اگه همراه اول داری چیز پی ان فروش سراغ دارمممنون
الان غیر از سرور مجازی که خیلی کنده؛ اکستنشن کروم و فایرفاکس که جواب بده میشناسه کسی؟
ناکسا وایت لیست کردن و به سایتام دسترسی ندارم
اگه همراه اول داری چیز پی ان فروش سراغ دارمممنون
الان غیر از سرور مجازی که خیلی کنده؛ اکستنشن کروم و فایرفاکس که جواب بده میشناسه کسی؟
ناکسا وایت لیست کردن و به سایتام دسترسی ندارم
فدای تیدوس شیردل،ادین رو شکر برگشتی بچه ها نگران شده بودن
@hamedovic5405
اره ممنون، توی روز سرعتش خوبه؟ سرور مجازی المان فقط آخر شبا سرعت داره و باقی روز اصلا نمیشه حتی تلگرام چک کرداگه همراه اول داری چیز پی ان فروش سراغ دارم
پیام بده تا اکانت تست بهت بدماره ممنون، توی روز سرعتش خوبه؟ سرور مجازی المان فقط آخر شبا سرعت داره و باقی روز اصلا نمیشه حتی تلگرام چک کرد
اون روز بود گفتی میرم پیاده روی میام بقیه رو آپلود میکنمفدای تیدوس شیردل،
سیستمی که پسام رو سیو کرده بودم دسترسی نداشتم
نه اون شب و شبای بعدی سمت ما خلوت بود متاسفانهاون روز بود گفتی میرم پیاده روی میام بقیه رو آپلود میکنم
بعدش دیگه برنگشتی تا یه هفته
گفتم دلا دیدی که امیررادان هم رفت
خب داداش تا یه هفته نیومدی. اینترنت هم که نبود بگیم درگیر اینستا و تلگرام بودی.نه اون شب و شبای بعدی سمت ما خلوت بود متاسفانه![]()
حدود 20 روز تا یک ماه برای صاحب قبلیش رزرو میمونه..اساتید دامین بین الملل اکسپایر بشه , چه مدت بعد آزاد میشه که بشه دوباره ثبت کرد ؟
60 روز هستاساتید دامین بین الملل اکسپایر بشه , چه مدت بعد آزاد میشه که بشه دوباره ثبت کرد ؟
و البته جریمه هم داره و دامین لاک میشه60 روز هست
بعد از اون 3 ماه میره تو حراجی
اگر دامین قدمت دار باشه پارک میشه یا صاحبش بیاد دنبالش یا با قیمت بالا فروش بره
با سرور مجازی یا چیزشکن باید بررسی کنیالان که هیچ ابزاری دم دست نیست، از کجا بفهمیم رقیب از کجا هاست گرفته؟
همچنان دسترسی به تمام سرورها در اکثر مراکز داده خارجی از ایران قطع میباشد
و کماکان شبکه بین الملل و حتی دسترسی گوگل بات در تمام سرورهای ایران هم قطع میباشد