nima
تایید هویت
ماشینت پرشیا کاربنی بود؟رنگ کاربنیش رو میگم زود ازش خسته میشی. من که اینطوری بودم.
جامعه؟ به شخمت
رنگ سفید رو دخدرا بیشتر میپسندن، آبی هم خوبه برای زد بازی، ولی سنین پایین بیشتر میپسندن

ماشینت پرشیا کاربنی بود؟رنگ کاربنیش رو میگم زود ازش خسته میشی. من که اینطوری بودم.
جامعه؟ به شخمت
رنگ سفید رو دخدرا بیشتر میپسندن، آبی هم خوبه برای زد بازی، ولی سنین پایین بیشتر میپسندن
ماشینت پرشیا کاربنی بود؟
عصای پیری شما
عضلات و مفاصل شما هستند،
نه فرزندان شما!
حواست به خودت باشه و خودت رو دوست داشته باش...![]()
تا آخرین لحظه به هیئت ها و مساجد مرغ و ران و سینه دادم. توی شهر ما هیچکس اندازه من نتونست براشون ران و سینه مجلسی بزنهمحرم پارتی در ساعات پایانی
چه باگ پشم ریزونیتا آخرین لحظه به هیئت ها و مساجد مرغ و ران و سینه دادم. توی شهر ما هیچکس اندازه من نتونست براشون ران و سینه مجلسی بزنه
همکارای دیگه اینقدر گردن و بال و کتف رو دستشون باد کرده بود که ذخیره گردن و بال کتفشون از بودجه خرید مرغشون بیشتر شد و نمیتونستن سفارش بگیرن![]()
گردن هارو که فروختمچه باگ پشم ریزونی
من با همچین مشکلی روبرو شم تبدیلش میکنم به جوجه کباب مجلسی + سوپ
ما یه گوشی برنج 20هندی کیلویی داشتیم حشره زده بود..تا آخرین لحظه به هیئت ها و مساجد مرغ و ران و سینه دادم. توی شهر ما هیچکس اندازه من نتونست براشون ران و سینه مجلسی بزنه
همکارای دیگه اینقدر گردن و بال و کتف رو دستشون باد کرده بود که ذخیره گردن و بال کتفشون از بودجه خرید مرغشون بیشتر شد و نمیتونستن سفارش بگیرن![]()
در هزاره بعد از میلاد (قرن 21 ام)ایناچطوری هنوز کلاهبرداری میکنن؟! یعنی بعد بیست سال هنوز کسی هست خبر نداشته باشه از این قصه؟! عجیبه واقعا
مشاهده پیوست 137
تا آخرین لحظه به هیئت ها و مساجد مرغ و ران و سینه دادم. توی شهر ما هیچکس اندازه من نتونست براشون ران و سینه مجلسی بزنه
یعنی مرغ فروشی زدی ؟؟؟ خودت قطعه میکنی ؟گردن هارو که فروختم
ولی حدود 300 کیلو بال و کتف دارم که فریز کردم
توی این هفته همشو میفروشم
کلا دنبال حاشیهاحضار عاملان هتک حرمت در روز عاشورای کرج
فرمانده انتظامی استان البرز:
️با عنایت به انتشار ویدیویی در فضای مجازی مبنی بر حضور چند دختر بیحجاب در دسته عزاداری روز عاشورا و خدشهدار شدن احساسات عزاداران حسینی در سراسر کشور؛ پیگیری موضوع در دستور کار مأموران پلیس استان قرار گرفت.
️همه این افراد پس از شناسایی به پلیس استان البرز احضار شدهاند
آقاجان مثبت باش و مثبت فکر کنکودک خوشحال دیروز /غرق در غمهای امروز
یاد باران رفته از یاد / آرزوها رفته بر باد ...