اگر ملک دارید یا دارایی بارزشی دارید بفروشید و طلا بخرید. الان چند ماهی هست که طلا رشد شارپی داشته و همینطور ادامه میده
شنیدم چینی ها هم هرچی ملکه دارن، میفروشنش و میدن طلا. جریان چیه؟ چرا اینطوری شده اوضاع؟
اگر ملک دارید یا دارایی بارزشی دارید بفروشید و طلا بخرید. الان چند ماهی هست که طلا رشد شارپی داشته و همینطور ادامه میده
درسته.. بی منت کار کردن فقط توی بخشی از زندگی شخصی خوبه..موقع کار قیمت واقعی خدماتت رو به مشتری اعلام کن و بهش تخفیف بده اما ارزون کار نکن
حتی اگه خواستی رایگان هم کار کنی مشتری رو بهش بفهمون که این قیمتشه و دارم رایگان برات انجام میدم
سر همین حرف , که ممکنه نوبت خودم بشه دربارم بگن , یا خانواده عروس فردا روز سر صحب شد حتی یه اشاره کوچیک هم بکنن.. ترس داشتم جدی تر فکر کنم به قضایا..
آخه قضیه ماله سال ۹۰-۹۲ هست نظری که میدم2-3 سالی هست که از مشهد اومدم و خدایی اعصابم راحت شده
ازاون حرف های خنده دار و احمقانه ای بود که خوندم در این یک ماه اخیر.. البته شاید هم یکی این حرفو زده اذیت شی داری به طنز میگی... ولیاگر ملک دارید یا دارایی بارزشی دارید بفروشید و طلا بخرید. الان چند ماهی هست که طلا رشد شارپی داشته و همینطور ادامه میده
احمق اونیه که با این وضعیت اقتصاد ایران که ملک شامل خونه و مغازه و ویلا و غیره هر سال با ریال رشد میکنه پولشو سرمایه گذاری کنه و طلایی که هم با افزایش اونس جهانی رشد میکنه و هم با بالا رفتن قیمت دلار رشد میکنه و در مدت کمی سود چند برابری میده رو ول کنه. فقط کافیه کمی تحقیق کنید از کسایی که توی چند سال اخیر ملک خریدند و کسایی که طلا خریدند تا بفهمید کدوم یکی برنده هستندازاون حرف های خنده دار و احمقانه ای بود که خوندم در این یک ماه اخیر.. البته شاید هم یکی این حرفو زده اذیت شی داری به طنز میگی... ولی
فروش داراییهای مولد (مثل ملک ) برای خرید طلا باعث از دست رفتن بازده واقعی بلندمدت میشود.مخصوصا در ایران که ملت نیازمند پولم هستن : طلا درآمدزایی نداره..
شاسگول داری میگی ملک دارید بفروشید طلا بگیرید !احمق اونیه که با این وضعیت اقتصاد ایران که ملک شامل خونه و مغازه و ویلا و غیره هر سال با ریال رشد میکنه پولشو سرمایه گذاری کنه و طلایی که هم با افزایش اونس جهانی رشد میکنه و هم با بالا رفتن قیمت دلار رشد میکنه و در مدت کمی سود چند برابری میده رو ول کنه. فقط کافیه کمی تحقیق کنید از کسایی که توی چند سال اخیر ملک خریدند و کسایی که طلا خریدند تا بفهمید کدوم یکی برنده هستند
برای چی توهین میکنی؟ مشکلی داری؟ اسکل هیچ فرق نداره مشنگ خان طلا بیشتر از ملک در ایران رشد میکنه وقتی عقلت نمیرسه هیچ بحثی باهات ندارم من تجربمو گفتم این تاپیک هم برای گفتن تجربه ها است تو ملکتو نگه دار ولی حق نداری به کسی توهین کنی هنوز اینو یاد نگرفتی. دیگه ریپلای نکنی حوصله بحث با تو یکی را ندارمشاسگول داری میگی ملک دارید بفروشید طلا بگیرید !
طلا خریدن خیلی خوبه ولی کسی ملک رو نمیفروشه طلا بخرهبرای چی توهین میکنی؟ مشکلی داری؟ اسکل هیچ فرق نداره مشنگ خان طلا بیشتر از ملک در ایران رشد میکنه وقتی عقلت نمیرسه هیچ بحثی باهات ندارم من تجربمو گفتم این تاپیک هم برای گفتن تجربه ها است تو ملکتو نگه دار ولی حق نداری به کسی توهین کنی هنوز اینو یاد نگرفتی. دیگه ریپلای نکنی حوصله بحث با تو یکی را ندارم
ویندوز گوهه !! گوه !!
مک بوک خداست !!
روزی ۲-۳ ساعت بیشتر پشت سیستم میشینید ! مک بگیرید !
چون برای استفادهی روزانهی طولانی (۲–۳ ساعت به بالا) مکبوک چند تا برتری عملی داره، نه شعاری:چرا؟؟؟