کلا مطالعه کتاب جالبه متعلق به هرکسی میخواد باشهتاجایی که یادمه شما از شاه و اپوزیسیون متنفر بودی و بیشتر گرایش به اصلاحات کشور داشتی..
تعجب میکنم کتاب شاه رو خوندی!
کلا مطالعه کتاب جالبه متعلق به هرکسی میخواد باشهتاجایی که یادمه شما از شاه و اپوزیسیون متنفر بودی و بیشتر گرایش به اصلاحات کشور داشتی..
تعجب میکنم کتاب شاه رو خوندی!
نیما جان من باید پیام ها رو نگاه کنم، این چیزی که میگی عجیبه برامولا اگه اشتباه نکنم آره..
خیلی هم طرفدار فرصت دادن به روحانی برای بهبودی کشور بودی..
زمان پی تی رو میگم..نیما جان من باید پیام ها رو نگاه کنم، این چیزی که میگی عجیبه برام
نمیگم طرف دار شاه یا اینام ها اصلاح حرفم این نیست ولی من تا حالا فکر نکنم گفته باشم اینو.
بازم نگاه کنم الان
اصلاحاتیها بعد از ۱۳۹۸ دیگه تغییر موضع دادنولا اگه اشتباه نکنم آره..
خیلی هم طرفدار فرصت دادن به روحانی برای بهبودی کشور بودی..
صرافی ها ندارن؟سلام
آیا کسی از دوستان دسترسی به چارت طلا در بازار جهانی داره ؟
اگه کسی هست لطفا یه عکس از چارت طلا در تایم یک ساعته به صورت کندل استیک برای روزهای پنج شنبه تا آخر جمعه رو اینجا بزاره
چارت اسپات منظورم هست نه فیوچر
فکر نکنم کسی دسترسی داشته باشهسلام
آیا کسی از دوستان دسترسی به چارت طلا در بازار جهانی داره ؟
اگه کسی هست لطفا یه عکس از چارت طلا در تایم یک ساعته به صورت کندل استیک برای روزهای پنج شنبه تا آخر جمعه رو اینجا بزاره
چارت اسپات منظورم هست نه فیوچر
من تا حالا ندیدمصرافی ها ندارن؟
الان توی والکس من فقط تونستم تترگلد رو پیدا کنم اونم نموداری بودمن تا حالا ندیدم
معمولا چارتشون به صورت نموداره البته همینم آپدیت نیست
فکر کردم داری میگی بروکی... خخخبروکر
بروکیفکر کردم داری میگی بروکی... خخخ
بروکی و بیاکی یکی از فحش های رایج در پی تی بود :دی
پس بروکیفکر کردم داری میگی بروکی... خخخ
بروکی و بیاکی یکی از فحش های رایج در پی تی بود :دی
به نظرم با این علاقه ای که @Business plan به مکتب بروکی نشون میده جانشین برحق نون دار بنچی محسوب میشه و تقاضا مندیم که تنور نونوایی پی تی رو با نون مبارکشون دوباره روشن کنن که همگان از پرتو این نون بهره مند بشنپس بروکی
آقا شما میگم خدارو شکر ظاهرا وضعیت سلامتیتون فکنم بهتر شده..به نظرم با این علاقه ای که @Business plan به مکتب بروکی نشون میده جانشین برحق نون دار بنچی محسوب میشه و تقاضا مندیم که تنور نونوایی پی تی رو با نون مبارکشون دوباره روشن کنن که همگان از پرتو این نور بهره مند بشن![]()
دقیقا دکترا تا اول تابستون برام زدن آخرین مرحله شیمی درمانی رو تموم کردم ولی با غصه خوردن چیزی درست نمیشه هرچند که این زندگی که ما کردیم غصه خوردن نداره که تموم بشه....هرچند انتظار دارم دوستان یه تاپیک یادبود دائمی برام تو انجمن بزنن آخرین عکسم رو براتون بفرستم کرک و پرتون میریزه میگین روحه یا زنده ست ....ولی همینکه می تونم بنویسم خیلیه ....هرچند دیگه از نون خوردن افتادم ....آقا شما میگم خدارو شکر ظاهرا وضعیت سلامتیتون فکنم بهتر شده..
درسته؟
متوجه نشدم..دقیقا دکترا تا اول تابستون برام زدن آخرین مرحله شیمی درمانی رو تموم کردم ولی با غصه خوردن چیزی درست نمیشه هرچند که این زندگی که ما کردیم غصه خوردن نداره که تموم بشه....هرچند انتظار دارم دوستان یه تاپیک یادبود دائمی برام تو انجمن بزنن آخرین عکسم رو براتون بفرستم کرک و پرتون میریزه میگین روحه یا زنده ست ....ولی همینکه می تونم بنویسم خیلیه ....هرچند دیگه از نون خوردن افتادم ....