گیک کلاب

سپرده ارزی بانک ملی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Navid
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

Navid

تایید هویت
وب سایت
www.aparat.com
سلام
من در بانک ملی حساب دلاری داشتم یکساله که ماهی 2 درصد سود میداد. رفتم بستم دیدم فایده نداره. از بانک های دیگه خبر دارید که چطوریه؟ اصلا آیا حساب ارزی بدرد میخوره؟

در تحویل ارز از بانک دقت کنید. به من اسکناس مهر خورده داد همشون مهر داشتن و من بزور فروختمشون. اسکناس پاره پوره و دلار سفید هم بعضی قتها میندازن به آدم. اصلا دلار گذاشتن در بانک ملی اشتباهه موقع گرفتن دلار ها داستان میشه

در تحویل ارز از بانک دقت کنید. به من اسکناس مهر خورده داد همشون مهر داشتن و من بزور فروختمشون. اسکناس پاره پوره و دلار سفید هم بعضی قتها میندازن به آدم. اصلا دلار گذاشتن در بانک ملی اشتباهه موقع گرفتن دلار ها داستان میشه
دلار سفید اصلا اعتبار نداره یا درصدی کمتر میخرن؟

اصلا کسی که دلار داره نباید بزاره تو بانک ایران که.....دلار رو میخریم که از گزند کاهش ارزش پول و بی ثباتی ریال و بی پشتوانه بودن اقتصاد ایران نجات پیدا کنیم بعد بیایم بریم حساب دلاری تو بانک باز کنیم که با دست دلار ها رو بدی بعد با پا بیفتی دنبال پس گرفتنش؟ مگه زمان احمدی نژاد نبود یه مدت دلار مردم پس ندادن جاش معادل ریالی دادن تازه اونم نه قیمت دلار ازاد بلکه دلار دولتی ...

نکنید اقا نکنید اینکار رو

دلار سفید اصلا اعتبار نداره یا درصدی کمتر میخرن؟
دلار سفید در ایران اعتبار نداره. بخوای بفروشی چند هزار تومن کمتر می خرند یا نمی خرند. تا زمانی که دلار آبی هست چرا سفید بخریم

دلار سفید در ایران اعتبار نداره. بخوای بفروشی چند هزار تومن کمتر می خرند یا نمی خرند. تا زمانی که دلار آبی هست چرا سفید بخریم
برای خرید فقط صد دلاری هست یا پایین تر هم هست

برای خرید فقط صد دلاری هست یا پایین تر هم هست
فروش ارز در صرافی ها خیلی وقته ممنونع شده. ارز دلتی هم فقط ارز مسافرتی میدن اونم بعد از عبور از گیت و فقط هوایی. کلا باید از بازار ازاد ارز تهیه کنید اسکناس خرد هم هست 100دلار هم هست

فروش ارز در صرافی ها خیلی وقته ممنونع شده. ارز دلتی هم فقط ارز مسافرتی میدن اونم بعد از عبور از گیت و فقط هوایی. کلا باید از بازار ازاد ارز تهیه کنید اسکناس خرد هم هست 100دلار هم هست
اسکانس خرد هم خوب خرید و فروش میشه؟

عقب
بالا