جانا به غریبستان..
چندین به چه می مانی..
باز آ کز این غربت..
تا چند پریشانی ؟!
باز آ که در آن حبس..
قدر تو نداند کس..
با سنگ دلان منشین...
چون گوهر این کانی..
- مولانا
ای کاش همون کاربر مصطفی رو از نزدیک دیده بودین ،که کی داره این توهین ها رو میکنه..
نمیشه هم حرمت یکی دوبار برخورد حضوری رو زیر پا گذاشت و هرچیزی گفت..
اتفاقا دیروز پریروز نوشته همین کاربر مصطفی جان رو خطاب به یه شخصی توی تاپیک انتقادات و پیشنهادات دیدم ، دوباره با لحن بد صحبت کرده بود..
دیگه نتونستم ادبیات و لحن صحبتش رو تحمل کنم ،
اعتراضم رو در موردش توی همون تاپیک انتقادات و پیشنهادات گفتم..
الان بالا اومدن این تاپیک هم همزمان با اون پست اعتراضی که نوشتم شده ، سوای از اون بحث اهالی پاتوق و .. واقعا اون پست رو بخاطر ادبیات گستاخیش توی فضای فروم ها نوشتم..
توی هر تاپیکی راجب هر موضوعی کلا این بی تربیتی و گستاخیش رو داشته از زمان پی تی..
اگرم چشمشون به این تاپیک بخوره ، چندان برام مهم نیست که سو برداشتی بشه که من بخاطر فلان حرف یا موضعش در مورد اهالی پاتوق اون اعتراض رو کردم..
کلا بخاطر کارکترش اون پست رو نوشتم.
حالا هرکی هم نمیخواد باور کنه اصراری ندارم..
(اصلا مگه فقط همین یه نفر بود که اون حرفا رو در مورد بخش پاتوق زد )
در مورد خود پی سی پین هم خیلی ها نسبت به نوع مدیریتیش اعتراض دارن.. دو سه نفر توی این یکی دو سال اخیر اومدن تلگرام گفتن اگه اوکی یی یه سری کابرا رو بیاریم فرومت.. گفتم من اهل کاربر دزدی و این مسخره بازی های دهه بیست سالگی نیستم.. بالاخره یه فرومه به یه وضعیت معقولی رسیده ، و کار خیلی ها روزانه توش داره راه میوفته..
همین وضعیت غیر ایده آلش هم خیلی بهتر از این بود که اصلا همچین فرومی درست نمیشد و همه اهالی سخت افزار و بازارچه سرگردان میموندن..( چرخوندن یه محیط پر آدم با کلی حواشی روزمره هم ، اعصاب خوردی های خودشو داره مسلما.)
(خودمم خداییش چندتا خرید و فروش کردم اونجا و کلی کارام راه افتاده)
با این وجود ، درعین حال ، فردا روز که بخش بازارچه رو آوردیم بالا ، نمیتونیم به کاربرانی اونجا هم فعالیت دارن یا بعضا قصد کوچ دارن ، خوش آمد نگیم ..