pedram12
Registered
آخه یک نفر فقط گفته بقیه تایید نکردنیوتیوب داره بازدید ایران رو محاسبه میکنه و فعلا تقریبا 40% درآمد محتوای فارسی به چوخ رفته
آخه یک نفر فقط گفته بقیه تایید نکردنیوتیوب داره بازدید ایران رو محاسبه میکنه و فعلا تقریبا 40% درآمد محتوای فارسی به چوخ رفته
آخه یک نفر فقط گفته بقیه تایید نکردن
من چندتا کلیپ از برنامه ش رو تو اینستا دیدم , اونایی که من دیدم در همش در لفافه و خیلی زیرپوستی بحث سیاسی بود ,مجید واشقانی بازیگر درجه 3، کل سریالاش 1 میلیون ویو نداره بعد توی یوتیوب هر قسمت از برنامه ش رو اومدن 1 میلیون ویو زدن!
آخه یک نفر فقط گفته بقیه تایید نکردن
اینا مال دوره اصلاحات بازی بود! وگرنه خود اون واشقانی مزدورهمن چندتا کلیپ از برنامه ش رو تو اینستا دیدم , اونایی که من دیدم در همش در لفافه و خیلی زیرپوستی بحث سیاسی بود ,
مثلا کی به کجا وصله و کی پاچه خوار نظام هست , ملت هم عاشق این بحث ها هستند ! حالا نمیدونم کل برنامه ش این متد داره یا نه

من که ندیدم , خودت میگی بازدید میلیونی داره , پس ملت می بیننالان کسی پول نت گرون یوتیوب رو نمیده که واشقانی و بهاره رهنما و عن و گوههای نمایش خانگی و صداسیمان رو ببینه
خیلی ها شاکی شدن و دارن بیخیال میشنیوتیوب داره بازدید ایران رو محاسبه میکنه و فعلا تقریبا 40% درآمد محتوای فارسی به چوخ رفته
همه که نه..خیلی ها شاکی شدن و دارن بیخیال میشن
همه که نه..خیلی ها شاکی شدن و دارن بیخیال میشن
چند تا نمونه معرفی می کنی؟همه که نه..
ولی بیشتر یوتیوبر های فارسی فقط تو کار تولید محتوای زرد بودن..