• سلب مسئولیت : هر مطلب صرفا بيانگر نظر و عقيده نويسنده آن است و بيانگر نظر و عقيده مسئولان و مدیران انجمن گیک کلاب و يا تفکر حاکم بر اين انجمن نيست. بديهی است مسئوليت تمامی مطالب و نوشته ها بر عهده شخص نويسنده آنهاست.

بحث و گفتگو بین وبمسترها

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع ADMIN
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
یک تبلیغ تو سایت vgdl و همین dlfox دیدم برای یک سایت به اسم پلی پاد , ظاهرا سرور بازی هست بدون سخت افزار , یعنی فقط کانکت میشی و بازی میکنی . ظاهرا چیزی مثل گوگل استادیا هست , اینا واقعا فازشون چیه ؟ گوگل با اون همه عظمتش استادیا رو تعطیل کرد , واقعا بازده مالی داره یا به جایی وصلن برای هاپولی کردن یه بودجه ای ؟
من تستش کردم اصلا بالا نمیاد وقتی هم میاد به درد نمیخوره

پلتفرم دیوار از امروز مجدد در دسترس قرار گرفته است؛ با این حال بخش چت این پلتفرم غیرفعال است و کاربران تنها امکان مشاهده آگهی‌ها را دارند.

پلتفرم دیوار از امروز مجدد در دسترس قرار گرفته است؛ با این حال بخش چت این پلتفرم غیرفعال است و کاربران تنها امکان مشاهده آگهی‌ها را دارند.
در ادامه اشکان آرماندهی، مدیرعامل دیوار، در تماسی با زومیت که به دلیل قطعی اینترنت در بستر تلفن صورت گرفت، توضیحات تکمیلی را به شرح زیر اعلام کرد:

«از حدود ساعت ۲۱ شب گذشته (نوزدهم دی ماه) دسترسی به دیوار قطع شد. اینترنت‌ها دیگر قطع بود و صبح متوجه شدیم که ترافیک سایت به طور محسوسی کاهش پیدا کرده است. اطلاع نداریم چه اتفاقی افتاده‌ ولی فقط می‌دانیم که دی‌ان‌اس دیوار را بسته‌اند. با کمیته فیلترینگ صحبت کردیم آنها هم فعلا به ما گفته‌اند که پیگیری می‌کنند.

به دلیل این اختلال‌های اینترنت ابزارهای مانیتورینگ هم نداریم و نمی‌توانیم پاسخ دقیقی بدهیم که چه اتفاقی افتاده است. صبح امروز مردم تماس‌هایی با دیوار گرفته بودند و تصور می‌کردند ما هک شدیم. خواستیم اطلاع‌رسانی کنیم که این یک حمله اینترنتی یا هک نبوده و همچنین این تصمیم از سوی دیوار گرفته نشده است.»

در حال حاضر دسترسی به دیوار فقط روی برخی اینترنت‌های ثابت ممکن است و این پلتفرم روی اپراتورهایی مثل ایرانسل یا همراه اول کاملا از دسترس خارج شده است.

ولا برای من این چند روز وصل بود کامل

ولا برای من این چند روز وصل بود کامل
چک کردم باز شد

در راستای الزامات ابلاغ شده‌ٔ امنیتی، برای ادامه‌ٔ خدمات دیوار امکان چت فعلاً غیرفعال شده است.

دوستان ssl تموم بشه امکان تمدیدش هست تو این شرایط
Ssl خود هاستینگ hostdl بود

دوستان ssl تموم بشه امکان تمدیدش هست تو این شرایط
Ssl خود هاستینگ hostdl بود
قاعدتا نه..
حتی اگرم روی تمدید خودکار بوده باشه باید سر موقع رکوئست تمدید از سمت هاست بره مرکز ..که بازم فعلا نمیشه..

پ ن : خیلی ها اکانت های یک ماهه هوش مصنوعی و سرویس های مختلف گرفته بودن با این وضعیت اونا هم دارن منسوخ میشن..

عقب
بالا