گیک کلاب

از هر دری سخنی..

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع nima
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
IMG_20250927_022457_071.jpg

قطعنامه پیشنهادی روسیه و چین درباره تمدید قطعنامه ۲۲۳۱ رای نیاورد

نتایج رای‌گیری پیش نویس قطعنامه چین و روسیه

۴ موافق
۹ مخالف
۲ رای ممتنع

رفتن ایران زیر فصل 7 منشور ملل (حمله نظامی)

چین در آخرجلسه سازمان ملل و رای گیری از آمریکا و اسرائیل خواست حتی‌المقدور از حملات‌ نظامی به ایران خودداری‌ کنند!

مشاهده پیوست 635

۴ موافق
۹ مخالف
۲ رای ممتنع

چین در آخرجلسه سازمان ملل و رای گیری از آمریکا و اسرائیل خواست حتی‌المقدور از حملات‌ نظامی به ایران خودداری‌ کنند!

چون این رسانه اسهال طلب میخواد جوری نشون بده انگار خودشون عالی ان باید بگم که تمام قطع نامه ها به خاطر لو رفتن برنامه هسته ای در زمان خاتمیه

مشاهده پیوست 635

۴ موافق
۹ مخالف
۲ رای ممتنع

چنانچه شورای امنیت تشخیص دهد که اقدامات پیش‌بینی شده در مادهٔ ۴۱ (مجازات‌های دیپلماتیک و اقتصادی) در حد کافی نبوده می‌تواند از نیروهای نظامی، هوایی و دریایی یا هر وسیلهٔ دیگری که برای حفظ یا برقراری صلح و امنیت بین‌المللی لازم است (تصمیمات نظامی) علیه دولت یا دولت‌های تهدیدکننده صلح، یا ناقض صلح، یا متجاوز استفاده نماید

پارسال خونمو عوض کردم رفیقم گفت طلا بگیر فعلا خونه نگیر حماقت کردم واقعا قشنگ پولم دو برابر میشد

هیچی مثل خونه نمیشه
اونی که مستاجر یا بی خونه هست این حرف من رو می‌فهمه
ملک فقط باید یدونه داشته باشی برا نشستن دیگه سرمایه گذاری تو ملک مرد
هر چی داری باید طلا بخری هر وقت نیاز به خونه داشتی بفروشی خونه بخری

ملک فقط باید یدونه داشته باشی برا نشستن دیگه سرمایه گذاری تو ملک مرد
هر چی داری باید طلا بخری هر وقت نیاز به خونه داشتی بفروشی خونه بخری
این حواشی جنگ و ... تموم شه جوری ملک رشد کنه تو تاریخ بنویسن

ملک دیگه کشش نداره همه رشداشو پیش خور کرده مردمم نقدینگی ندارن راکده بازارش
الان فقط اونایی که اجاره نشین بودن دارن طلاهاشونو میفروشن خونه میخرن چون بهترین تایم برای خرید خونه ست
من که فکر نمیکنم به گرد پای طلا هم برسه
تازه طلا هر روز تو بازار جهانی هم داره سقف میزنه

وضعیت مملکت هی داره وخیم تر میشه بعد اینا همش میگن چیزی نیست چیزی نشده

ملک دیگه کشش نداره همه رشداشو پیش خور کرده مردمم نقدینگی ندارن راکده بازارش
الان فقط اونایی که اجاره نشین بودن دارن طلاهاشونو میفروشن خونه میخرن چون بهترین تایم برای خرید خونه ست
من که فکر نمیکنم به گرد پای طلا هم برسه
تازه طلا هر روز تو بازار جهانی هم داره سقف میزنه
انقدر پول هست که جدا از ساخت کشور , میتونن همزمان به هر ایرانی نفری 30 میلیون تومن ماهانه بدن..

IMG_20251002_155305_668.jpg
در آمریکا با ۱۰۰۰ دلار هیچ کاری نمی‌توان انجام داد اما اینجا(ایران) زندگی می‌کنند!

جدای از جنگ، اینا رو در نظر بگیر میبینی دوران ملک مرده.

1- زاد و ولد کم شده
2- مهاجرت به شدت زیاد شده
3- افغانی ها دارن اخراج میشن. ( یکی از رفیقام شاگرد افغانی داشت تو مغازش، دیروز اونجا بودم اومدن یقشو گرفتن به ازای هر یه روزی هم که پیشش بودن 1.750.000 تومن جریمش کردن)
3- محله ها رو نگاه کن انگار خاک مرده ریختن داخل محله ها نه هیجانی هست و نه جنب و جوشی و نه صدای بچه ای.

اونقدر خونه داخل دیوار گذاشتن برای فروش که فروش نمیره حاظر هستن با ماشین و همه چی معامله کنن.

جدای از جنگ، اینا رو در نظر بگیر میبینی دوران ملک مرده.

1- زاد و ولد کم شده
2- مهاجرت به شدت زیاد شده
3- افغانی ها دارن اخراج میشن. ( یکی از رفیقام شاگرد افغانی داشت تو مغازش، دیروز اونجا بودم اومدن یقشو گرفتن به ازای هر یه روزی هم که پیشش بودن 1.750.000 تومن جریمش کردن)
3- محله ها رو نگاه کن انگار خاک مرده ریختن داخل محله ها نه هیجانی هست و نه جنب و جوشی و نه صدای بچه ای.

اونقدر خونه داخل دیوار گذاشتن برای فروش که فروش نمیره حاظر هستن با ماشین و همه چی معامله کنن.
الان نصف شبی یه نفر بهم پیام داد گفت فوری برای کلمه خرید ملک ترکیه بیارتم بالا
گفتم خبریه؟ فصلیه این موضوع که فوری بیاد بالا؟
دیگه فهمیدم تهران دارن خونه ها رو میفروشن که برن ترکیه خونه بخرن

الان درد خودم اینه که خونه ها ارزون شدن ولی بازم اونقدر ندارم که بخرم

اقا دیجی پی به کسایی که دسته چک ندارن با سفته الکترونیک وام یکساله میده تقریبا 30 تا 50 میل میتونید بگیرید.
برا خرید طلا و سکه مناسبه

اگه شرکت دیگه که واقعا با سفته وام میده هم میشناسید معرفی کنید.

مثلا لندو کلاهبردار هست! ناکسا فقط پول اعتبارسنجی میگیرین اگرم وام بدن با بانک تسویه نمیکنن شما اعتبار بانکیتون خراب میشه

توی گوگل سرچ کنید: کلاهبرداری لندو

اقا دیجی پی به کسایی که دسته چک ندارن با سفته الکترونیک وام یکساله میده تقریبا 30 تا 50 میل میتونید بگیرید.

مثلا لندو کلاهبردار هست! ناکسا فقط پول اعتبارسنجی میگیرین اگرم وام بدن با بانک تسویه نمیکنن شما اعتبار بانکیتون خراب میشه

آشنایی کسی نداری شرکت داشته باشه؟
یه معرفی نامه برات اوکی کنه ، یه حساب تجاری شخقی میتونی تو بانک باز کنی دست چک بگیری..

شششاقا دیجی پی به کسایی که دسته چک ندارن با سفته الکترونیک وام یکساله میده تقریبا 30 تا 50 میل میتونید بگیرید.

لندتک های ایران
شرکتهای واسط بین وام‌دهنده و وام گیرنده

آشنایی کسی نداری شرکت داشته باشه؟
یه معرفی نامه برات اوکی کنه ، یه حساب تجاری شخقی میتونی تو بانک باز کنی دست چک بگیری..
سربازی نرفتم :D مشکل بیشتر اونه
بدون پایان خدمت این بانکا انگار دسته چک نمیدن

عقب
بالا