majid
تایید هویت
مشاهده پیوست 581
بالاخره کارما هم گرفت ! گوگل دیسکاور تونست صفحات من ایندکس کنه !! پشم ریزون بازدید سایت رفته بالا
تبریک میگم.
مجله ای هست؟

مشاهده پیوست 581
بالاخره کارما هم گرفت ! گوگل دیسکاور تونست صفحات من ایندکس کنه !! پشم ریزون بازدید سایت رفته بالا
اره درستهتبریک میگم.
مجله ای هست؟
تبریک میگم.
مجله ای هست؟
نه!یه آنتن 13.800.000 تومنی رو اشتباهی داخل ترب زده بودن 1.600.000 تومن. خواسته بودن 200 تومن تخفیف بزارن 3 رو یادشون رفته بود بزارن
خرید زدم فوری لغوش کردن. میشه یقشون رو گرفت؟
اصول اولیه رو گفته اما نکات خوبی هم توش داره
یک چیزی سرچ کردم به کی رسیدم
هعیییییک چیزی سرچ کردم به کی رسیدم
مترجم جمهوری چکی !چیز خوب سرچ کردی یا چیز بد؟
مترجم چکی میخوای؟مترجم جمهوری چکی !
گروه های تلگرام گوگل مپ رو دارمسلام
جایی میشناسین ریویو گوگل مپ بفروشه ؟
اره الان موارد آموزشی اصلا لازم نیست یوزر وارد سایت بشه اولین چیزی که میبینه توضیحات جمنای هستگوگول حلال زاده هوش مصنوعی سرچ هم راه انداخته که قشنگ تیر خلاص رو بزنه به چسمستری
گفتن 30% ورودی سایت ها کم شده..اره الان موارد آموزشی اصلا لازم نیست یوزر وارد سایت بشه اولین چیزی که میبینه توضیحات جمنای هست
قبلاً بهت پیام دادمگروه های تلگرام گوگل مپ رو دارم
اگه خواستی پیام بده
سلاممشاهده پیوست 581
اره الان موارد آموزشی اصلا لازم نیست یوزر وارد سایت بشه اولین چیزی که میبینه توضیحات جمنای هست
در حال حاضر فقط سایت دانلودی دیگ جواب هست. بقیه سایت های مجله ای و آموزشی به فنا رفتنگفتن 30% ورودی سایت ها کم شده..
ولی نمیخوام توجیح کنم.. ولی اگه کسی بتونه خودشو به بک لینک های نقل قول شده توی متن جواب هوش مصنوعیش برسونه قاعدتا ورودی خوبی میگیره..
ظاهرا وبسایت های محتوایی سطح درجه چهار به بعد دارن از کل بازی حذف میشن..
فقط درجه یک و دو و کمی سه توی بازی میمونن...
اگر بر اساس اصطلاح سابق گوگل رنک بخوایم بگیم , سایت هایی که گوگل رنگ 10 تا 6 دارن توی بازی موندن..
مشخص نیست گوگل مثل سابق بحران های بوجود اومده رو برای وبمستر ها میخواد حل کنه یا نه..
بیشتر از اینکه مساله فنی و هماهنگی با موج فراگیر شدن هوش مصنوعی باشه , مساله تشخیص های تجاری و مافیایی شونه.. (یا دستور جهانی کمتر کردن تعمدی درآمد ملت ها که این ده بیست سال راه افتاده)