گیک کلاب

از هر دری سخنی..

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع nima
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
ب(ز)ن در رو اسمش روشه دیگه 9 تا 9/30 میتونی انجام بدی
:rolleyes:
توکه باسنت از وبمستری بیشتر پاره هست.
اینجور کار کردن خوبه؟ دیگه وقت استراحت داری؟
وبمستری دردسرش بیشتر بود. در یک لحظه کل درامدتو از دست میدادی
ولی بازار نه
بازم کشیک هستم فردا شب میام جواب طولانی میدم
دکی زندگیو سخت نکن الان اینقدر بی شوهری هست که هرجا بری بهت دختر میدن

سمت روستاهای خراسان شمالی میگن به مفت زن میدن بهت.
میخواستم یدونه بیارم خونه ام کارای خونه انجام بده لباس بشوره و غذا درست کنه 😁😁
اینقدر با این زن های خانه دار توی مغازه سروکله میزنم میگم رسول الله خوب اینا رو شناخت که همه چیو برای اینا نصف کرد

اینقدر با این زن های خانه دار توی مغازه سروکله میزنم میگم رسول الله خوب اینا رو شناخت که همه چیو برای اینا نصف کرد
سمت خراسان افغانی رو رنگ میکنن جای ایرانی تو پاچت میکنن

کسی تجربه شیفت شب داره؟ یک کار صندوق داری و سرپرست کانتر بهم پیشنهاد شده از یک رستوران شلوغ حقوقش خوبه ولی ساعت کاریش از 6 عصر تا 2 بامداده هر روز

کسی تجربه شیفت شب داره؟ یک کار صندوق داری و سرپرست کانتر بهم پیشنهاد شده از یک رستوران شلوغ حقوقش خوبه ولی ساعت کاریش از 6 عصر تا 2 بامداده هر روز

داداش ۶ تا ۲ شب که شیفت شب نیست

۲ تازه سر شبه
بستگی داره اگه خونتون نزدیکه میتونی زود خونه بری بد نیست ولی اگه تازه اونور شهر هست یک ساعتم راه هستی بیخیال شو
در کل شیفت شب به بدنت بستگی داره من خودم همیشه شبا بیدار بودم ولی الان دیگه داره بهم فشار میاد

آخرین ویرایش:
به نظر خیلی آدم سنتی و تعصبی هستی ! درگیر سن و سال و ازدواج و اینا هم هستی !
تو سن ۳۲ با شرایط حالا کسی درگیر زن و بچه نیست !

در جهان سن اولین بچه اوردن برای زن ها شده تقریبا ۴۰ سال !‌ :)

در ادامه حرفاتم کلی پارادوکسم بود!‌ درونگرایی که شدتش هم زیاده اما تو مهمانی میتونه یک مجلس سرگرم کنه و دلقک جمع باشه :))‌!‌اصلا جور درنمیاد !‌درون گرا اصلا تو مهمانی نیتس که بخواد هفته ای یک بار مشروب و گل بزنه تو جمع

درس زیاد خوندی سرت سبک شده .. ولی بیشتر خودتو بشناس :!

دقیقا اینطوری هستم که عموما ساکت هستم ولی در جمع هایی که دوستای صمیمی باشن و یکذره مشروب بخورم همه باهام میخندن
خدا نکنه جمعی باشم یک نفر باشه یک چسه روی مخم باشه دیگه هیچی
میتونم یک ماه بشینم خونه red dead بازی کنم ولی اگر هم موقعیتش پیش بیاد میتونم برونگرا بشم میدونم باورش سخته ولی واقعا اینطوری هستم خیلی ها هستن چیزایی که اینجا گفتم رو باور نمیکنن ولی به جرات میگم پی تی برای من مثل این راهبای مسیحی بوده که میشینن کنارش اعتراف می کنن
اینم که میگی میانگین سن به ۴۰ رسیده….قبول…ولی هدف من نبوده که عزیزم…عموم مردم میرس سس بازی می کنن من نرفتم
عموم مردم اصلا بچه دوست ندارن ولی من واقعا دوس دارم پدر بشم حتی کلی مقاله در زمینه تربیتش خوندم
bav2.gif

اونوقت شما میگی عرف چیه
الان خیانت کمه؟ چند درصد از دوستای اطرافتون که رابطه هستن و خیانت میکنن؟

بابا تو رو قران رو چتا یک تحلیل بزن ببین طرفم چه مرگشه

راستی این رو هم یادم رفت بگم
میگید دخترا پیشنهاد مستقیم خوششون نمیاد
چند درصد از جونای هم سن من با موقعیت من رو میشناسید که دنبال سس بازی نیستن؟ والا اطرافیان من متاهلاشون هم نصفشون سس باز هستن
اونوقت منی که این شخصیت رو دارم یک پیشنهاد مودبانه آشنایی دادم میگید ریدم
bav2.gif

نباید خجالت بکشی
خیلی عادی برو حرف دلتو بزن. نهایتا میگه نه
اعدامت ک نمیکنه
این نشد یکی دیگه
چیزی ک زیاده دکتر هست

من حس میکنم یه کم رویاپردازانه داری رفتار میکنی
از این آدمهایی هستی که از یکی خوشت میاد تا اسم بچه هم تو افکارت انتخاب میکنی
احتمالاً احساساتت بر منطقت یه کم غالب تره
از من به شما نصیحت اون کسی رو هم که دیوانه وار عاشقشی باید با سیاست باهاش پیش بری عاشق خودت کنی تا همیشه تشنه ات باشه و ازدواج با تو هم براش بشه موهبت و هدیه خداوند
باید آدمی باشی که طرف میبینه حتی جلسه اول گفتی بریم خونه خالی با سر بدوئه
پ.ن: جنس لطیف از پیشنهاد ازدواج مخصوصاً ال رابطه و به صورت زرتی خوشش نمیاد حتی باعث میشه طرف زده بشه

اره این نظر تا حدی در مورد من صدق میکنه

داداش ۶ تا ۲ شب که شیفت شب نیست

۲ تازه سر شبه
بستگی داره اگه خونتون نزدیکه میتونی زود خونه بری بد نیست ولی اگه تازه اونور شهر هست یک ساعتم راه هستی بیخیال شو
در کل شیفت شب به بدنت بستگی داره من خودم همیشه شبا بیدار بودم ولی الان دیگه داره بهم فشار میاد
از خونم با ماشین خلوتی ۲۵ دقیقه راهه / بعضی وقتا شلوغ باشه تا ۳ و چهار گفت هستیم

من خودم یک خانوم معلم اختیار کردم. دو شیفت معلم هست
صبح میره تا عصر
بعدش هم این ننه بابای بچه ها و خود بچه ها هی زنگ میزنن بچه ما اینجا رو یاد نگرفته و ...
آخرش هم از خستگی خوابش میبره :D

عقب
بالا