من پول داشتم همین ترکیه و افغانستان میرفتم، بدبختی اینه که پول اینم ندارم!اتفاقا منم میخوام برم ولی نه شیرم طاقی... همین کشورای اطراف همونشم خرج داره البته و مشخص نیست. پول خیلی مهمه نباید ریختش چاه ویل.
من پول داشتم همین ترکیه و افغانستان میرفتم، بدبختی اینه که پول اینم ندارم!اتفاقا منم میخوام برم ولی نه شیرم طاقی... همین کشورای اطراف همونشم خرج داره البته و مشخص نیست. پول خیلی مهمه نباید ریختش چاه ویل.
خیلی هم احساسی فرمول نچینیمراه برای زنده موندن تو اونجا بیشتر از ایرانه مگر اینکه تو اینجا خلافکار باشی زندگی برات بچرخه.
ترکیه پول خاصی نمیخواد کاریابی اقدام کن برو کارگری.من پول داشتم همین ترکیه و افغانستان میرفتم، بدبختی اینه که پول اینم ندارم!
اخه مشکل همینه برا کارگری که ویزا نمیدادن قبل اینم!!ترکیه پول خاصی نمیخواد کاریابی اقدام کن برو کارگری.
فقط اقامت خاصی نیست باید رو هوا باشی
از هیچی بهتره باز
کارم کارای یدی میخوان.
آخه بابا چند صد میلیون طرف سر این قاچاق رفتن دود میشه بعد برمیگرده این خراب شده واقعا ستمهخیلی هم احساسی فرمول نچینیم
مهاجرت برای یک ایرانی همیشه سختتر از هر ملیتی بوده به دلایل مختلف
طرف با رزومه پر و مدارک کامل میره سفارت ریجکت میکنن
خیلی ساده انگاریه بگی کلمو میندازم میرم غیرقانونی اون هم اگه زنده برسی بعدش چی؟
بعدش رو هم کسی تضمین نکرده
ی زمانی سیاست این بود مهاجر بگیرن هر درب داغون عرب و سیاهیو راه دادن
الان ولی شما نخبه هم باشی ۵۰-۵۰ س رفتنت!
پولتم میخورن حتی نمیتونی شکایت کنی میگن توریستی اومدی نه کاریولی موضوع اینه شما با ویزا توریستی میری
چیکار کنیم با این اوصاف؟پولتم میخورن حتی نمیتونی شکایت کنی میگن توریستی اومدی نه کاری
دوستم 10 ماه ترکیه کار کرد میگفت 2 ماه سر موقع پول دادن بعدش دیگه پیچوندن 8 ماه مفتی کار کرد فقط نون و آبشو دادن آخرشم گفتن ازت شکایت میکنیم ممنوع الورود شی دیگه نتونی پاتو بزاری ترکیه
دو متر طناب و یه چهارپایه کارو در میارهچیکار کنیم با این اوصاف؟
اقا به جایی نمیخوایمم برسیمدو متر طناب و یه چهارپایه کارو در میاره
جدی شخصا فقط فرار کردن از ایران به ذهنم میرسه
اینجا با کار کردن کسی به جایی نمیرسه همیشه از دیروزمون وضعمون بدتره عوض اینکه بهتر بشه
بهترین کار درآمد دلاریهچیکار کنیم با این اوصاف؟
من شخصاً حاضرم تو محل کار اونجا بخوابم فقط وضع حقوقش و اینا بهتر از ایران باشه، اینجا از یه اینترنت که جزو حقوق پایه مردمه محروم هستیم چه برسه به مسائل بسیار مهمی تری که عملاً بهش دسترسی نداریم.خیلی هم احساسی فرمول نچینیم
مهاجرت برای یک ایرانی همیشه سختتر از هر ملیتی بوده به دلایل مختلف
طرف با رزومه پر و مدارک کامل میره سفارت ریجکت میکنن
خیلی ساده انگاریه بگی کلمو میندازم میرم غیرقانونی اون هم اگه زنده برسی بعدش چی؟
بعدش رو هم کسی تضمین نکرده
ی زمانی سیاست این بود مهاجر بگیرن هر درب داغون عرب و سیاهیو راه دادن
الان ولی شما نخبه هم باشی ۵۰-۵۰ س رفتنت!
همون پول خاصش چقدره؟ همونم ندارم باید چند سال اینجا کار کنم که با این شرایط اصلا معلوم نیست کاری گیر میاد یا نه.ترکیه پول خاصی نمیخواد کاریابی اقدام کن برو کارگری.
فقط اقامت خاصی نیست باید رو هوا باشی
از هیچی بهتره باز
کارم کارای یدی میخوان.
ممنونبهترین کار درآمد دلاریه
حق زندگی ازمون گرفته شده داداش مناقا به جایی نمیخوایمم برسیم
حتی زندگی عادیمونممختل کردن
دقت کن امسال این اولین بار نیست که نت قطع میکنن
تا هرچی میشه مردم از نت قطع میکنن
اره با قطعی نتبهترین کار درآمد دلاریه
با همون هشتصد تومن قانونی برو کشور غیر اروپایی. همون ترکیه کار کن. اون یارو هم کار خوبی کرد ترکیه موند عاقل بود.حق زندگی ازمون گرفته شده داداش من
همین و بس
هر کی دوست داره خودشو توجیه کنه و با حاج داوود زندگی کنه هر کی هم دوست نداره پی سختی و قمار رو به تنش بماله خودشو برسونه یه کشوری که سرش به تنش بیارزه و ارزش غربت و از ۰ شروع کردن رو داشته باشه
میگن باید پول خوب داشته باشی که بری اونور!چه پول خوبی اخه کدوم پول خوب!ما هیچ پول داریم که بدونیم خوب و بدش چطوره
یه ۸۰۰ تومن کافیه برای مهاجرت
البته این مسیر کار هر کسی نیست خیلیا چشمشون به مرز میخوره خودشون رو خیس میکنن پشیمون میشن
اینو تو مرز مریچ دیدم وقتی داشتیم میرفتیم اونور مرز تو یونان
طرف ۲ متر قد و هیکلش بود بازوهاش همش خالکوبی بود چشمش به آب خورد به تته پته افتاد نظرش عوض شد گفت من نمیام تو ترکیه کار میکنم