• سلب مسئولیت : هر مطلب صرفا بيانگر نظر و عقيده نويسنده آن است و بيانگر نظر و عقيده مسئولان و مدیران انجمن گیک کلاب و يا تفکر حاکم بر اين انجمن نيست. بديهی است مسئوليت تمامی مطالب و نوشته ها بر عهده شخص نويسنده آنهاست.

اینترنت

پروکسی تلگرام میگه connected ولی چیزی لود نمیشه. ایرانسل td

https://t.me/proxy?server=89.44.242...AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

tg://proxy?server=89.44.242.255&port=8443&secret=eeNEgYdJvXrFGRMCIMJdCQRueWVrdGFuZXQuY29tZmFyYWthdi5jb212YW4ubmFqdmEuY29tAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

ادیت: داره با سرعت 2-3 مگابایت در ثانیه دانلود میکنه. شاید حجم پیاما بالاست قاطی کرده

https://t.me/proxy?server=89.44.242...AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

tg://proxy?server=89.44.242.255&port=8443&secret=eeNEgYdJvXrFGRMCIMJdCQRueWVrdGFuZXQuY29tZmFyYWthdi5jb212YW4ubmFqdmEuY29tAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

ادیت: داره با سرعت 2-3 مگابایت در ثانیه دانلود میکنه. شاید حجم پیاما بالاست قاطی کرده
تو کد بذارش
من هر چی پیست میکنم میزنه اشتباهه

تو کد بذارش
من هر چی پیست میکنم میزنه اشتباهه
اگه رو پی سی میزنی کار نمیکنه. یه سری پروکسی ها رو پی سی ساپورت نمیشه.
برای گوشی این فایل html رو ساختم دو تا پروکسی داره جفتشم میزنه connected ولی هیچ کاری نمیکنه

زندگیمون ببین ترو خدا! حقوق اولیه مون پله ای میخوان برگردونن
هعی

پیوست ها

• proxy.zip
    proxy.zip
    390 بایت · بازدیدها: 5
برای گوشی این فایل html رو ساختم دو تا پروکسی داره جفتشم میزنه connected ولی هیچ کاری نمیکنه

هعی
اینا الکیه کانکتد میمونه ولی احتمالا نت بین الملل نداره

اینا الکیه کانکتد میمونه ولی احتمالا نت بین الملل نداره
الان داشتم به همین فکر میکردم. سرور ایرانیه به خارج وصل نیست. فقط نمیدونم چیو دانلود میکنه 2-3 مگ تو هر ثانیه

هعی
میشه همینجا بزاریش؟
اینجوری

tg://proxy?server=185.143.233.120&port=2086&secret=e9e437c2-1ee5-4f0d-ae09-4bfafc835e47

تست کردم برا منم هی کانکت میزنه لحظه ای

این پروکسی ها رو حذف کنید. احتمالا اینا رو ساختن که از سرور پول دربیارن. چند سال پیش تو پی تی میگفتن هاست دانلود هر ترابایت n تومن میده. دلیلشم اینه که از یوزر پول اینترنت جهانی میگیرن فایل بین سرورای خودشون جا به جا میشه هزینش کمتره.

عقب
بالا