گیک کلاب

تجربه هایی که ممکنه به درد دیگران بخوره رو اینجا بگو

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع majid
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
اگر ملک دارید یا دارایی بارزشی دارید بفروشید و طلا بخرید. الان چند ماهی هست که طلا رشد شارپی داشته و همینطور ادامه میده

شنیدم چینی ها هم هرچی ملکه دارن، میفروشنش و میدن طلا. جریان چیه؟ چرا اینطوری شده اوضاع؟

موقع کار قیمت واقعی خدماتت رو به مشتری اعلام کن و بهش تخفیف بده اما ارزون کار نکن
حتی اگه خواستی رایگان هم کار کنی مشتری رو بهش بفهمون که این قیمتشه و دارم رایگان برات انجام میدم

خیلی پشت سیستم داغون شده بودم..
دوستمم بهم گفته بود زیادی زندگیت رو وابسته به موفقیت هات کردی..
گفتم باید کار صحیح رو بکنم..
همش زدم تو کار بیرون رفتن.. ولو گاها بی هدف..
فشار استرس کارهایی که عقب تر میوفتادن بیشتر و بیشتر می‌شد و اذیت می‌کرد.. ولی گفتم به درک.. بذار سرعت همه چی نابود بشه.. چی از خودم مهمتر..
الان هم مخم به شدت باز تر شده..
هم روحیه و انرژیم بهتر شده..
هم مثل قبل کلی استرس ندارم..
هم دارم کم کم زندگی شخصی با همین وضعیت رو هم شروع میکنم..
خیلی وقت ها رها کردن و دست کشیدن بهترین کاره..
این ایستگاه زندگی واقعا دارم حسش میکنم که من با پول بیشتر به خوشحالی و خوشبختی نمی‌رسیدم..
ولی با این وضعیت بهبود داده شده و افزایش نسبی خوشحالیم نسبت به گذشته، میتونم راحت تر به پول برسم..

آخرین ویرایش:
موقع کار قیمت واقعی خدماتت رو به مشتری اعلام کن و بهش تخفیف بده اما ارزون کار نکن
حتی اگه خواستی رایگان هم کار کنی مشتری رو بهش بفهمون که این قیمتشه و دارم رایگان برات انجام میدم
درسته.. بی منت کار کردن فقط توی بخشی از زندگی شخصی خوبه..
جاهای دیگه بخصوص توی کار، فقط سمه..
همینطور شکست نفسی کردن توی کار..مثل شکست نفسی کردن جلو جنس مخالفه.. فقط ویرانگره..

یه بنده خدایی متولد و بزرگ شده شهرتسان بود با دختر یکی از اقوام ما که کلا همیشه اهواز بود ازدواج کرد..
یبار توی محیط خانواده صحبت اون وصلته شد ..من در اومدم گفتم:

" فلانی فقط دنبال این بود که با یه دختر اهوازی (اهل مرکز استان) ازدواج کنه..
فقط دنبال اسم و ارتقا جایگاه اجتماعی خودش که مثلا من یه دختر اهوازی گرفتم.. "

گذشت..
الان تو تهران چندبار از یکی دونفر خوشم اومد..
سر همین حرف , که ممکنه نوبت خودم بشه دربارم بگن , یا خانواده عروس فردا روز سر صحب شد حتی یه اشاره کوچیک هم بکنن.. ترس داشتم جدی تر فکر کنم به قضایا..

سر همین حرف , که ممکنه نوبت خودم بشه دربارم بگن , یا خانواده عروس فردا روز سر صحب شد حتی یه اشاره کوچیک هم بکنن.. ترس داشتم جدی تر فکر کنم به قضایا..

به حرف دیگران اهمیت نده. همین دیگران، اگه بیفتی گوشه خیابون و خدای نکرده به گدایی برسی یکیش یه هزارتومن هم بهت نمیده.

یه نصیحت: خواستی زن بگیری از خانواده ای بگیر که قبیله ای زندگی نکنن. هر روز ولو نباشن دور هم و مسافرت یا خونه همدیگه. تعداد خواهر و برادراشون هم زیاد نباشن.

فکر نکن داری فقط با یک نفر ازدواج میکنی، در واقع داری با یه خانواده ازدواج میکنی. اونا رو هم بررسی کن.

همیشه از خودتون بپرسید
آیا شده یه حرفی رو به کسی بزنید
و نره مایه خالی کنه؟

اگر ملک دارید یا دارایی بارزشی دارید بفروشید و طلا بخرید. الان چند ماهی هست که طلا رشد شارپی داشته و همینطور ادامه میده
ازاون حرف های خنده دار و احمقانه ای بود که خوندم در این یک ماه اخیر.. البته شاید هم یکی این حرفو زده اذیت شی داری به طنز میگی... ولی

فروش دارایی‌های مولد (مثل ملک ) برای خرید طلا باعث از دست رفتن بازده واقعی بلندمدت می‌شود.مخصوصا در ایران که ملت نیازمند پولم هستن :‌ طلا درآمدزایی نداره..

اگر مدیرت ازت پرسید پس تو داری چی کار میکنی
یا کاری که انجام میدی رو گفت خب این رو که یه چوپون و بیسواد هم میتونه انجام بده
این دقیقا از سنجش های مدیریته که ببینه برده خوبی تربیت کرده یا نه
ادامه این نکات در لینکدین

اگر طرف مقابلت
تهدیدت کرد و فحش داد
درجا بفهمید که ناتوانه و خیالتون راحت باشه
من خودم هر موقع حال کسی رو گرفتم
کاملا در سکوت، حتی روحش هم خبر نداشت
و طوری زدم که دوباره بلند نشه
از قدیم گفتن سگی که خیلی واق می‌کنه، نمیگیره
به حرف آدم ها گوش نکنید
به عملشون نگاه کنید

ازاون حرف های خنده دار و احمقانه ای بود که خوندم در این یک ماه اخیر.. البته شاید هم یکی این حرفو زده اذیت شی داری به طنز میگی... ولی

فروش دارایی‌های مولد (مثل ملک ) برای خرید طلا باعث از دست رفتن بازده واقعی بلندمدت می‌شود.مخصوصا در ایران که ملت نیازمند پولم هستن :‌ طلا درآمدزایی نداره..
احمق اونیه که با این وضعیت اقتصاد ایران که ملک شامل خونه و مغازه و ویلا و غیره هر سال با ریال رشد میکنه پولشو سرمایه گذاری کنه و طلایی که هم با افزایش اونس جهانی رشد میکنه و هم با بالا رفتن قیمت دلار رشد میکنه و در مدت کمی سود چند برابری میده رو ول کنه. فقط کافیه کمی تحقیق کنید از کسایی که توی چند سال اخیر ملک خریدند و کسایی که طلا خریدند تا بفهمید کدوم یکی برنده هستند

احمق اونیه که با این وضعیت اقتصاد ایران که ملک شامل خونه و مغازه و ویلا و غیره هر سال با ریال رشد میکنه پولشو سرمایه گذاری کنه و طلایی که هم با افزایش اونس جهانی رشد میکنه و هم با بالا رفتن قیمت دلار رشد میکنه و در مدت کمی سود چند برابری میده رو ول کنه. فقط کافیه کمی تحقیق کنید از کسایی که توی چند سال اخیر ملک خریدند و کسایی که طلا خریدند تا بفهمید کدوم یکی برنده هستند
شاسگول داری میگی ملک دارید بفروشید طلا بگیرید !

شاسگول داری میگی ملک دارید بفروشید طلا بگیرید !
برای چی توهین میکنی؟ مشکلی داری؟ اسکل هیچ فرق نداره مشنگ خان طلا بیشتر از ملک در ایران رشد میکنه وقتی عقلت نمیرسه هیچ بحثی باهات ندارم من تجربمو گفتم این تاپیک هم برای گفتن تجربه ها است تو ملکتو نگه دار ولی حق نداری به کسی توهین کنی هنوز اینو یاد نگرفتی. دیگه ریپلای نکنی حوصله بحث با تو یکی را ندارم

آخرین ویرایش:
برای چی توهین میکنی؟ مشکلی داری؟ اسکل هیچ فرق نداره مشنگ خان طلا بیشتر از ملک در ایران رشد میکنه وقتی عقلت نمیرسه هیچ بحثی باهات ندارم من تجربمو گفتم این تاپیک هم برای گفتن تجربه ها است تو ملکتو نگه دار ولی حق نداری به کسی توهین کنی هنوز اینو یاد نگرفتی. دیگه ریپلای نکنی حوصله بحث با تو یکی را ندارم
طلا خریدن خیلی خوبه ولی کسی ملک رو نمیفروشه طلا بخره
مثل قماره این کار
شاخص طلا مثلا برگشت به ۲۰۰۰ خونه رو دیگه نمیتونه بخره

بهترین دانشگاه ،جامعه ست..

- پدر بی سوادم..

عقب
بالا