گیک کلاب

دفتر امور مهاجرتی پول زیادی توش هست

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Navid
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

Navid

تایید هویت
وب سایت
www.aparat.com
سلام
بچه ها یک شغلی که چند سال اخیر خیلی مورد توجه قرار گرفته بخصوص در شهر تهران دفتر امور مهاجرتی است کسایی که می خواهند مهاجرت کنند وبه امور گرفتن ویزا وارد نیستند یا اینکه پول دارند ولی زبان بلد نیستند و یا هر دلیل دیگه به این دفاتر مراجعه می کنند و آنها هم قیمت را به دلار می گیرند مثلا 7 هزار دلار میگیرند و ویزا برای آن شخص میگیرند . کارشون هم به این صورت است که از ویزا متریک وقت میگیرند یا از سفارت وقت میگیرند یا ایمیل میزنند و انگیزه نامه می نویسند و مدارکی که برای ویزا لازم است از سایت سفارت میگیرند و به شخص میگویند بیاره و بسیار کار ساده ای است و پول زیادی توش هست. من که تهران نیستم وگرنه یک دفتر میزدم و پولدار می شدم!

شما من با توجه به مهارت ها و تجربیاتتون توی حوزه دیجیتال که میبینم همین الانش هم خیلی پتانسیل ها برای درآمد دارید..
بنظرم فقط تیکه های دیگه پازل رو باید کامل کنید..

طلافروشی و املاک
پول خیلی زیادی توشونه
ولی آیا بلدی؟ آیا میتونی؟
این مهمه
مگرنه کجا پوله کجا نیست رو که میشه فهمید
چالش اصلی، اجرای ایده هست...

طلافروشی و املاک
پول خیلی زیادی توشونه
ولی آیا بلدی؟ آیا میتونی؟
این مهمه
مگرنه کجا پوله کجا نیست رو که میشه فهمید
چالش اصلی، اجرای ایده هست...
مخالفم..
توی تمامی حوزه هایی که خودمون وارد شدیم و تجربه داریم هم کسایی هستن دارن پول پارو میکنن..
باید همینجا موند و نقاط ضعف رو برطرف کرد..وگرنه توی هر حوزه یی بری همین داستان هایی که داری بازم برات تکرار میشن

سلام
بچه ها یک شغلی که چند سال اخیر خیلی مورد توجه قرار گرفته بخصوص در شهر تهران دفتر امور مهاجرتی است کسایی که می خواهند مهاجرت کنند وبه امور گرفتن ویزا وارد نیستند یا اینکه پول دارند ولی زبان بلد نیستند و یا هر دلیل دیگه به این دفاتر مراجعه می کنند و آنها هم قیمت را به دلار می گیرند مثلا 7 هزار دلار میگیرند و ویزا برای آن شخص میگیرند . کارشون هم به این صورت است که از ویزا متریک وقت میگیرند یا از سفارت وقت میگیرند یا ایمیل میزنند و انگیزه نامه می نویسند و مدارکی که برای ویزا لازم است از سایت سفارت میگیرند و به شخص میگویند بیاره و بسیار کار ساده ای است و پول زیادی توش هست. من که تهران نیستم وگرنه یک دفتر میزدم و پولدار می شدم!
هر کاری یه حلقه گمشده به اسم برندینگ داره
یه زمانی فلافل واسه جور بودن جنس تو ساندویچ فروشی ها بود
الان چی ؟ طرف یه مغازه میزنه فلافل آبادان، فلافل اکبر و شرکا، اکبر فلافل و ....

به نظر من هر بیزینسی باید یه جامعه هدف داشته باشه و جذب مخاطب کنه و بشناسنش. بعد میتونه هر طور و هر چقدر خواست پول در بیاره
من دوستی داشتم که تو یکی از همین دفاتر مشغول به کار بود. کاری که میکردن میرفتن سایت های سفارت ها شرایط رو میخوندن و نسبت به همون شرایط رو برای مشتری توضیح میدادن و براشون اقدام میکردن و جالبیش اینه هیچ تضمینی هم نمیدادن. یعنی از ضعف مخاطب که یه سایت سفارت رو نمیرفت بخونه و شرایط رو ببینه استفاده میکردن و پول در می آوردن

عقب
بالا