• سلب مسئولیت : هر مطلب صرفا بيانگر نظر و عقيده نويسنده آن است و بيانگر نظر و عقيده مسئولان و مدیران انجمن گیک کلاب و يا تفکر حاکم بر اين انجمن نيست. بديهی است مسئوليت تمامی مطالب و نوشته ها بر عهده شخص نويسنده آنهاست.

به یادماندنی ترین مرحله از یک بازی کامپیوتری

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Navid
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

Navid

کاربر عضو
وب سایت
www.aparat.com
لایک ها
243
امتیاز بازارچه 0 / 0 / 0
سلام
برای من یکی از بیاد ماندنی ترین ها مرحله 3-6 یا آخرین مرحله رزیدنت اویل 5 است. جایی که باید با وسکر مبارزه کنید. روی حالت پروفشنال این مبارزه واقعا سخته. ولی اگر بخوای هیدن های بازی را باز کنید باید روی پروفشنال شکستش بدید. یادمه سال 2009 بود که این بازی اومد و من روی اکس باکس 360 بازی میکردم زمان خودش از نظر گرافیک شاهکار بود . من یک اکس باکس 360 فالکون اون زمان خریده بودم 280 تومن که هنوز هم دارمش. خیلی زود گذشت یادش بخیر:

پیوست ها

• steamworkshop_webupload_previewfile_118743482_preview.jpg
    steamworkshop_webupload_previewfile_118743482_preview.jpg
    228.7 کیلوبایت · بازدیدها: 11
بخش های مختلف مکس پین 1

فکر کنم برای آخر RDR 1 و 2 و Final Fantasy VII Crisis Core به یادماندنی ترین باشن. البته تراژدی ترین. حتی در قیاس با فیلمها و سریالا.

سکانس درگیر شدن با چاقو لیان کندی با فرمانده‌اش تو اویل 4
شاهکار بود

دید زدن یواشکی بانو مونا سَکس در حمام توسط مکس پین!

چقدر مردم رزیدنت اویل ۴ و ۵ رو دوست دارن
برعکس من ۰ ۱ ۲ ۳ رو
۰ متاسفانه چون مدت طولانی انحصاری گیم کیوب بود تجربه ش نکردم بعدام به دلایل مختلف مثلا کنسول گرفتم ریختمش ولی دستگاهو فروختم و...
الان میخواستم ده روز پیش بخرم ۵۰۰ (مفت) طرف گفت، ولی دو‌ روز بعدش بکل گفت نمیصرفه کسی داشتش و کانالشو موقت بست
۲ و ۳ چون تایرنت و نمسیس دنبالمون بودن واقعا چیز دیگه بود و اون ساختمون پلیس...

چقدر مردم رزیدنت اویل ۴ و ۵ رو دوست دارن
برعکس من ۰ ۱ ۲ ۳ رو
۰ متاسفانه چون مدت طولانی انحصاری گیم کیوب بود تجربه ش نکردم بعدام به دلایل مختلف مثلا کنسول گرفتم ریختمش ولی دستگاهو فروختم و...
الان میخواستم ده روز پیش بخرم ۵۰۰ (مفت) طرف گفت، ولی دو‌ روز بعدش بکل گفت نمیصرفه کسی داشتش و کانالشو موقت بست
۲ و ۳ چون تایرنت و نمسیس دنبالمون بودن واقعا چیز دیگه بود و اون ساختمون پلیس...
۰ رو بازی نکردی چجوری دوستش داری؟

۰ رو بازی نکردی چجوری دوستش داری؟
اوایلشو روی PS4 رفتم
متاسفانه اتفاقاتی افتاد نشد تمومش کنم.
بازیش به RE1 ربط داره در واقعا تهش میرسه به اول رزیدنت اویل ۱
۱ ۲ ۳ رو روی خود پلی ۱ رفتم
۴ رو روی پلی۲

سلام
برای من یکی از بیاد ماندنی ترین ها مرحله 3-6 یا آخرین مرحله رزیدنت اویل 5 است. جایی که باید با وسکر مبارزه کنید. روی حالت پروفشنال این مبارزه واقعا سخته. ولی اگر بخوای هیدن های بازی را باز کنید باید روی پروفشنال شکستش بدید. یادمه سال 2009 بود که این بازی اومد و من روی اکس باکس 360 بازی میکردم زمان خودش از نظر گرافیک شاهکار بود . من یک اکس باکس 360 فالکون اون زمان خریده بودم 280 تومن که هنوز هم دارمش. خیلی زود گذشت یادش بخیر:
من فالکون دست دوم اون زمان خریدم ۲۲۰ تومن
بعدا با بدبختی روش هارد ۲۰ گیگ انداختم
داخلشم از همون اول دادم رفیقم فنا رو ۱۲ ولته و کانال کشی کرد

مرحله مینی هلی کوپتر کنترلی تو ساختمون شیشه ای سبز در بازی gta vice city
همه یادشون است

مشاهده پیوست 1006
این کات سین ویچر 3 با اختلاف یکی از به یادماندنی ترین قسمت های گیم هستش، صدای فوق العاده خواننده به شدت آرامش بخشه.

مرحله مسابقه ماشین مافیا۱ که اوایل بازی هم بود..
خیلی هم سخت بود لامصب
بزور ردش کردم
ولی بعد ازون بهترین بازی عمرم رو کردم
بهترین بازی در بهترین سن و سال و حال خوب
حتی ریمیکش هم اون حس و حال رو نداشت برام..

مدرن وارفیر 2
کشتن گوست توسط شپرد....

میدونم بی ربطه اما بازی استراتژی که به واقعیت نزدیک باشه مثل rise of nations سراغ ندارین ؟

عقب
بالا