواستم یه دامنه ثبت کنم , همونطور که گفتم پیغام میداد با شرایط خاص ثبت میشهالان بدتره. یه ماه پیش هم فکر کنم درگاه سایت هایی که در رابطه با ارز مجازی بود رو مسدود کردن.
سلام دمت گرماکانت دارم ولی لایسنسش اکسپایر شده..
عل الحساب برات پخ ش کردم..
قربونت..سلام دمت گرم
پخ جوابتو دادم
بیزی با این کار کردی؟اگر کسی بتونه از این 5 تا سایت به من بک لینک بده
دو تا رپورتاژ از سایتی با دامین آتوریتی 30 بهش میدم
بک لینک ها رو هم میتونه بزنه به رپورتاژ خودش یعنی لایه دو بزنه که تقویتش کنه
بعدا میتونید رپورتاژ خودتون رو آپدیت کنید، لینک داخلی، لینک دادن به دامنه های مختلف و مزیت های دیگه
stackoverflow .com
serverfault .com
superuser .com
stackexchange .com
askubuntu .com
اینا همشون یکی هستن، کسی یه دونه اکانت داشته باشه روی همه اینا میتونه کار کنه
من کار کردم چیز خوبیه... بیشتر برای رفتار یوزر هست که کجاهارو رد میکنه یا فوکوس میکنه..و هدف هایی که میخوای بزاری روی مطلب رو میتتونی شناسایی کنیبیزی با این کار کردی؟
![]()
Microsoft Clarity - Free Heatmaps & Session Recordings
Clarity is a free user behavior analytics tool that helps you understand how users are interacting with your website through session replays and heatmaps.clarity.microsoft.com
شاهکار اپدیت گوگل (اپدیت اسپم) دوباره ری*د تو سایتا :|
چک کنید ببینید از 19ام افت داشتید یا نه... میشه گفت خیلیا از جمله خودم بشدت زخمی شدیم://
تا سال 2025 هم تموم میشه :/
من فک کردم مشکل از هاستهشاهکار اپدیت گوگل (اپدیت اسپم) دوباره ری*د تو سایتا :|
چک کنید ببینید از 19ام افت داشتید یا نه... میشه گفت خیلیا از جمله خودم بشدت زخمی شدیم://
بلهبیزی با این کار کردی؟
![]()
Microsoft Clarity - Free Heatmaps & Session Recordings
Clarity is a free user behavior analytics tool that helps you understand how users are interacting with your website through session replays and heatmaps.clarity.microsoft.com
فرض کنید 100 تا شرکت طراحی سایت توی یه محله هست. کاربر یک شرکت طراحی سایت رو میخواد انتخاب کنه، بدون سئو، با چی میخواد این ها رو به ترتیب نشون بده؟شاهکار اپدیت گوگل (اپدیت اسپم) دوباره ری*د تو سایتا :|
دقیقا به چه مشکلی میخورید ؟با هر آپدیت میرینه، بعد میخواد با آپدیت بعدی درستش کنه دوباره میرینه توش.
والا ما یه سایت مجله ای داریم که گرفتار این موضوع شده.. بیشترم تو صفحه 1 گوگل بودیم با ایندکس زیر 1 دقیقه!فرض کنید 100 تا شرکت طراحی سایت توی یه محله هست. کاربر یک شرکت طراحی سایت رو میخواد انتخاب کنه، بدون سئو، با چی میخواد این ها رو به ترتیب نشون بده؟
دقیقا به چه مشکلی میخورید ؟
خوبه حالا برگشتی. ما محو شدیم : ) )این اوضاعه
خوبه حالا برگشتی. ما محو شدیم : ) )
شاید باورت نشه، من پارسال دقیقا 19 دسامبر ثبتش کردم : ) ) امسال 19 دسامبر گندخورد بهش = ))اصلا امیدی دیگه بهش ندارم.کلی تلاش کردم روش یهو زد پرپرم کرد.
دو سال روش کار جون کندم.
داشت برمیگشت دوباره زد ترکوندش، الان دوباره داره برمیگرده مطمئنا گند میزنه توش.
اکانت دارم ولی لایسنسش اکسپایر شده..
عل الحساب برات پخ ش کردم..
دارم ولی وقتی کد لایسنس نداری بی فایده ست.. غیرفعال میمونه..قالبش هم داری بدی عمو آیدین شکسته دل ای مومن نبی ؟