بحث و گفتگو بین وبمسترها

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع ADMIN
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
این پلتفرمهای پفیوز فیلم و سریال و سیلیبریتی های الدنگ هرجا پا میزارن به گوه کشیده میشه اونجا!

اون از فیلتر یوتیوب و نایت مووی بخاطر فیلیمو اینم از یوتیوب

مجید واشقانی بازیگر درجه 3، کل سریالاش 1 میلیون ویو نداره بعد توی یوتیوب هر قسمت از برنامه ش رو اومدن 1 میلیون ویو زدن!

توجه کنید بازدیدای این قالتاقا با بازدیدای باقی یوتیوبرا فرق عجیب و غریبی داره!

مجید واشقانی بازیگر درجه 3، کل سریالاش 1 میلیون ویو نداره بعد توی یوتیوب هر قسمت از برنامه ش رو اومدن 1 میلیون ویو زدن!
من چندتا کلیپ از برنامه ش رو تو اینستا دیدم , اونایی که من دیدم در همش در لفافه و خیلی زیرپوستی بحث سیاسی بود ,
مثلا کی به کجا وصله و کی پاچه خوار نظام هست , ملت هم عاشق این بحث ها هستند ! حالا نمیدونم کل برنامه ش این متد داره یا نه

من چندتا کلیپ از برنامه ش رو تو اینستا دیدم , اونایی که من دیدم در همش در لفافه و خیلی زیرپوستی بحث سیاسی بود ,
مثلا کی به کجا وصله و کی پاچه خوار نظام هست , ملت هم عاشق این بحث ها هستند ! حالا نمیدونم کل برنامه ش این متد داره یا نه
اینا مال دوره اصلاحات بازی بود! وگرنه خود اون واشقانی مزدوره :D

4741332.jpg

الان کسی پول نت گرون یوتیوب رو نمیده که واشقانی و بهاره رهنما و عن و گوههای نمایش خانگی و صداسیمان رو ببینه

الان کسی پول نت گرون یوتیوب رو نمیده که واشقانی و بهاره رهنما و عن و گوههای نمایش خانگی و صداسیمان رو ببینه
من که ندیدم , خودت میگی بازدید میلیونی داره , پس ملت می بینن

عقب
بالا