• سلب مسئولیت : هر مطلب صرفا بيانگر نظر و عقيده نويسنده آن است و بيانگر نظر و عقيده مسئولان و مدیران انجمن گیک کلاب و يا تفکر حاکم بر اين انجمن نيست. بديهی است مسئوليت تمامی مطالب و نوشته ها بر عهده شخص نويسنده آنهاست.

تو این هاگیرواگیر باز عاشق شدم!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع دبوی
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
  • Featured
وضعیت
موضوع بسته شده است.
اولا قد درازم خوب نیست. دوم اکثر دخترا قدشون همون ۱۶۰ اینطوراس ربط نداره. بخوان پسر بزان ولی فرق داره عموما ژن پدر و برادرشون که قد بلندترن کشیده میشه اگه بچه به مادرش بره.
دوما به نظرم ایرانیا همه چیشون برعکسه زن همه چیش به ظرافتشه چیه قد بلند؟؟؟ مگه اینکه طرف تجربه اولش با یه مرد گنده بوده باشه تو طفولیت انقد روش گیر باشه لول

خیلی در کل سسشعره قد بلند حالم بد میشه
این دو اصل طلایی (گلدن رول) درمورد دختر رو از من بشنوید:
۱-دختر باید از پسر کوچیکتر باشه چه از لحاظ سن چه قد چه وزن چه سلطه گری
۲-دختر باید جلوی پسر ل خ ط باشه لول

این قدو چطوری خوشتون میاد فانوسا؟ من قدم متوسطه بد نیست ۱۷۶ ولی دختر ببینم فرضا حتی ۱۷۰ هم باشه دکمه شو میزنم

کننده کار! همیشه باید بزرگتر باشه بابا...
@Q--Q حاجی تایید میکنی؟

@Q--Q حاجی تایید میکنی؟
اصلا نود درصد ماده های ایرانی قدشون زیر ۱۷۰ ه چیو تایید کنه لول
ماده افریقایی میانگینشون فوقش ۱۷۵ انسانن زرافه نیستن
و ماده ن ظریفترن از لحاظ جثه که شامل قدم میشه

حس میکنم دبوی رمان زیاد میخونه...
یا چوپر هندی زیاد میبینه..
سریال ترکیه؟

دوای دردش کار تمام وقت در ارتباط با ارباب رجوع..
دفتر پیشخوان دولت ,املاک و ..
اون موقع میاد دستش ملت چه مارموزایی هستن و کمتر درموردشون توهم مثبت و عجقولانه میزنه...

حس میکنم دبوی رمان زیاد میخونه...
یا چوپر هندی زیاد میبینه..
سریال ترکیه؟

دوای دردش کار تمام وقت در ارتباط با ارباب رجوع..
دفتر پیشخوان دولت ,املاک و ..
اون موقع میاد دستش ملت چه مارموزایی هستن و کمتر درموردشون توهم مثبت و عجقولانه میزنه...
چوپرای هندیم عین زوبرای غربی هارد شدن... بعدا یادم بنداز بفرستم...

مشکل شماها اینه که اندازه منم تو جامعه نیستید
برای همین این چیزایی که میگم بهتون عجیبه براتون. سسخلید دیگه. ببینید چقدر وضعتون خرابه که دبوی بهتون میگه سسخل :ROFLMAO:

مشکل شماها اینه که اندازه منم تو جامعه نیستید
برای همین این چیزایی که میگم بهتون عجیبه براتون. سسخلید دیگه. ببینید چقدر وضعتون خرابه که دبوی بهتون میگه سسخل :ROFLMAO:
من از ساعت ۶ صبح تا ۹ شب بیرون از خونه هستم و میگم سس میگی

اولا قد درازم خوب نیست. دوم اکثر دخترا قدشون همون ۱۶۰ اینطوراس ربط نداره. بخوان پسر بزان ولی فرق داره عموما ژن پدر و برادرشون که قد بلندترن کشیده میشه اگه بچه به مادرش بره.
دوما به نظرم ایرانیا همه چیشون برعکسه زن همه چیش به ظرافتشه چیه قد بلند؟؟؟ مگه اینکه طرف تجربه اولش با یه مرد گنده بوده باشه تو طفولیت انقد روش گیر باشه لول

خیلی در کل سسشعره قد بلند حالم بد میشه
قد بلند برای زن یک مزیت هستش، بعد خیلی تأثیر میذاره تو قد فرزند، مردهایی که قد کوتاه تری به نسبت همسرشون دارن بچه هاشون اکثراً قد بلند میشن برای همین در انتخاب همسر باید به قد دقت کافی داشت البته این برای کسی هست که میخواد فرزندان سالم و رشید داشته باشه وگرنه برای مسائل دیگه قد اهمیت آنچنانی ندارد.

این دو اصل طلایی (گلدن رول) درمورد دختر رو از من بشنوید:
۱-دختر باید از پسر کوچیکتر باشه چه از لحاظ سن چه قد چه وزن چه سلطه گری
۲-دختر باید جلوی پسر ل خ ط باشه لول
زن سن بالای پخته یه چیز دیگه است، قرمه سبزی چند روز تو یخچال باشه تازه لعاب میندازه و خوشمزه تر میشه!

یک دلیلش اینه که طرف آشنا دراومده. مادرامون همو میشناسند. خانواده مو می‌شناسند و می‌دونند وضع مالی خانوادگیمون خوبه. خودم که ظاهر کاریم خوبه
یک لپ تاپ پشت میز یازده میام هر موقع دلم میخواد میرم.

وضعیت
موضوع بسته شده است.

عقب
بالا