• سلب مسئولیت : هر مطلب صرفا بيانگر نظر و عقيده نويسنده آن است و بيانگر نظر و عقيده مسئولان و مدیران انجمن گیک کلاب و يا تفکر حاکم بر اين انجمن نيست. بديهی است مسئوليت تمامی مطالب و نوشته ها بر عهده شخص نويسنده آنهاست.

بحث و گفتگو بین وبمسترها

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع ADMIN
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
در سرویس های هاست در صورتی که پیشخوان سایت وردپرسی شما با سرعت پایین بارگذاری می شود و کند می باشد می توانید راهکار زیر را انجام دهید :

وارد cPanel شده و سپس وارد بخش File Manager شوید. پس از آن وارد public_html شده و بر فایل wp-config.php کلیک راست کرده و edit را به جهت ویرایش بزنید. حال می بایست قطعه کد زیر را در یک بخش از این فایل کپی و پیست کرده و سپس فایل را ذخیره کنید

define('WP_HTTP_BLOCK_EXTERNAL', true);
در مقطع زمانی فعلی که اینترنت بین الملل قطع می باشد با انجام راهکار فوق درخواست های خارجی پیشخوان که راهی به خارج ندارند و موجب کندی می شوند بلاک شده و از این طریق سرعت بارگذاری به مراتب بهبود پیدا می کند
@Business plan

آخرین ویرایش:
سه تا دلیل باعث شد تا من دیروز فروشی داشته باشم که هیچ وقت نداشتم
۱. اولین مورد بالا نوشتم
۲. بسته بودن اینستا و تلگرام (یه سری از رقیبان داخل این شبکه ها فروش دارن). مشتری هاشون اومدن واسه من .
۳ . یه سری از رقیبان سایتشون چون هاست ایران نیست بالا نمیاد .
اما خوشحال نیستم و به زودی از وبمستری خواهم رفت چون خسته شدم از این شغل . علتش مشخصه جایی که دولت بهش ورود کنه پدرسوختگی هم بهش وارد میشه و کاسبی سینوسی میشه با اعصاب داغون
مگه شما چی می‌فروشی که تو این اوضاع میگی فروشت بیشتر شده؟ الان نصف ملت اصلا اینترنت وصل نمی‌شوند. چند روز پشت سرهم فروش خوب شده؟
مخلصیم ! :)
بعد میگن چرا کسی سرمایه گذاری نمیکنه ! خب ما یه بیزنس زدیم سه ماه نشده اماکن نماد رو تعلیق کرده , بعد از دوماه پیگیری نماد همچنان تعلیق !
الان هم نت رو بستید دامین بیزنس رو هواست !

نماد نداشته باشی , درگاه نداری , اتحادیه دم به ساعت ایمیل میده نماد نداری برو پیگری ,
حالا من که تازه تاسیس بودم فروشی نداشت , اونی که روزی 20-30 تومن فروش داشته رسما باطل شده
نماد چه ربطی به اماکن داره؟ سر چی تعلیق کردند؟

خود گوگل رو هم پینگ نمیده ولی باز میکنه.
تلگرام چند روزه در حد پیام متنی بازه اونم با کلی صبر کردن لود بشه.

نماد چه ربطی به اماکن داره؟ سر چی تعلیق کردند؟
وقتی پروانه کسب میخوای بگیری باید درخواست بررسی اماکن بدی و چون فروشگاه اینترنتی هست تایید میکنند
ولی بعدا هر پرونده فضایی ازت داشته باشند حتی قدیمی , اماکن اول از همه به اینماد میگه نماد فروشگاه رو تعلیق کنند
من هم زمان خدمت سال 83 یه پرونده داشتم که حل شده و الان کارت دارم ولی یه از خدا بی خبری پرونده اومده دستش , بدون اینکه استعلام بگیره زده نماد رو تعلیق کرده
الانم دوماه هر هفته میرم اماکن , میگن هنوز بررسی نکردیم !

من هم زمان خدمت سال 83 یه پرونده داشتم
چی بوده پروندت؟ مربوط به خود سربازی بوده؟
منم یه مدت تو راهور بودم یه ماشین رو اومدیم ببریم پارکینگ، طرف رفت زیر یدک کش خوابید گفت زدید بهم و رفتیم دادگاه

قبلا با اینجا میشد فهمید که سایت از همه جا باز میشه یا نه
https://check-host.net/check-http?host=https://4av.net/fa/ولی الان باز نمیشه
پس از کجا بفهمم که گوگل دسترسی داره به محتوای سایت؟
با سرور مجازی تست کردم تمام سایتهای روی هاست ایران نت افراز برای کاربرای خارجی لود نمیشن
2 سرویس ایران هاست دی ال که دارم هم همچنین
چندتا سایت مثل زومیت و خبرگزاری های حکومتی دیتاسنترای ایرانشون نت داره و اوکی هستن

این اکانتم رمزش عوض شده؟ با چندتا سیستم لاگین کردم ارور داد :(

آقا من یه whois میخوام تاریخ اکسپایر دامین رو بگه ببینم چندتا دامین وقتشون کیه گذشته یا نه!
اگه دسترسی نداری پیام بده برات بگیرم

ممنون
الان غیر از سرور مجازی که خیلی کنده؛ اکستنشن کروم و فایرفاکس که جواب بده میشناسه کسی؟
ناکسا وایت لیست کردن و به سایتام دسترسی ندارم

ممنون
الان غیر از سرور مجازی که خیلی کنده؛ اکستنشن کروم و فایرفاکس که جواب بده میشناسه کسی؟
ناکسا وایت لیست کردن و به سایتام دسترسی ندارم
ادین رو شکر برگشتی بچه ها نگران شده بودن
@hamedovic5405

عقب
بالا