صد تا روش دارهنقره تشخیص اصل و فیک و عیار ایناش سخته اونطور که میگن... و کلا هیچ وقت مثل طلا نیس و نخواهدم شد
اینجام حداقل سخت میخرن
راحت ترینش خرید صندوق بورسی
صد تا روش دارهنقره تشخیص اصل و فیک و عیار ایناش سخته اونطور که میگن... و کلا هیچ وقت مثل طلا نیس و نخواهدم شد
اینجام حداقل سخت میخرن
من اونطوریو نمیپسندمصد تا روش داره
راحت ترینش خرید صندوق بورسی
آرهنقره که میگن رشد بیشتری خواهد داشت ؟
آمریکا رسما جزو فلزات استراتژیک گذاشتش
فک کنم بخاطر مصرفش در تجهیزات الکترونیک
پس باید مثل ایشون جواب بدم که :من اونطوریو نمیپسندم
فیزیکی میخوام به صورت ساچمه...
میخوام مثل افتک بذارم زیر بالش![]()
سعید مشکات و صادق الحسینی تحلیل های خوبی دارنآره
میخواستم بخرم من ولی حباب شدید داشت
آخرین بار قبل قطعی نت ۳۵ درصد حباب داشت
نقره باید ۳۵۰ باشه ولی ۴۸۰ بود
کاری به اونا ندارم نقره رشد خوبی خواهد داشت ولی خیلی هجوم بردن سمتش و حبابش شدید بودسعید مشکات و صادق الحسینی تحلیل های خوبی دارن
وقتی فقط میفروشن یعنی احتمال ریزش شدید قیمت میدنمن دیروز تو صف نونوایی شنیدم یکی میگفت طلا برده بفروشه طلا فروشی نمیخریده و فقط فروش داشته
یعنی چی؟؟
چرا نخرن؟
بخاطر قفل شدن بازار میتونه باشه کسی نمیخره بفروشه مگه نیازجدای اینا قیمت دقیق طلا هم مشخص نیست
خب دیگه قیمت مشخص نباشه همین میشهبخاطر قفل شدن بازار میتونه باشه کسی نمیخره بفروشه مگه نیاز
کوشاییان دارن زنجع میزنن تو این بازارخب دیگه قیمت مشخص نباشه همین میشه
بهترکوشاییان دارن زنجع میزنن تو این بازار
اینکاره نبودی قبلا؟من دیروز تو صف نونوایی شنیدم یکی میگفت طلا برده بفروشه طلا فروشی نمیخریده و فقط فروش داشته
یعنی چی؟؟
چرا نخرن؟
پارلمان اروپا با رای قاطع ثپاس پاسدوران را یک سازمان تر/وریستی اعلام کردامروز در مورد طلا آمار گرفتم
اونس ۴۸۲۰ شده
قیمت روز طلا ۱۶۳۰۰ فکر کنم در میاد
ولی فعلا روی ۱۵۸۰۰ معامله میشه
یه حباب منفی ۳ ۴ درصدی داره
از اونور سیگنال تغییر هم هست. اون فشار میاره برای کاهش قیمتپارلمان اروپا با رای قاطع ثپاس پاسدوران را یک سازمان تر/وریستی اعلام کرد
مونده شورای اتحادیه هم اعلام کنه تموم شه
قیمتا میرن بالا شنبه