گیک کلاب

سایت انگلیسی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Korsh
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

Korsh

Registered
سلام دوستان
سایت دارم بازدید داره اما درامد کمی از یکتانت داره

زبانم زیاد خوب نیست میشه سایت انگلیسی بزنیم درامد داشته باشیم مثلا با هوش مصنوعی محتوا تولید کنیم

ایا سخت هستش سایت بازدید بگیره تا از ادسنس درامد داشته باشیم

بزار خیالت رو راحت کنم . اگه در وب فارسی ( فعلا ) شانس داشته باشی با هوش مصنوعی محتوا بنویسی و ورودی بگیری در وب انگلیسی یک درصد هم شانس نداری . گوگل بخاطر الگوریتمش و شناخت خوبش از محیط انگلیسی به راحتی محتوای هوش مصنوعی رو تشخیص میده . ( بزودی محتوای هوش مصنوعی فارسی هم با آپدیت های جدید تشخیص خواهد داد )

در ثانی خود ادسنس هم محتوای هوش مصنوعی رو ممکنه تایید نکنه و نتونی پولی دریافت کنی .

پ.ن : خلق ارزش کن و بلند مدت لذت ببر بجای اینکه بخوای با ترفند و راه میانبر به پول موقت برسی .

بزار خیالت رو راحت کنم . اگه در وب فارسی ( فعلا ) شانس داشته باشی با هوش مصنوعی محتوا بنویسی و ورودی بگیری در وب انگلیسی یک درصد هم شانس نداری . گوگل بخاطر الگوریتمش و شناخت خوبش از محیط انگلیسی به راحتی محتوای هوش مصنوعی رو تشخیص میده . ( بزودی محتوای هوش مصنوعی فارسی هم با آپدیت های جدید تشخیص خواهد داد )

در ثانی خود ادسنس هم محتوای هوش مصنوعی رو ممکنه تایید نکنه و نتونی پولی دریافت کنی .

پ.ن : خلق ارزش کن و بلند مدت لذت ببر بجای اینکه بخوای با ترفند و راه میانبر به پول موقت برسی .
زبان رو قوی کنم فایده اش چیه . اونا خودشون در همه زمینه ها پیش رو هستن . ما چیزی نداریم خلق کنیم .

سایت انگلیسی اگرچه زدنش و به درآمد رسوندنش کمی سخته ولی به شدت ارزشش رو داره..
میتونی به عنوان شغل و درآمد اصلی زندگیش بهش تکیه کنی..
به طور تقریبی از یک سایت با بازدید روزانه 1000 تا میتونی از گوگل ادنس روزی 10 دلار یعنی 800 هزار تومن در بیاری..

نیازی نیست حتما سایت محتوایی و مقاله یی بزنید
میتونید خدماتی یا هر شکل غیر محتوایی دیگه بزنید..

رفتم هوش مصنوعی رو برای تولید مقاله در سایت فارسی بررسی کردم . مطلب جالب در نیومد . خیلی بی کیفیت و ضعیف

ادمین سایتی توی پرشین تولز نوشته توی ۶ ماه ۵۰۰ میلیون از یکتانت درامد داشتم . بازدیدش رو که بررسی کردم دیدم روزانه ۲۷۰ هزار ورودی گوگل داشته. البته دیسکاور گوگل بیشتر سهم رو داشت . ولی خب این بازدید زیاد و این درامد کم . کلا وب فارسی برای سایتی که امیدش به این تبلیغات همسان باشه بی فایده هستش

کارگر شده روزی ۷۰۰ هزار توی شهر ما ، سیب زمینی ۶۰ هزار ، درامد من تغییر نکرده ، از بس تورم هست دست به هر کاری میزنم بعد از مدتی دخل و خرج به هم نمیخوره . دیگه میخوام برم دنبال درآمد دلاری

شما خودتون سایت انگلیسی دارید؟
دارم
ولی نصفه مونده ..به ثمره نرسیده..
کاربر وکیل الرعایا فعالیت و درآمد دارن.. نمیتونم اجازه داشته باشم درآمدشون رو بگم ولی به طور کلی درآمدشون بالای 35 تومنه..
میتونید از تجربیاتشون کمک بگیرید
ادمین سایتی توی پرشین تولز نوشته توی ۶ ماه ۵۰۰ میلیون از یکتانت درامد داشتم . بازدیدش رو که بررسی کردم دیدم روزانه ۲۷۰ هزار ورودی گوگل داشته. البته دیسکاور گوگل بیشتر سهم رو داشت . ولی خب این بازدید زیاد و این درامد کم . کلا وب فارسی برای سایتی که امیدش به این تبلیغات همسان باشه بی فایده هستش
وب فارسی با وجود اینکه کاربرانش به لطف موبایل چند برابر شدن ولی بازم برای طیف متوسط و نیمه حرفه یی بنظرم من ارزش وقت گذاری نداره..

رفتم هوش مصنوعی رو برای تولید مقاله در سایت فارسی بررسی کردم . مطلب جالب در نیومد . خیلی بی کیفیت و ضعیف
کاربر @Business plan تجربه در مورد تولید محتوا با هوش مصنوعی دارن..
میتونید ازشون راهنمایی بگیرید

باهاش ترجمه کن نه مقاله ازش بخوای
البته برای همونم منابع معتبر نیاز داری

دارم
ولی نصفه مونده ..به ثمره نرسیده..
کاربر وکیل الرعایا فعالیت و درآمد دارن.. نمیتونم اجازه داشته باشم درآمدشون رو بگم ولی به طور کلی درآمدشون بالای 35 تومنه..
میتونید از تجربیاتشون کمک بگیرید

وب فارسی با وجود اینکه کاربرانش به لطف موبایل چند برابر شدن ولی بازم برای طیف متوسط و نیمه حرفه یی بنظرم من ارزش وقت گذاری نداره..

کاربر @Business plan تجربه در مورد تولید محتوا با هوش مصنوعی دارن..
میتونید ازشون راهنمایی بگیرید
درامدش خوبه . یعنی بازدید گرفتن سخته توی وب خارج .ولی وب فارسی بازدید گرفتن راحته .

سایت فروشگاهی زدم چن تا محصول جور کردم ولی فروش خوبی نداشت . سایت محتوایی با انواع موضاعات زدم اونا هم خوب نبود. وب فارسی رو کنار میذارم .

باهاش ترجمه کن نه مقاله ازش بخوای
البته برای همونم منابع معتبر نیاز داری
درسته اینم روش خوبیه مقالات فارسی رو ترجمه کنی . خودت تا حالا سعی کردی از وب انگلیسی بازدید بگیری و درامد داشته باشی

درسته اینم روش خوبیه مقالات فارسی رو ترجمه کنی . خودت تا حالا سعی کردی از وب انگلیسی بازدید بگیری و درامد داشته باشی
هزار و یک برنامه و پلن و استراتژی لازمه
طراح و ایده پرداز
اصل ماجرا همینه
مگرنه همه میتونن محتوا تولید کنن

بعدش اینکه من الان و همون قبلآ
محتوای مجله ای نمیزدم
فقط محصول و خدمات
چون هوش مصنوعی معلوم نیست چه آینده شخمی برامون بسازه...

استارتاپ چینی دیپ سینک هزینه که برای مدل هوش مصنوعی داشته ۶ میلیون دلار بوده. این باعث شده انویدیا فقط ۵۰۰ میلیارد دلار ضرر بده حالا ارزش بورس ایران ۱۰۰ میلیارد دلاره.حالا شرکت های امریکایی که خیلی پرمدعا هستن میلیاردها دلار سرمایه گذاری کردن .

چند سال توی ایران میگن امریکا در حال افول هست اما همین امریکا با همین انقلاب هوش مصنوعی در دنیا داره یکه تازی میکنه و اروپا که با امریکا از لحاظ اقتصادی برابری میکرده رو پشت سر گذاشته .

به نظرم حق با بیزینس پلن هستش سایت محتوای با اومدن هوش مصنوعی نابود خواهند شد و سرمایه گذاری روی همچین سایت بی فایدس. اما سایت خدماتی و فروشگاهی فعلا با مشکل مواجه نمیشه .

پ ن : هوش انسان خلاق و مخترع هست . درسته که هوش مصنوعی در اوایل راه هستش اما تنها چیزی که من از هوش مصنوعی تا الان دیدم پردازش سریع اطلاعات زیاد هست . فعلا نمیتونم روی این انقلاب جدید اسم هوش رو بذارم

سایت محتوای با اومدن هوش مصنوعی نابود خواهند شد
آینده به کلی مبهمه
ویکی پدیا هم سایت محتوایی و مجله ای هست
تعطیل میشه؟
و اینکه اگر قرار بر این مبنا باشه
کل دامنه های اینترنتی انگار باطل شده و بیهوده هستن
ولی از اول تا الان نگاه کنی هر چی که بیشتر شده تعداد سایت ها و دیجیتال مارکتینگ مهم تر شده
الان اصلا نمیشه آینده رو پیشبینی کرد
ببین همین دیپ سیک رو کسی احتتمالش میداد که شاخ آمریکا رو بشکنه؟
حتی از فردا هم خبر نداریم چه برسه به آینده

آینده به کلی مبهمه
ویکی پدیا هم سایت محتوایی و مجله ای هست
تعطیل میشه؟
و اینکه اگر قرار بر این مبنا باشه
کل دامنه های اینترنتی انگار باطل شده و بیهوده هستن
ولی از اول تا الان نگاه کنی هر چی که بیشتر شده تعداد سایت ها و دیجیتال مارکتینگ مهم تر شده
الان اصلا نمیشه آینده رو پیشبینی کرد
ببین همین دیپ سیک رو کسی احتتمالش میداد که شاخ آمریکا رو بشکنه؟
حتی از فردا هم خبر نداریم چه برسه به آینده
اگه کیفیت محتوایی که هوش مصنوعی ارائه بده خوب باشه دیگه نیازی به ویکی پدیا و هزاران سایت نداریم . فرض کن شخصی به دنبال درمان بیماریش دنبال اطلاعاتی میگرده اگه قرار باشه توی چندین سایت دنبال اطلاعات بگرده هوش مصنوعی خیلی سریع اطلاعات دقیق در اختیارش بذاره خب چه نیاز به سایت هستش

پ ن : من رشته ام حسابداری هستش و اطلاعاتی از هوش مصنوعی گرفتم که همش اراجیف بود حالا اگه این بعدا دقیق بشه که خیلی اوضاع خطرناکه میشه . فعلا باید منتظر بود.فعلا از تصمیم برای سایت خارجی برگشتم و باید به فکر یه راه دیگه باشم

اگه کیفیت محتوایی که هوش مصنوعی ارائه بده خوب باشه دیگه نیازی به ویکی پدیا و هزاران سایت نداریم . فرض کن شخصی به دنبال درمان بیماریش دنبال اطلاعاتی میگرده اگه قرار باشه توی چندین سایت دنبال اطلاعات بگرده هوش مصنوعی خیلی سریع اطلاعات دقیق در اختیارش بذاره خب چه نیاز به سایت هستش

پ ن : من رشته ام حسابداری هستش و اطلاعاتی از هوش مصنوعی گرفتم که همش اراجیف بود حالا اگه این بعدا دقیق بشه که خیلی اوضاع خطرناکه میشه . فعلا باید منتظر بود.فعلا از تصمیم برای سایت خارجی برگشتم و باید به فکر یه راه دیگه باشم
منم رشتم چسابداری هست
چسابداری، ترجمه و... که ضرب و زور قانون پاربجا موندن
یعنی قانون تو رو اجبار می‌کنه
مگرنه به خودت باشه، به صلاح خودت عمل می‌کنی نه اونا
اگر چسابداری خوب بود که الان دنبال منابع درآمد دیگه ای نبودی
بنداز بیرون همه رو
فقط نون آور معلم و... بودیم

عقب
بالا