• سلب مسئولیت : هر مطلب صرفا بيانگر نظر و عقيده نويسنده آن است و بيانگر نظر و عقيده مسئولان و مدیران انجمن گیک کلاب و يا تفکر حاکم بر اين انجمن نيست. بديهی است مسئوليت تمامی مطالب و نوشته ها بر عهده شخص نويسنده آنهاست.

بحث و گفتگو بین وبمسترها

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع ADMIN
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
https://chat.smartbytes.ir/
این هوش مصنوعی کار می‌کنه تقریبا
ازش پرسیدم کدوم مدلی گفت gpt 4 ولی بهش نمیخوره حتی gpt 3.5 باشه. احتمالا یکی ازین مدلای اوپن سورسه روی سرورای ایران

خب سایت من رو هاست آلمان بوده . دسترسی به خارج که قطع بوده .
شاید اسپمر‌ها سفارش ثبت کردن. همه سفارشا هم ناموفق بوده

ازش پرسیدم کدوم مدلی گفت gpt 4 ولی بهش نمیخوره حتی gpt 3.5 باشه. احتمالا یکی ازین مدلای اوپن سورسه روی سرورای ایران

شاید اسپمر‌ها سفارش ثبت کردن. همه سفارشا هم ناموفق بوده
اسپمر تا الان در سایت ثبت سفارش نکرده . یک خرید موفق هم بوده

من دارم cpanel اوکیه
ssl همینو اگه دسترسی داری میتونی کپی کنی
به میهن وب هسات که تماس گرفته بودم گفتن ما مشکل سی پنلمون رو برطرف کردیم..
الان توسنتم وارد سی پنل خودم بشم..
روشی مثل رفرش یا ری استارت توش نیست؟

@l3est

من روی هاست دی ال آلمان بودم الان اومدم هاست ایران دی ال . از ساعت ۱۷ در روز ۱۸ دی که نت قطع شد تمام خرید های سایت تا ساعت ۲۳ ناموفق بوده من خیلی تعجب کردم من خودم به سایتم دسترسی نداشتم . در روز ۱۹ و ۲۰ دی هیچ خریدی از سایتم نشده اما از روز ۲۱ دی از سایت من خرید انجام شده در صورتی که من دسترسی نداشتم اینا کین که دسترسی داشتن تمام خریدها ناموفق بود . اگر اینا دسترسی داشتن گوگل هم دسترسی داره
کی انتقال دادی سایتو؟؟ الان دسترسی دارن انتقال بدن؟!

کی انتقال دادی سایتو؟؟ الان دسترسی دارن انتقال بدن؟!
جناب اقای موسی رحیمی . اطلاعیه دادن هر کسی علاقه داره انتقال بده با پرداخت هزینه امکان‌پذیره هر گیگ نزدیک یک میلیون هزینه داره . من بهشون اعتراض کردم که مبلغ زیادیه گفتن انتقال از راهی صورت میگیره که برای ما هزینه زیادی داره .

جناب اقای موسی رحیمی . اطلاعیه دادن هر کسی علاقه داره انتقال بده با پرداخت هزینه امکان‌پذیره هر گیگ نزدیک یک میلیون هزینه داره . من بهشون اعتراض کردم که مبلغ زیادیه گفتن انتقال از راهی صورت میگیره که برای ما هزینه زیادی داره .
استارلینک

پشتیبان دی ال کوچکترین حرفی بهشون بزنی که بهشون بربخوره سریع برخورد قهری میکنن

احتمال زیاد همینه . البته توصیه کردن انجام ندیم چون دسترسی گوگل قطع میشه من دیگه ریسک کار پذیرفتم
جایی غیر از هاست دی ال سراغ نداری که انجام بدن؟ با دی ال دعوام شده خوشمم نمیاد ازشون

از قدیم و الیام از پشیبانیش بد شنیدم..
تخصصشون خوبه ولی همه چیو میندازن گردن خودت.
بدتر از همه اینکه قیمتشونم خیلی بالاست.

حتی یه شماره تماسم ندارن

جایی غیر از هاست دی ال سراغ نداری که انجام بدن؟ با دی ال دعوام شده خوشمم نمیاد ازشون
نه والا . روز اول قطع نت هاست دی ال گفت کاری نمیشه کرد . رفتم سراغ نت افراز و پارس پک اونا هم همین جواب رو دادن . ۲۲ دی خود هاست دی ال اطلاعیه داد من امروز منتقل کردم

از قدیم و الیام از پشیبانیش بد شنیدم..
چند سال پیش تازه با دی ال آشنا شده بودم. اون زمان هر سایتی رو قبول نمیکردن ازشون هاست گرفتم بعد ۳ روز سایت من دچار خطا شد من تیکت دادم من تازه اومدم چرا سایت بالا نمیاد اول چیزی نگفتن و مشکل رو برطرف کردن . بعد دو روز پیام دادن مشکل از دیتاسنتر بود ولی به شما دیگه سرویس نمیدیم . ۲۴ ساعت وقت دادن سایت رو منتقل کنم . بعد از ۳ ماه یه اکانت دیگه ساختم و مجدد ازشون هاست خریدم

چند سال پیش تازه با دی ال آشنا شده بودم. اون زمان هر سایتی رو قبول نمیکردن ازشون هاست گرفتم بعد ۳ روز سایت من دچار خطا شد من تیکت دادم من تازه اومدم چرا سایت بالا نمیاد اول چیزی نگفتن و مشکل رو برطرف کردن . بعد دو روز پیام دادن مشکل از دیتاسنتر بود ولی به شما دیگه سرویس نمیدیم . ۲۴ ساعت وقت دادن سایت رو منتقل کنم . بعد از ۳ ماه یه اکانت دیگه ساختم و مجدد ازشون هاست خریدم

دوره ای پریود میشن
اون رحیمی هم که فکر میکنی معقول تره بعضی وقتا جن میگیرش
دوس دارم بدونم چند نفرن
عقلانی نیست اینهمه سایتو فقط دو نفر هندل کنن

عقب
بالا