• سلب مسئولیت : هر مطلب صرفا بيانگر نظر و عقيده نويسنده آن است و بيانگر نظر و عقيده مسئولان و مدیران انجمن گیک کلاب و يا تفکر حاکم بر اين انجمن نيست. بديهی است مسئوليت تمامی مطالب و نوشته ها بر عهده شخص نويسنده آنهاست.

اینترنت

من صفر صفر هستم کار هم بکنم نهایت کشورهای اطراف بتونم برم، نه خونه دارم نه ماشین که بفروشم پول مهاجرت جور بشه.
همین دیگه
کسی که پشتوانه نداره واقعا ایده ای ندارم چطوری بتونه بره دیگه

پس زجرکش شدن سرنوشتمه :دی
نمیدونم واقعا چی میگم
ما هم موقعی که خونواده باید سر کیسه شل میکردن نکردن
فامیل نزدیک هم الکی میگف بیا بیا دریغ از حمایتی.حتی مطمئن نبودیم در حد جا خواب هم میشه زوش حساب کرد یا نه

تا تو و آرش از ایران برید ما اینجا از تشنگی کشته شدیم.
رفتن قانونی حساب کتاب داره، میشد همین الان میرفتیم.
=====
دیگه افسردگی گرفتم قرصامم تموم شده انقدر بیخود اینجا بحث کردم

اون آقای براد پیت فقط بهش بگم اگه 800 تومن داری سعی کن چند برابرش کنی، همین الان مثلا باهاش چند تا وام بگیر و طلا کن اصلشونو و کار کن قسط بده شده دو تا وام خوب بگیر ولی به قاچاق بر نده از گذشته تت عبرت بگیر. پولو دو برابر کن قانونی برو یک جا

شاید به رفتن ما رسید کشور کن فیکون شده بود کما اینکه همین الانشم شده. شاید اینا رفته بودن و...
ولی مسیریه که من به هر حال ادامه ش می دم تا انتها. به نظرم همین الانم ریده شده مملکت ولی باز یه سری جاها هست میشه رفت... به آرشم گفتم نق نزنه ادامه بده روشنایی نزدیکه.
بقیه هم کاری میخوان کنن بر حسب بودجه ای که دارن قانونی برن... هیچ جا، هیچ جا پناهندگی ای دیگه نمیده فقط پولتون میسوزه، سوای این این مسیر خطرناکه امکان خطر جانی هست... پولتون کمه کار کنید. پول دارید راحت تحصیلی برید. شده هند برید!!!
اتمام بحث.

نمیدونم واقعا چی میگم
ما هم موقعی که خونواده باید سر کیسه شل میکردن نکردن
فامیل نزدیک هم الکی میگف بیا بیا دریغ از حمایتی.حتی مطمئن نبودیم در حد جا خواب هم میشه زوش حساب کرد یا نه
ایرانیا خوی ماکیاولیستی بیشتری به نسبت باقی کشورا دارن برای همین انتظار کمک از فامیل نداشته باش، ما یه فامیل داشتیم آمریکا بود سالها قبل به پدر و مادرم میگفت پاسپورت تمدید کنید براتون دعوتنامه میفرستم الان 40 ساله که نفرستاده :دی

=====
دیگه افسردگی گرفتم قرصامم تموم شده انقدر بیخود اینجا بحث کردم

اون آقای براد پیت فقط بهش بگم اگه 800 تومن داری سعی کن چند برابرش کنی، همین الان مثلا باهاش چند تا وام بگیر و طلا کن اصلشونو و کار کن قسط بده شده دو تا وام خوب بگیر ولی به قاچاق بر نده از گذشته تت عبرت بگیر. پولو دو برابر کن قانونی برو یک جا
امیدوارم موفق بشید من که سرمایه ندارم، حداقل ببینم رفقای قدیمی خوشحال شدن آخر عمری با خاطره خوب چشامو ببندم.

تا تو و آرش از ایران برید ما اینجا از تشنگی کشته شدیم.
انقدر هم بدبین نباشید. حتی کشورهای اروپایی تو مرحله ترانسیزیسیون و گذار اوضاع بدی رو تجربه کردن. نمونه ش فروپاشی بلوک شرق تو خیلی کشورها مثل رومانی نون هم نداشتن بخورن ولی این وضع تهش فروپاشی هست هر چقدر هم مغزشویی شده ها وجود داشته باشن. تو همین کشورها یه جک تو محیط عمومی می گفتی میبردنت و جرم خیانت میبریدن.

نظرتون در مورد تاجیکستان چیه؟ اقامتش چطوریه؟ زن من نمیدن بمون؟ :ROFLMAO:

ایرانیا خوی ماکیاولیستی بیشتری به نسبت باقی کشورا دارن برای همین انتظار کمک از فامیل نداشته باش، ما یه فامیل داشتیم آمریکا بود سالها قبل به پدر و مادرم میگفت پاسپورت تمدید کنید براتون دعوتنامه میفرستم الان 40 ساله که نفرستاده :دی
ایرانی فقط رو کاغذ حرف زدنش خوبه
پای عمل که میرسه چلاق میشه😂

امیدوارم موفق بشید من که سرمایه ندارم، حداقل ببینم رفقای قدیمی خوشحال شدن آخر عمری با خاطره خوب چشامو ببندم.
بابا انقد نفوس بد نزن برای خودتم شده کار کن جمع کن. خرج خونه که نمیخوای بدی شده 15 ت ماهانه بگیر 10 ت جمع کن. زندگی یکی دو روز نیست... هنوز جوون هستی. در نهایت یه وامیم پیدا کن اگه میخوای سریعتر بری قسطهاش سبک باشه والدین بدن و بعد مهاجرت کن. نه هم باز میشه.

انقدر هم بدبین نباشید. حتی کشورهای اروپایی تو مرحله ترانسیزیسیون و گذار اوضاع بدی رو تجربه کردن. نمونه ش فروپاشی بلوک شرق تو خیلی کشورها مثل رومانی نون هم نداشتن بخورن ولی این وضع تهش فروپاشی هست هر چقدر هم مغزشویی شده ها وجود داشته باشن. تو همین کشورها یه جک تو محیط عمومی می گفتی میبردنت و جرم خیانت میبریدن.
اینجا اولین نمونه تو جهان میشه، یه فِیلد استیت که شبه نظامیا کنترل مرکز کشور دستشون هست و تمام منابع رو غارت کردن، مردم هم برای یه لقمه نون و یه لیوان آب هم دیگه رو تیکه و پاره میکنن.

نظرتون در مورد تاجیکستان چیه؟ اقامتش چطوریه؟ زن من نمیدن بمون؟ :ROFLMAO:
اقامت نمیدن. سرمایه گذاری میشه که خیلی پول میخواد. برای کار ارمنستان دیدم میرن. کار کارگری خوب میدن.

بابا انقد نفوس بد نزن برای خودتم شده کار کن جمع کن. خرج خونه که نمیخوای بدی شده 15 ت ماهانه بگیر 10 ت جمع کن. زندگی یکی دو روز نیست... هنوز جوون هستی. در نهایت یه وامیم پیدا کن اگه میخوای سریعتر بری قسطهاش سبک باشه والدین بدن و بعد مهاجرت کن. نه هم باز میشه.
داداش میشد وام گرفت که الان حومه شهر ساکن نبودیم، یه وام ودیعه مسکن هم نمیدن چه برسه به وام های دیگه، پول داشتم موتور میخریدم پیک کار میکردم وضعم این نبود.

به خدا افسردگی گرفتم. برای اعصاب خودتونم شده خودتونو کنترل کنید حرف من مهاجرت کردن نکردن یا وضع مملکت نیست آروم بگیرید ببینید حرفاتون اصلا با منطق میخونه؟؟؟ طرف یه راهیو رفته جواب نداده و دیده جواب نداده میگه باز برم بقیه هم تست بزنن!
یا اصل مشکلمون که تقصیر رژیمه و هنوزم مدت زیادی نگذشته یه بند دارید میگید ایکس و ایگرگ بهمون خیانت کردن!

به خدا افسردگی گرفتم. برای اعصاب خودتونم شده خودتونو کنترل کنید حرف من مهاجرت کردن نکردن یا وضع مملکت نیست آروم بگیرید ببینید حرفاتون اصلا با منطق میخونه؟؟؟ طرف یه راهیو رفته جواب نداده و دیده جواب نداده میگه باز برم بقیه هم تست بزنن!
یا اصل مشکلمون که تقصیر رژیمه و هنوزم مدت زیادی نگذشته یه بند دارید میگید ایکس و ایگرگ بهمون خیانت کردن!
تصمیم درست رو تو و آرش گرفتید، ته دل هممون میدونیم ایران هیچ وقت درست نمیشه چون واقع گرا هستم توهمی نیستیم که یارو میگفت جمعیت میلیونی بیاد حکومت نمیتونه سرکوب کنه، اونا عقل تو سرشون نیست، شماها باید نهایت تلاشتون رو بذارید از ایران برید، چند نفر بین ما هم خوشبخت بشن خودش یه پیروزی هست، الان کلی جوان کشته شده اکثرشون دانشجو و دانش آموز بودن آدمای درست حسابی خیلی هاشون دانشجوی پزشکی بودن، الان جای اینا بودی نابود شده بودی خانواده ات هم به خاک سیاه میشستن، فقط میتونم بگم خودتون رو نجات بدید.

عقب
بالا