• سلب مسئولیت : هر مطلب صرفا بيانگر نظر و عقيده نويسنده آن است و بيانگر نظر و عقيده مسئولان و مدیران انجمن گیک کلاب و يا تفکر حاکم بر اين انجمن نيست. بديهی است مسئوليت تمامی مطالب و نوشته ها بر عهده شخص نويسنده آنهاست.

بحث و گفتگو بین وبمسترها

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع ADMIN
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
یه دونه کوتاه کننده لینک ایرانی بگید که کار کنه
.
داخل وردپرس. همین رو میزدن میشد لینک کوتاه؟
site.com/p?=9732
همینطوری بود؟ میزنم نمیاد

یه دونه کوتاه کننده لینک ایرانی بگید که کار کنه
.
داخل وردپرس. همین رو میزدن میشد لینک کوتاه؟
site.com/p?=9732
همینطوری بود؟ میزنم نمیاد
علامت سوالو قبل p باید بزاری

با هوش مصنوعی فایر بیس گوگل چه وب اپ تمیزی برای سایت مفید هام داشتم جمع میکردم ، نصفه موند :(
@Amir

@Amir
با هوش مصنوعی فایر بیس گوگل چه وب اپ تمیزی برای سایت مفید ها م داشتم جمع میکردم ، نصفه موند.. :(
علامت سوالو قبل p باید بزاری
با هوش مصنوعی فایر بیس گوگل کار کردی ؟
خداست..خدا..
توکن اولیه عالی و بسیار زیاد..
قدرتش توی بک اند عالی..
باب ساخت وب اپ و اپ موبایله..
حتی میتونی سی ام اس اختصاصی خودتو بسازی..

با هوش مصنوعی فایر بیس گوگل کار کردی ؟
خداست..خدا..
توکن اولیه عالی و بسیار زیاد..
قدرتش توی بک اند عالی..
باب ساخت وب اپ و اپ موبایله..
حتی میتونی سی ام اس اختصاصی خودتو بسازی..
فایربیس مگه BaaS نبود؟ نمیدونستم هوش مصنوعی هم لازم داره
کانال Fireship تو یوتیوب شاید بزرگترین کانال برنامه نویسی باشه، کل زندگیش رو فایربیسه اولین دوره هاشم درباره فایربیسه

فایربیس مگه BaaS نبود؟ نمیدونستم هوش مصنوعی هم لازم داره
کانال Fireship تو یوتیوب شاید بزرگترین کانال برنامه نویسی باشه، کل زندگیش رو فایربیسه اولین دوره هاشم درباره فایربیسه
قدیمش رو نمیدونم..
الان رو خودش هوش مصنوعی داره..
پرامپ مینویسی ،حتی فارسی
برات میسازه..
چقدر هم تمیز..

قدیمش رو نمیدونم..
الان رو خودش هوش مصنوعی داره..
پرامپ مینویسی ،حتی فارسی
برات میسازه..
چقدر هم تمیز..
گوگل کلا خیلی داره رو ai رایگان سرمایه گذاری میکنه که سهم بازارو بگیره. api رایگانشم خیلی دست و دلبازانه‌ست.
اینترنت درست بشه چک میکنم. البته فایربیس تو ایران لود نمیشد تا جایی که یادمه، اگه برای سایت/اپ ایرانی میخوای استفاده کنی.

گوگل کلا خیلی داره رو ai رایگان سرمایه گذاری میکنه که سهم بازارو بگیره. api رایگانشم خیلی دست و دلبازانه‌ست.
اینترنت درست بشه چک میکنم. البته فایربیس تو ایران لود نمیشد تا جایی که یادمه، اگه برای سایت/اپ ایرانی میخوای استفاده کنی.
اره با فیلتر شکن..
خب آخر کار اسکریپت رو بهت تحویل میده و میتونی دانلوش کنی..
علاوه بر این میتونی بعد از نصب روی سایت با استفاده از api بهش sync باشی و مدام توسعه ش بدی..

اره با فیلتر شکن..
خب آخر کار اسکریپت رو بهت تحویل میده و میتونی دانلوش کنی..
علاوه بر این میتونی بعد از نصب روی سایت با استفاده از api بهش sync باشی و مدام توسعه ش بدی..
منظورم اون backendی هست که خود firebase cloud میده اون تو ایران در دسترس نیست. اسکریپت دانلودی میده اونو خبر ندارم

اینا هم رسما از ایران یادگرفتن ! چندماه قبل ایمیل دادن که از تاریخ فلان افزایش قیمت داریم از 33$ به 38$ ,
الان چک کردم بی فانوس زده 49$ , همون موقع گفتم قبل از گرونی 33 دلار تمدید کنم ! دلار هم 90 بود اون زمان
3 تومن شده 7 تومن !
فکر میکردم آخر فوریه هست ! پس این وضع رسما دامین به گاج عظما رفته !
Screenshot_20260120_123421_Gmail.jpg

اینا هم رسما از ایران یادگرفتن ! چندماه قبل ایمیل دادن که از تاریخ فلان افزایش قیمت داریم از 33$ به 38$ ,
الان چک کردم بی فانوس زده 49$ , همون موقع گفتم قبل از گرونی 33 دلار تمدید کنم ! دلار هم 90 بود اون زمان
3 تومن شده 7 تومن !
مشاهده پیوست 1473
چاکر آقا محمود :d

• Like
Reactions: moo
چاکر آقا محمود :d
مخلصیم ! :)
بعد میگن چرا کسی سرمایه گذاری نمیکنه ! خب ما یه بیزنس زدیم سه ماه نشده اماکن نماد رو تعلیق کرده , بعد از دوماه پیگیری نماد همچنان تعلیق !
الان هم نت رو بستید دامین بیزنس رو هواست !

نماد نداشته باشی , درگاه نداری , اتحادیه دم به ساعت ایمیل میده نماد نداری برو پیگری ,
حالا من که تازه تاسیس بودم فروشی نداشت , اونی که روزی 20-30 تومن فروش داشته رسما باطل شده

آخرین ویرایش:
اگه نت تا جمعه کامل وصل نشه من هم افت خواهم کرد باز هم بکنن بعد چند روز افت میکنم در هر دو صورت .

موضوع و زمینه سایتت چیه مهندس؟

و اینکه دی ان اس رو که تغییر دادی چقدر طول کشید تا متصل بشه؟

اقا یکی اینجا جیمیلش لاگین میکنه ما یه تک پا بیایم خونش🙄
جیمیل فقط باز میشه ولی آپدیت نمیشه , هرچی تا 8 ژانویه گرفتی همونه , تست کردم یک ایمیل به خودم فرستادم ولی چیزی دریافت نکردم یعنی عملا بسته هست

جیمیل فقط باز میشه ولی آپدیت نمیشه , هرچی تا 8 ژانویه گرفتی همونه , تست کردم یک ایمیل به خودم فرستادم ولی چیزی دریافت نکردم یعنی عملا بسته هست
برای من دیروز ایمیل جدید اومد.
الان هم تست کردم فرستاد برای خودم

عقب
بالا